נעמי סימן טוב מנכ"ל הקניון הגדול פ"ת יחד עם שורדת מסיבת נובה גילי יוסקוביץ בטקס פתיחת חנות פופ-אפ לזכרה של שותפתה למותג רומי אליהו ברנט ז"ל

נעמי סימן טוב מנכ"ל הקניון הגדול פ"ת  יחד עם שורדת מסיבת נובה  גילי יוסקוביץ בטקס פתיחת חנות פופ-אפ   לזכרה של שותפתה למותג רומי אליהו ברנט ז"ל
גילי ושירה בפופ אפ בעופר הקניון הגדול פתח תקוה צילום גילי דואל לובשבסקי

חנות פופ-אפ ראשונה ומרגשת של שורדת מסיבת הנובה גילי יוסקוביץ לזכרה של שותפתה למותג רומי אליהו ברנט ז"ל שנרצחה במסיבת הנובה תיפתח בעופר הקניון הגדול בפ"ת, ניפתח היום לרגל חג הפורים בעופר הקניון הגדול פ"ת.

גילי ושירה ומנכלית עופר הקניון הגדול פתח תקוה נעמי סימן טוב קרדיט צילום גילי דואל לובשבסקי

הנות בה יימכרו בגדי פסטיבלים  ואביזרים מיוחדים לחג, נפתחת על שם המותג FRDM ויהיה פתוח לקהל הרחב עד ה 13.03.25.

היום (יום א) הגיעה לפופ אפ בתה של רומי אליהו ברנט ז"ל, שירה ברנט יחד עם השותפה למותג גילי יוסקוביץ, שהתרגשו  עד דמעות לראות את החזון  מתגשם.  נעמי סימן טוב, מנכלית עופר הקניון הגדול פתח תקוה, הגיעה לברך את הבנות לרגל הפתיחה המרגשת ואמרה: "במהלך ימי הפופ יגיעו  חברי "קהילת שבט הנובה" בהם כ-3500 שורדים ו416 נרצחים לתמוך בחברתן  לזכר ההנצחה של חברתה ושותפתה רומי אליהו ברנט, שנרצחה בנובה והותירה אחריה ארבעה ילדים שירה, בתה  של רומי אליהו ברנט ז"ל, התחייבה להמשיך את דרכה ולהגשים את חזונה על ידי קידום המותג  FRDM,  שעליו עבדה במסירות ובתשוקה"

גילי יוסקוביץ וחברתה הטובה, רומי אליהו ברנט ז"ל, הגיעו למסיבת הנובה ביום שישי בערב כדי לקדם את מותג בגדי המסיבות FRDM שלהן. בבוקר שבת, רגע לפני שהטרור החל, רומי העלתה סטורי אחרון. כשהמחבלים פרצו למתחם, הן ניסוי להימלט, אך נקלעו לאש חיה. גילי הסתתרה בשיח קוצים, מכוסה בענפים, בעוד המחבלים חולפים מעליה. כשיצאה ממקום מחבואה, ראתה את רומי פצועה וניסתה לחלץ אותה, אך נאלצה שוב לברוח, מסתתרת ונמלטת במשך שעות.

אחרי שעות של חרדה והתמודדות עם המוות סביב, שמעה לפתע קולות בעברית – הרגע שסימן את תחילת דרכה חזרה לחיים. גילי שרדה וחברתה נרצחה.

גילי יוסקוביץ בעופר הקניון הגדול פתח תקוה צילום גילי דואל לובשבסקי

הפופ של FRDM מהמילה חופש, מותג בגדי פסטיבלים במחירים נגישים ופריטים איכותיים, הכולל קולקציות לנשים ולגברים, פיסים מיוחדים, מגוןן נרחב של מידות וגם פריטי אופנה הכוללים מגפיים, מעילי פרווה ,אביזרים, מסכות ועוד. מחירים החל מ 50 ₪ ועוד 299 ₪ המותג מאמין בקניינות נגישה, פיירת ללקוח וכזאת שאפשר לחדש מבלי לקרוע את הכיס .

הפופ יהיה פתוח עד ה –  13.03.25

שעות פעילות בין השעות 9:30-22:00 או עד גמר המלאי

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מחוז המרכז בצמרת הזכאות להארכת זמן בבגרויות
57% מתלמידי מחוז המרכז קיבלו מבתי הספר הארכת זמן בבחינות...
אלופי ההסברה
הישג לתלמידי בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: דוד...
ביטחון התושבים מעל הכל: עיריית בת-ים פתחה במבצע אכיפה רחב נגד רכיבה מסוכנת בקורקינטים ואופניים חשמליים
בסוף השבוע האחרון, פתחה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף הפיקוח והשיטור...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בעופר הקניון הגדול פ"ת
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים...
דיירים, שימו לב: הטעויות בדרך להתחדשות עירונית
כך תעברו התחדשות עירונית נכון: הנה כל הטעויות שדיירים עושים...
דמוקרטיה חדשה, מאת ד"ר יצחק לפישיץ: שיטת בחירות חדשה ומהפכנית המאפשרת בחירה ישירה ובלתי תלויה בבעלי כוח
ד"ר יצחק ליפשיץ, פטריוט ישראלי הכואב את מצבה של מדינת...
ל"ג בעומר בבת-ים תשפ״ו: שלל פעילויות לכל המשפחה ומוקדים מוסדרים למדורות ומנגלים
עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי הבטיחות, המיקומים המאושרים והפעילויות המתוכננות...
קניון עופר רמת אביב משיק קומת קולינריה חדשה בהשקעה של כ-100 מיליון ש”ח
הקומה החדשה נפתחת במקביל לפתיחת חנויות חדשות וראשונות של מותגי...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בקניוני עופר
הפופ אפ הראשון נפתח בקניון עופר רמת אביב ולאחר מכן...
רצים לזכרם: המסורת המרגשת של ישיבת אמית כפר גנים
בפעם השלישית ברציפות, ובמה שהפך למסורת קבועה וערכית בישיבת אמית...
דילוג לתוכן