24 שעות של מסע קולינרי מסעיר בג'ורג' תל אביב

24 שעות של מסע קולינרי מסעיר בג'ורג' תל אביב
קרדיט צילום: עמית גירון

ג'ורג' תל אביב, מרחב האירוח מבית אלקו הוספיטליטי מציג את ה – CULI.NARI.CATION חוויה ייחודית ובלתי נשכחת של מסע קולינרי מסעיר בן  24 שעות.

ארוחות מיוחדות ותוכן קולינרי מרתק בהשתתפות:

גורי אלפי, רז רהב מ-OCD ושיראל ברגר מ- OPA, יקב רקנאטי ועוד

12 – 13 בפברואר 2025 – ימים רביעי – חמישי

ב- 12 – 13 בפברואר 2025 הקהל מוזמן לחופשה קולינרית למתקדמים הכוללת את כל מה שחובבי אוכל ויין יכולים לחלום עליו: ארוחות מיוחדות, פאנל מסקרן, מאסטר קלאס יין, ותוכן קולינרי מרתק שלא תשכחו בקרוב.

מהדורת החורף הראשונה של CULI.NARI.CATION תכלול: ארוחה זוגית בפרדס של שף ברק אהרוני עם מנות הדגל של המסעדה, פאנל מסעיר עם השפים הכי מעניינים בהנחיית ׳הטבח׳ גורי אלפי ובהשתתפות רז רהב מ-OCD ושיראל ברגר מ- OPA, בשיחה על טעם הכשלון, ואיך מתרוממים ממנו. ארוחת בוקר בארבע ידיים במסעדת הלופט – שף ניצן רז ושף קונדיטור עופר ברק מארחים לארוחת בוקר מיוחדת. מפגש טעים במיוחד בין מטבחי יפן, צרפת וחדר האוכל הקיבוצי. מאסטר קלאס יין בג׳אז הול – הסומליה של הג׳ורג׳ אביתר ברעם מארח את אנשי יקב רקנאטי אסף עזר וקובי ארביב לטעימות ושיחה על מהפכת היין הים תיכוני, בציר בשנת מלחמה ועוד.

ג'ורג' תל אביב מרחב האירוח מבית אלקו הוספיטליטי הכולל מלון לייפסטייל, מועדון חברים, חלל אירועים, חללי עבודה, קומת wellness וארבע חוויות קולינריות.

הג'ורג' ממוקם דקות ספורות משדרות רוטשילד, ומציע חווית לייפסטייל ייחודית בעיר. את הג'ורג' עיצב מעצב העל הספרדי לזארו רוזה ויולן והוא כולל 170 חדרי מלון מעוצבים בקפידה, מתוכם 40 סוויטות המיועדות לשהיות ארוכות. לג'ורג' מועדון חברים המיועד לכל מי שמחפש מרחב מעורר השראה, מקום לעבודה, לפגישה, לבילוי או למנוחה. לצד חלל עבודה משותף, קומת wellness מקיפה, וחלל להופעות חיות, הרצאות ומוזיקה. המלון נחשב לארץ פלאות עירונית, ומעניק לאורחים ולמבקרים חוויות עיצוביות וקולינריות בלתי נשכחות.

המחיר לחדר זוגי ולכל אירועי CULI.NARI.CATION: החל  מ-2,100 ש״ח (600 ש"ח הנחה ללקוחות אמריקן אקספרס)

הזמנות טלפוניות בלבד 077-5705930/1 – מספר החדרים מוגבל

קרדיט צילום: עמית גירון
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בעקבות הנחיות פיקוד העורף: גולדיס מרחיבה את השירותים - ישיבה במקום בסניף בני ברק, משלוחים מוגברים, וקינוח מפנק בעסקית
בעקבות ההקלות האחרונות של פיקוד העורף, רשת המעדניות גולדיס מודיעה...
החל מהיום (18.6.25) ועד סיום המלחמה תתאפשר חניה חינם בכחול לבן ברחבי העיר פתח תקווה.
אין שינוי במדיניות החניה באזורים בהם מותרת החניה לבעלי תו...
בואו לקנות את כל הרהיטים המשרדיים שלכם בחנות אחת מובילה
כבר שנים לא החלפתם שום דבר במשרד שלכם ואתם רוצים...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בפתח תקווה: ״יש לי חדשות בשביל המשטר האיראני - אתם פשוט טועים, אתם חושבים שאתם תעייפו אותנו ותערערו את הביטחון העצמי שלנו אבל שום דבר לא יערער את הישראלים״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שני, כ׳ בסיוון,...
פרופ' עוזי רבי מונה ליו"ר מרכז מורשת יהדות בבל
פרופ' עוזי רבי הוא פרופ' מן המניין באוניברסיטת תל אביב...
המבקר אנגלמן בזירת נפילת הטיל בבת ים: "על רה"מ לוודא מתן מענה לעורף. גילינו פערים משמעותיים ביותר בתחום המיגון והמקלוט"
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, ביקר ​אמש (15.6)...
נשיא המדינה במוקד הפגיעה בבת ים: ״נעבור את התקופה הזו, ונוכל לאפשר אולי בעתיד אופק טוב יותר של השתלבות במרחב, של הסרת האיום האיראני שהוא איום קיומי ומשמעותי שלא היה ברירה אחרת אלא לתקוף אותו.״
״הטילים לא מבחינים בין יהודים לבין מוסלמים לבין נוצרים, או...
הבחירה הנכונה לטלוויזיה הבאה שלכם
טלוויזיה סמסונג     חברת סמסונג ידועה בעולם בזכות הטכנולוגיות החדשניות שלה, והמוצרים...
We will dance again: יובל רפאל ועומרי סאסי על במה אחת!
לאחר חודשים של ציפייה – 'קהילת שבט הנובה' חושפת לראשונה...
סרי לנקה: יעד מושלם לחופשה משפחתית
תכנון חופשה משפחתית יכול להיות אתגר גדול, אך עם סרי...
דילוג לתוכן