רקדניות מגילאי יסודי וגלאי תיכון, מ'מרכז המחול ברנר' בניהולה של כרמל נתן שלי, יופיעו פסטיבל הפלמנקו היוקרתי "ימי הפלמנקו 2022" של קרן עדי אגמון, שיערך בסוזן דלל בתל אביב בין 24-26.3. קרן עדי אגמון הוקמה לזכרה של עדי אגמון ז"ל רקדנית פלמנקו אשר צוואתה היתה לתמוך ולקדם את ריקוד הפלמנקו ואת רקדני הפלמנקו בישראל. מתוך צוואתה זו הקימה משפחתה את "קרן עדי אגמון", המקיימת תחרות פלמנקו, נוסף על אירועי תרבות ספרד, ואת פסטיבל "ימי הפלמנקו", מדי שנה במרכז "סוזן דלל.

בפסטיבל זה יופיע השנה הרקדן הבינלאומי, ישראל גלבאן, שנבחר לאחד מששת הרקדנים המשפיעים ביותר על המחול העולמי. סיפורו האישי והמקצועי מוכר לנו מהסדרה הדוקומנטרית "MOVE" שמשודרת בנטפליקס.
התלמידות ירקדו במסגרת המופע "בוקר פלמנקו ישראלי", וילווו במוזיקה חייה של אופיר עטר ושוקי שווקי. "שפת הפלמנקו", אותה לומדות הרקדניות של כרמל כבר מגיל צעיר, היא שפה של אותות וסימנים המאפשרת לרקדניות ולנגנים לתקשר באופן חי וספונטני על הבמה. תקשורת זו ייחודית לסגנון הפלמנקו, ואין זה דבר של מה בכך שתלמידות צעירות שולטות במיומנות המורכבת הזו.
ב'מרכז מחול ברנר' רוקדים 430 תלמידים מגילאי 5 ועד בוגרים. מרכז המחול מתהדר בהתמחותו בלימוד הפלמנקו. בראש מרכז המחול עומדת הרקדנית כרמל נתן שלי, אשר התחילה את דרכה כרקדנית בלט, ובהמשך נשבתה בקסמו של ריקוד הפלמנקו. כרמל הייתה הזוכה בתחרות הראשונה של קרן עדי שנערכת במסגרת הפסטיבל ומאז למדה פלמנקו בספרד, ורקדה בין היתר עם סילביה דוראן, שהייתה לחלוצת הפלמנקו בארץ.
המופע "בוקר פלמנקו ישראלי" מציג מדי שנה את העשייה שמתקיימת בסטודיואים הרבים לפלמנקו בארץ, שבמסגרתם פועלות קבוצות במגוון גילאים ורמות לצד להקות ייצוגיות. השנה מורכב המופע מקטעי קבוצות וסולו משבעה סטודיואים אשר מציגים מנעד רחב של השפעות וסגנונות: פלמנקו מסורתי ומודרני, מוסיקה מוקלטת וחיה או מקורית, שימוש באביזרים וגם חיבור לעולמות האופנה.
פסטיבל ימי הפלמנקו של קרן עדי אגמון, יעלה השנה בפעם ה 29, ובמסגרתו מופעים מרהיבים ואורחים מחו"ל . הפסטיבל יערך בין 24-26.3 במרכז סוזן דלל ת"א.