אלפי משתתפים ומשתתפות מכל רחבי הארץ צפויים לרוץ ברחובות פתח תקווה במרוץ הלילה שיתקיים, ב-20 לנובמבר, ויהפוך את העיר למוקד של אנרגיה, ספורט, קהילה ואחדות ישראלית.
עדכון חשוב: מרוץ הלילה והיום של פתח תקווה, שתוכנן להתקיים ב-11–12 בספטמבר, נדחה בשל ריבוי פניות מקהילת הרצים ובהתאם להערכת מצב ביטחונית. המרוץ יתקיים בתאריך החדש: יום חמישי, 20.11.25 ויאחד את כלל המקצים לאירוע מרגש אחד, שיתקיים כולו בלילה בעיר שתמיד נמצאת על המסלול.
אלפי רצים ורצות מכל רחבי הארץ צפויים להשתתף במרוץ הלילה שיתקיים בליל חמישי, 20.11.25, ויהפוך את פתח תקווה למוקד של אנרגיה, ספורט, קהילתיות ואחדות ישראלית.
ראש העיר רמי גרינברג: "מרוץ הלילה והיום הוא הרבה מעבר לאירוע ספורט ,זו חגיגה קהילתית שמרימה את רוח התושבים והתושבות, מחזקת את תחושת השייכות ומקדמת אורח חיים בריא. השנה בחרנו לקיים את המרוץ כהוקרה לכל מי שמגן עלינו, ובמחווה מרגשת למשפחות שנפגעו באירועי 7 באוקטובר. אני מזמין את כל תושבי ותושבות העיר והסביבה לבוא, לרוץ איתנו ולהרגיש חלק מאירוע מקצועי, נגיש ומלא השראה. פתח תקווה ממשיכה לצעוד קדימה גם בספורט, גם כקהילה וגם ברוח הישראלית המאחדת".
המרוץ, ביוזמת עיריית פתח תקווה, מוקדש כהצדעה לאנשי ונשות כוחות הביטחון וההצלה, הגיבורים והגיבורות שמגנים בגופם על החברה הישראלית וכמחווה למשפחות השכולות, הפצועים והחטופים ממתקפת 7 באוקטובר.
את טקסי ההזנקה יובילו בני משפחות שכולות, לוחמים ולוחמות מכוחות הביטחון וההצלה, כסמל להוקרה ולמחויבות. נוכחותם תעניק למרוץ משמעות ערכית ועמוקה מתמיד.

חמישה מקצים לבחירה, כולם בלילה אחד:
חמישי | 20.11.25 | 18:00–23:00
- 600 מטר
- 5 ק"מ
- 5 ק"מ
- 10 ק"מ
- 15 ק"מ
לנרשמים מתחת לגיל 18, חובת אישור הורים בעת הרישום.
נקודת הזינוק: דרך הרב משה מלכה
נקודת הסיום והכינוס: פארק יצחק אוחיון
המרוץ הוא חלק מסדרת אירועי ספורט עירוניים כמו מרוץ הלילה של פ"ת (זו השנה החמישית), סטריטבול, סטריטגול, "רוכבים בתקווה" ועוד, כולם מבטאים את חזון העיר לחוסן, בריאות וקהילתיות.
רצים שכבר נרשמו, רישומם הועבר אוטומטית למרוץ הלילה בתאריך החדש.
המעוניינים בביטול ההשתתפות וקבלת זיכוי כספי? ניתן למלא פרטים באתר המרוץ בלחיצה על כפתור "הרשמה לזיכוי כספי".
ההרשמה נפתחה, מספר המקומות מוגבל!
לפרטים והרשמה: www.pt-races.co.il