עיריית בת-ים קיימה אמש ערב הוקרה מרגש ומכבד לפצועי ופצועות צה״ל ולנפגעי פעולות האיבה, כהוקרה עמוקה לאומץ הלב, לחוסן ולתרומה רבת השנים לביטחון המדינה ולחברה הישראלית. נכון להיום מתגוררים בבת-ים 972 פצועי ופצועות צה״ל, בהם גם נפגעי מלחמת "חרבות ברזל" – נתון הממחיש את עומק המחויבות העירונית ואת החשיבות שבקיום ערב זה.
אירוע ההוקרה נערך בשיתוף מפעל הפיס, ארגון נפגעי פעולות האיבה, ארגון נכי צה"ל והחברה לתרבות פנאי וספורט. הוא היווה ביטוי למחויבותה המתמשכת של בת-ים לעמוד לצד הפצועים והנפגעים, לחזקם ולומר תודה – לא רק ביום אחד בשנה, אלא כחלק מתפיסה עירונית ערכית ומכילה.

באירוע נכחו ראש העיר בת-ים, צביקה ברוט, אלי יריב, מ"מ לראש העיר, חברי מועצת העיר, יו״ר ארגון נכי צה״ל עו״ד עידן קליימן, יו״ר מחוז תל אביב והמרכז בארגון נכי צה״ל קובי יצחק, יו״ר ארגון נפגעי פעולות האיבה אייבי מוזס, מנהל שלוחת בת-ים בארגון נפגעי פעולות האיבה קובי אטיאס, וכן פצועי ופצועות צה״ל ונפגעי פעולות האיבה ובני משפחותיהם.

במהלך הערב שולבו דברי ברכה ונאומים לצד מופע אמנותי מרגש של היוצר והזמר אביהו מדינה, שהעניק לקהל רגעים של חיבור ונוסטלגיה .
עיריית בת-ים רואה בערב זה מסורת חשובה ובעלת משמעות ערכית עמוקה, המבטאת את ההוקרה והכבוד שהיא רוחשת לפצועי ופצועות צה״ל ולנפגעי פעולות האיבה, ואת מחויבותה להמשיך ולתת להם מקום של כבוד בלב העשייה העירונית והקהילתית לאורך כל השנה.

צביקה ברוט, ראש העיר בת-ים: "החוב שלנו כלפיכם הוא לא רק בערב הוקרה, אלא זה במאבק יומיומי בקבלת הזכויות. גם אנחנו בשלטון המקומי נתגייס, נעזור ונעמוד לצד הארגון שעושה עבודת קודש כדי לוודא שתוכלו למצות כל זכות ולקבל מה שצריך וזה המעט שאנחנו כחברה יכולים לעשות. אם יש משהו שנוכל לקחת לקראת העתיד שאנחנו מקווים שיהיה בהיר יותר, זה לדעת להיות ביחד כקבוצה. אם יש חילוקי דעות, לדעת לנהל אותם ולא לתת להם לנהל אותנו."