ערב פרימיום משותף למסעדת פליים וליקב טפרברג

ערב פרימיום משותף למסעדת פליים וליקב טפרברג
קרדיט: איתיאל ציון

יין ימזג ללא הגבלה במסעדת פליים בהובלת השף אורן אסידו

במסעדת השף הכשרה FLAME במלון קרלטון תל אביב, מול הנוף של הים התיכון והיאכטות העוגנות במרינה, יקיימו לפני ראש השנה ערב קונספט מיוחד ביום שלישי 1.10.2024 במסגרתו השף אורן אסידו מארח את יקב טפרברג לארוחת שף ויין.
הארוחה כוללת מנות שף חדשות ומנות ספיישל שיוכנו במיוחד לערב, לאורך כל הסעודה יימזג יין ללא הגבלה (היין במחיר של 69 ₪ לסועד), מהיינות המובחרים של יקב טפרברג. היין יותאם למנות השונות על ידי היינן הראשי של היקב.
כבר בכניסה יקבלו האורחים יין רוזה סמוק של יקב טפרברג מענבי ברברה. הרוזה ימזג מבקבוקי מגנום מיוחדים במהלך הארוחה יעבור סומלייה המסעדה יחד עם יינן היקב עם בקבוק עצום – 3 ליטר דאבל מגנום שהגיע במיוחד לערב זה מהיינות השמורים של היקב. יין אדום בלנד ייחודי של מלבק & מרסלן מיושן שנה בחביות עץ חדשות.
בין המנות שיוגשו בערב: בראשונות: כרישה צלויה בגחלים, שמן זית ומלח סלרי, סשימי טונה – אבטיח כבוש, פונזו הדרים, פינגר ליים, טרטר בקר – קרקר זעתר, טבסקו, איולי מח עצם, צלעות תירס יניגריט צ‘יפוטלה וליים. קטאייף צוואר טלה ירקות מוחמצים וטחינה עמבה. בעיקריות: סיח עוף שיפוד פרגית, ליה ובצל סגול, גלייז שאטה, סלסה עגבניות גריל וטחינה חמה, ספייריבס טלה בוקצ'וי וירוקים, פילה בקר ארטישוק ירושלמי צלוי בגחלים , קרם ארטישוק ירושלמי, קרם שום שחור ,פטריות מלך היער וציר עוף חום.
לצד מנות אלו, קטגוריית הבשרים במסעדה מכובדת במיוחד וכוללת בשרים בגידול מקומי מעדרים מובחרים של פרות הולשטיין, שמטופלות היטב בחדר היישון המפואר, אותו ניתן כמובן לראות מתוך חלל המסעדה.
מותנה בהזמנת מקום מראש. תקף ב 1.10.2024 החל מהשעה 18:00

פליים היא מסעדת "אש גלויה" הראשונה בישראל והמסעדה הכשרה הראשונה בעולם. המסעדה, שנפתחה לפני כשנה, ממוקמת בקומה הראשונה של מלון היוקרה קרלטון בתל אביב, עם נוף לטיילת ולחוף הים, ובה 120 מקומות ישיבה, כולל מרפסת, בר פרטי וחדר פרטי.
המטבח המסעיר של פליים מציג את אחד הטרנדים הצומחים והפופולריים ביותר בקרב המסעדות המובילות ברחבי העולם. זהו מטבח מסעיר שמשדר מצד אחד חדשנות וריגוש ומצד שני גם פראיות. כל המנות במסעדה עוברות תהליכי בישול באש גלויה, כולל ראשונות, עיקריות ואפילו קינוחים.
מטבח המסעדה הוא מטבח פתוח ובו ג'וספר שעובד על ידי גחלי עץ אלון ואש חיה, לצד פאריז'ה, גריל גחלים דרום אמריקאי מסורתי שעובד על עץ ומרחק, כאשר אורך הצלייה, הגבהים והמרחקים מהאש משתנים בהתאם למנות ולטכניקת ההכנה הכרוכה בהן.
אסידו נכנס למטבח של פליים אליה הביא את תביעת ידו הייחודית. בתפריט המחודש ניתן למצוא מנות חדשות ומרגשות, אשר כולן, ללא יוצא מן הכלל, עוברות תהליכי בישול באש גלויה, ראשונות, עיקריות ואפילו קינוחים.

קרדיט: איתיאל ציון
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רמת אביב סטייל: תצוגת אופנה של המותג גלביה נערכה בקניון עופר רמת אביב כל ההכנסות קודש לעמותת FRONT LIFE - התומכת בחיילים קרביים משוחררים
כ – 150 נשים, ביניהן נשות עסקים, מובילות דעת קהל,...
בר רפאלי פותחת לראשונה פופ-אפ למותג הטיפוח שבבעלותה livelle
חנות הפופ אפ תיפתח החל מ  1.4 עד ה –...
ניקיטה בן עמי-תערוכת יחיד ""the other side of the Canvas הסיפור שלא סופר....
בספרו "די זמן לאהבה" כותב רוברט א. היינליין: "יש לי...
למידה חווייתית במסגרת שבוע החינוך היסודי - פתח תקווה בונה את העתיד ומקדמת חדשנות בחינוך!
בתי הספר בפתח תקווה משתתפים בתוכנית בינלאומית חדשנית, ביוזמת האגף...
אמית כפר בתיה רעננה: בצמרת בתי הספר המובילים בישראל
במסגרת פרויקט מיוחד של התנועה לחופש המידע ומדלן נחשפו תוצאות...
חוויית יום הולדת ייחודית
פעילות יום הולדת למבוגרים בסטודיו Art Time היא דרך מיוחדת...
רשת SACARA פותחת סניף קונספט בעיצוב חדש בקניון עזריאלי חולון הסניף החדש נפתח בהשקעה הנאמדת בכ-1.6 מיליון ₪
לאחר שפתחה בחודש האחרון 5 סניפים חדשים ברחבי הארץ: בביג...
אירועי פסח ללא תשלום וחגיגיים לכל המשפחה בעופר קניותר נס ציונה: מגוון מופעים והצגות לחג האביב הכניסה חופשית – ללא תשלום
קניון עופר קניותר,  מקבוצת קניוני עופר, יערוך במהלך חודש אפריל...
כל היתרונות של עיסוי מקצועי
לא מעט אנשים מוצאים את עצמם מתמודדים בחיי היומיום שלהם...
איך לזהות נזילה בבית לפני שהיא גורמת נזק : 6 סימנים שכדאי לשים לב אליהם
נזילה שמתרחשת בתוך קיר או רצפה אינה פשוטה לאיתור, אך...
דילוג לתוכן