10 מיליון שקלים בשנה , יקבלו יזמיות מגדל לבנדה הממוקם בסמוך למחלף לה-גארדיה בת"א בעבור השכרת 10 קומות במגדל לקבוצת המלונאות הלואו קוסט הגרמנית "מיינינגר"

10 מיליון שקלים בשנה , יקבלו יזמיות מגדל לבנדה הממוקם בסמוך למחלף לה-גארדיה בת"א בעבור השכרת 10 קומות במגדל  לקבוצת המלונאות הלואו קוסט הגרמנית "מיינינגר"
קרדיט הדמייה מילוסלבסקי אדריכלים

יזמיות הנדל"ן גל אמרלד, עץ השקד, י. ברזאני, א. חבר וגלילאו, חתמו על הסכם התקשרות להשכרת 10 קומות מתוך 29 במגדל לבנדה שתוכנן ע"י האדריכל גיא מילוסלבסקי ועתיד להיבנות ברחוב לבנדה 53, בסמוך למחלף לה-גארדיה בת"א. ההסכם, שנחתם עם רשת מלונות הלואו קוסט  הגרמנית "מיינינגר", נחתם לתקופה של 24 שנים+11 חודשים.  על פי ההסכם, יזמיות המגדל   גל אמרלד, עץ השקד, י. ברזאני, א. חבר וגלילאו,  ישכירו את 10 הקומות במגדל תמורת 10 מיליון שקלים בשנה עם אופציה להעלאה ל 12.5 מיליון שקלים.

מגדל לבנדה 53 בתכנון משרד מילוסלבסקי אדריכלים
קרדיט הדמייה מילוסלבסקי אדריכלים

קבוצת המלונאות הגרמנית "מיינינגר", המתמחה בקונספט ייחודי המשלב בין מלון להוסטל בתקציב נמוך, הכריזה כי תפתח בתל אביב את המלון הראשון שלה במזרח התיכון ב-2024. הקבוצה הגרמנית, מתמחה במלונות בתקציב נמוך והקימה את בית המלון הראשון שלה בברלין, בשנת 1999, וכיום היא מפעילה 29 בתי מלון ב-17 ערים באירופה, ביניהן לונדון, פריז, רומא, קופנהגן, בודפשט, ליון, מילאנו, זלצבורג וכמובן בערים רבות בגרמניה.המלון שייפתח בתל אביב יציע 210 חדרים ו-800 מיטות. הוא יפעל בקומות 15-4 באחד המגדלים באזור דרום-מזרח העיר, במרחק הליכה משדרות רוטשילד. עם זאת, יהיה לו לובי ייחודי לו בקומת הקרקע של המבנה.

"מגדל לבנדה, שתוכנן בהשראת בית האוניה, אחד מבנייני הבאוהאוס הידועים של העיר הלבנה בתל אביב, ימנה 29 קומות ו 20,000 מ"ר של עירוב שימושים. הוא ישלב מלונאות, מגורים, מסחר, ספא וחללי עבודה. 2-3  קומות של חללי עבודה, 15 קומות של מגורים מעל למלון וקומת ספא שתחצוץ בין קומות המגורים למלון וקומת מסחר " מסביר האדריכל גיא  מילוסלבסקי

נדב ליסובסקי מנהל מטעם יזמיות הפרויקט:" הקונספט של בתי מלון "לאו קוסט" צובר תאוצה ברחבי העולם, ובעיר תל אביב, שנחשבת לאחת הערים הכי מבוקשות ומסקרנות מבחינת תיירותית, זה מתבקש שיהיו חדרי אירוח שיציעו גם חדרים בתקציב נמוך. כיום בת"א יש יותר חדרי  Airbnb  מאשר חדרי מלון וחדרי המלון הקיימים הם בדרגות אירוח של 4-5 כוכבים. אנחנו שמחים, שרשת המלונות הגרמנית המצליחה בחרה במגדל שלנו, לפתוח את המלון הראשון שלה במזרח התיכון ואין לנו ספק שהקונספט יצליח מאד בישראל".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
גלו את הסודות לטיפוח עור מושלם
קרם למיצוק הצוואר הוא המוצר המושלם למי שמחפש לשפר את...
כנס אומנה, המאגד את כלל הגורמים הפעילים בתחום, יתקיים ברביעי הקרוב (19.11) בכפר המכביה
שמים על השולחן את הסוגיות הבוערות שבתחום האומנה. ביום רביעי...
"שני קולות על בד אחד" – תערוכת יחיד לאמנית דורית מנדלסון פתיחה חגיגית : שבת ה- 29.11.2025 בשעה 12:00 בגלריה Global Art רח' מרכז בעלי מלאכה 13 תל אביב אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי הפקה : ICU
ההווה העכשווי התזזיתי המהיר והקופצני נוכח בחוזקה ובעוצמה ביצירותיה של...
עיריית בת-ים השיקה את מרכז החדשנות והטכנולוגיה לגיל הרך – מהלך פורץ דרך בחינוך העירוני
הבוקר נערך בבת-ים טקס החניכה הרשמי של מרכז החדשנות והטכנולוגיה...
אחותי בוורוד: אירוע התרמה נשי לטובת המאבק בסרטן השד בהשתתפות הזמרת רונית שחר, הסטנדאפיסטית הדר לוי והפסיכולוגית ד״ר מעין בוימן משיטה
עם סיומו של חודש המודעות הבין-לאומי, האגודה למלחמה בסרטן עורכת...
הרשת המזוהה ביותר עם סצנת ההמבורגרים בישראל שמונה 16 סניפים ברחבי הארץ הופכת לכשרה: רשת MOSES SHOP הופכת לכשרה: גם סניף סביון יחל לפעול מהשבוע במתכונת כשרה
הסניף בסביון קיבל השבוע כשרות של הרבנות המקומית ועבר התאמות...
עיריית בת-ים יוצאת לדרך עם חודש האזרח הוותיק – אירועים, הרצאות ותוכניות חווייתיות לוותיקי העיר
עיריית בת-ים פותחת את חודש האזרח הוותיק ומזמינה את כלל...
מחיצות זכוכית למשרדים
מחיצות זכוכית למשרדים - הפתרון העכשווי לעיצוב המשרד שלכם
מהם היתרונות של מחיצות זכוכית למשרדים? כשמדובר בעיצוב חלל משרדי, אין...
מצדיעים לגיבור ישראל
תלמידים מכיתה י"א בישיבת אמית כפר גנים פתח תקווה נסעו...
תיאטרון הסימטה: הצגות ומופעים בחודש נובמבר 2025
תיאטרון הסימטה שמח להציג את לוח המופעים לחודש הקרוב ומזמין...
דילוג לתוכן