עם ישראל חי! פתח תקווה חוגגת את פורים בסימן הצדעה לעם ישראל ולכוחות הביטחון

עם ישראל חי! פתח תקווה חוגגת את פורים בסימן הצדעה לעם ישראל ולכוחות הביטחון
קרדיט: עיריית פתח תקווה

הפנינג עדלאידע 2024 בסימן עם ישראל חי, יתקיים השנה בפורים, יום ראשון, י"ב באדר, 24.3.24 במרכז העיר, לאורך רחוב חיים עוזר, ברחבת חניון העירייה ובכיכר המייסדים.
העדלאידע השנה תתקיים בסימן עם ישראל חי, במטרה להפגין את חוזקו של העם, לעודד ולתמוך בעורף, שהוא גם חזית.
העדלאידע תקושט בצבעי כחול לבן ודגלי ישראל יתנופפו לאורך הרחוב. לאורך רחוב חיים עוזר יוקמו עמדות פעילויות הקשורות למדינה, לדגל ישראל, סמל המדינה וכדומה. עוד יהיו השנה לאורך הרחובות דוכנים ופינות הפעלה בנושא, קיר גרפיטי, מתחם בועות, מתקני ג'ימבורי לקטנטנים, מתחם נגיש לילדים עם מוגבלות, עמדות לגו, מתחם מולטי מדיה, פינת איפור ועוד.
כיכר המייסדים תוקדש לכוחות הביטחון, ובמקום יוצבו עמדות הסברה ומתקני הדגמה של כוחות הביטחון וההצלה: כב"ה, מד"א, משטרה ויחידת החילוץ של אגף הביטחון.
על הבמה המרכזית יופיעו לקראת השעה 12:15 כוכבת הילדים מיכל הקטנה, ולאחריה (לקראת השעה 13:00) תעלה לבמה משפחת ספיר.
ראש העיר רמי גרינברג "על אף הלחימה המתמשכת והימים הקשים העוברים על עם ישראל, בחרנו לקיים את העדלאידע ולחזק את רוחו של העם! העדלאידע השנה היא בסימן "עם ישראל חי" כדי להראות לכל אומות העולם שעַם ישראל איתן ושרוחנו לא נשברת! נקדיש את האירוע לחיילינו הגיבורים ולכל כוחות הביטחון וההצלה, העושים לילות כימים ומחרפים נפשם בהגנה על המולדת. המלחמה המתמשכת מחייבת אותנו לקיים סוג של שגרה גם בעת הזו ואנו רוצים לאפשר לילדים ולכל המשפחה לחוות את חג הפורים, תוך רגשי הערכה לחיילנו הגיבורים. אנו מזמינים את כל הילדים והילדות, כולל ילדי המפונים שעדיין נמצאים בעיר לחגוג איתנו את חג הפורים, חג בו הטוב גבר על הרֶשע. תודה לאגף אירועים, תרבות ופנאי על הארגון וההפקה, ולכל השותפים הרבים".
האירוע יחל בשעה 9.00 ועד השעה 14.00.
האירוע ביוזמת ובהפקת אגף אירועים, תרבות ופנאי בהובלת אלה איגלר וכל יחידות העירייה.

קרדיט: עיריית פתח תקווה
קרדיט: עיריית פתח תקווה
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
איך לבחור חברת הפקה מושלמת לאירוע שלך?
תכנון אירוע, בין אם מדובר בחתונה מרגשת, תערוכה עסקית או...
מתי כדאי לפנות אל עורך דין מומחה למקרקעין?
מקרקעין הוא תחום סבוך במיוחד. מעבר למורכבות המשפטית, בכל עסקת...
היתרונות של עבודה מועדפת בצפון ישראל
עבודה מועדפת בצפון ישראל מציעה חוויה ייחודית ומעשירה עבור אלו...
סיכום הטקסים ביום הזיכרון - פתח תקווה
אמש, יום הזיכרון לחללי צה"ל ולנפגעי פעולות האיבה התקיים הטקס המרכזי...
ביטול משט יום העצמאות בהרצליה 2025
הפורום לקידום השיט בישראל והחברה העירונית לפיתוח תיירות בהרצליה מודיעים...
קווים מהירים לתחנות הרכבת
בהמשך למאמצי עיריית פתח תקווה לשיפור מערך התחבורה הציבורית ושדרוג...
קבוצת יוזמות מעצימה את פעילותה בתחומי ההתחדשות העירונית
קבוצת יוזמות רוכשת 65% מחברת פרקש התחדשות עירונית במסגרת העסקה...
ציון 100 לעיריית פתח תקווה במדד ההון האנושי!
עיריית פתח תקווה ממשיכה להוביל גם בדירוג ההון האנושי של...
לראשונה בתל אביב – שוק עולים על גג עזריאלי
עשרות עסקים בבעלות עולים חדשים מרחבי העולם, יציגו את מוצריהם...
"בזכותם אנחנו כאן" - העירייה ביוזמת הנצחה ייחודית לזכר נופלי העיר ממלחמת חרבות ברזל
עיריית פתח תקווה החלה בימים האחרונים ביוזמת הנצחה מרגשת בשיתוף...
דילוג לתוכן