משלחת מ-METRO, מהרשתות הקמעונאיות הגדולות בעולם, תאתר בישראל סטארטאפים בתחומי המלונאות והאירוח

משלחת מ-METRO, מהרשתות הקמעונאיות הגדולות בעולם, תאתר בישראל סטארטאפים בתחומי המלונאות והאירוח
קרדיט צילום: מטרו

החברות הנבחרות יעבדו בצמוד לצוותי השקעה של METRO ויקבלו גישה ישירה למשקיעים, קרנות הון סיכון ומנטורים מהמובילים בתחומם בזירה הגלובלית. התוכנית מיועדת לחברות הנמצאות בין סבב הגיוס הראשון לסבב הגיוס השני. בוגרי התוכניות של METRO גייסו עד היום מעל 225 מיליון אירו.

24 בספט׳ 2019. תל אביב. משלחת בכירים מחברת METRO, מהרשתות הקמעונאיות הגדולות בעולם, הגיעה השבוע לביקור בישראל. במהלכו, ייפגשו חבריה עם עשרות נציגי סטארטאפים טכנולוגיים מתחומי המלונאות והאירוח המועמדים להצטרף ל- METRO Xcel. התוכנית היוקרתית של METRO מתמקדת בפיתוח עסקי ואיתור הזדמנויות מכירה ומציעה לחברות שייבחרו, קו ישיר למשקיעים, לערוצי המכירה של METRO וחשיפה רחבה במגוון אירועי תעשייה תחת מותג METRO, מהלך שיחשוף אותן למאות אנשי מפתח הרלבנטיים למוצרים או לטכנולוגיות שלהן.

החברות הנבחרות יזכו לעבוד בצמוד לצוותי השקעה של METRO  ויקבלו גישה למשקיעים, קרנות הון סיכון ומנטורים מהמובילים בתחומם בזירה הגלובלית, במסגרת התוכנית יוכלו החברות הישראליות ליהנות מאירוח למשך שבועיים בברלין, תוכנית לימודים מרחוק, השתתפות בתערוכות מסחריות, קבלת השקעות עתידיות והסכם כתב אופציה למימון על סך 100 אלף אירו שניתן למימוש תוך שנתיים.

קבוצת METRO נמנית על רשימת הרשתות הקמעונאיות הגדולות בעולם. היא מספקת את צרכיהם של מעל 24 מיליון לקוחות, בתחומי המלונאות, הסעדה, ספקי מזון וסוחרים עצמאיים. החברה מיוצגת ב-35  מדינות ומפגינה הכנסות שנתיות בהיקף של מעל ל-30  מיליארד אירו.

 

לדברי סילביה דודק ( (Sylvia Dudekמנהלת האקסלרטורים של METRO, ההצעה לשילוב במערכות של METRO, אידיאלית עבור סטארטאפים בשלבים המתקדמים של חייהם, שרוצים להיכנס לשווקים גיאוגרפיים חדשים וכאלה המעוניינים להרחיב את ההיצע שלהן. ״התוכנית מיועדת לחברות הנמצאות בין סבב הגיוס הראשון לסבב הגיוס השני, אך כבר היו לנו בתוכנית וגם השקענו בחברות שכבר עברו את סבב C ויש להן מכירות של מעליון מיליון דולר ו-50 עובדים…״. לדבריה, בוגרי התוכניות של METRO גייסו עד היום מעל 225 מיליון אירו.

״התוכנית נותנת למשתתפים בה גישה פתוחה לערוצי המכירה של METRO ולמיליוני לקוחות שם הם יוכלו לבדוק בתנאי ׳שטח׳ את הפתרון שלהם… הם ילמדו כיצד להתגבר על מכשולים, לאסוף לידים ואיך להכנס לשווקים חדשים״, אומרת דודק.  לדברי  דודק, החיבור לחדשנות של הסטארטאפים שבתוכנית מאפשרת ל-Metro עצמה שינוי פרספקטיבה שבסופו של דבר יבוא לידי ביטוי בענף האירוח כולו.

סטארטאפים בתחומי המלונאות והאירוח
קרדיט צילום: מטרו
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
עדית לוי: עיצוב פנים יוקרתי ומותאם אישית
עיצוב פנטהאוז יוקרתי - ליצור את החלום בגובה כשמדברים על עיצוב...
לראשונה: פרויקט פינוי בינוי מושק ב"דרך השלום"
בשבוע שעבר נערך אירוע הריסה ראשון במסגרת תוכנית ההתחדשות העירונית...
סעיד משהראוי: מהתרסקות כלכלית להצלחה מסחררת – האיש שמגדיר מחדש את עולם טיפוח הרכב בישראל
לסעיד משהראוי, הבעלים והמייסד של מתחם בינו סנטר בחולון היה...
בתים מבפנים
בתים מבפנים 2025 - הצצה לדירה במגדלי שרונה – עיצוב מודרני ופרקטי בתל אביב
בתים מבפנים הוא אחד האירועים המובילים והמרגשים ביותר בתחום העיצוב...
למה כולם מדברים היום על השקעה בנכסים דיגיטליים שונים?
אם יש תחום שבו אנשים משקיעים יותר ויותר בשנים האחרונות,...
השגת מימון מהיר – הדרך הנכונה לצמיחה כלכלית
מהי הלוואה לכל מטרה חוץ בנקאית? בעידן הכלכלי המודרני, יותר ויותר...
אירוע מרגש לזכרה של אסתר פירון ז"ל: עמותת "הגל שלי" מציינת שותפות עמוקה עם בת-ים וקהילת טורונטו
עמותת "הגל שלי" קיימה היום (7.5) אירוע חגיגי ומרגש לציון...
יום הזיכרון בקריית החינוך בן גוריון נס ציונה, לזכרם ולכבודם של הנופלים.
ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, נערך טקס...
מגוון פעילויות לגיל הרך בבת-ים: המרכזים הקהילתיים והמרכז לגיל הרך בעיר מציגים תכנית עשירה עם שלל חוויות לילדים והורים
עיריית בת-ים והחברה לתרבות פנאי וספורט בהובלת המרכזים הקהילתיים והמרכז...
להיראות ולהרגיש במיטבך עם מוצרי טיפוח לעור
עור שמן מתאפיין בנראות מבריקה ובהפרשת חלב מוגברת, ולעיתים עשוי...
דילוג לתוכן