אחרי שנים שבהן חלמתם בגדול, הגיע הזמן להפוך את הפנטזיה למציאות. עם זאת, רגע לפני שאתם פותחים את דלתות הקונדיטוריה ללקוחות הראשונים, יש כמה מכשירים שאתם פשוט חייבים להכניס אל העסק. הם יחסכו לכם זמן, יעזרו לכם להגיע לתוצאות מצוינות ויבטיחו לכם עבודה נוחה ופרקטית יותר מדי יום. זוהי רק רשימה חלקית, אבל זו לכל הפחות התחלה מצוינת. לפרטים נוספים, אתם מוזמנים לפנות אל "א.ס. סוכנויות".
התפחה? כך תייעלו את התהליך
בכל מאפייה או קונדיטוריה נדרשת פעולה אחת משמעותית מאוד: התפחת הבצק. הבעיה מתחילה כשמדובר בכמות גדולה משמעותית מזו שאנחנו מייצרים במטבח הביתי, וגם צרכי העסק לא מאפשרים לנו להמתין זמן ממושך עד לרגע שבו יכפיל הבצק את נפחו. אם כן, כשאתם מתכננים רשימת ציוד לקונדיטוריה החדשה שלכם, ודאו שאתם מצטיידים בתאי התפחה מקצועיים. הם יאפשרו לכם להגדיר את הטמפרטורה, את תנאי הלחות וכל פרט טכני אחר שיבטיח לכם תוצאה מעולה, וגם אותם תוכלו למצוא אצל "א.ס. סוכנויות", המשווקת ציוד מתקדם למאפיות ולקונדיטוריות.
אופים בכמויות? תנור תעשייתי
התנורים הביתיים יכולים להספיק למי שמכין עוגה או שתיים ואפילו פשטידה, אבל במאפיות הצורך שונה לחלוטין. בבית העסק אתם אופים כמויות גדולות של לחמים, עוגות, עוגיות ומאפים רבים אחרים, ורק עם תנור אפיה תעשייתי המשימה הזו תהיה פשוטה הרבה יותר. יש לכם גם לא מעט הזדמנויות לעשות את זה נכון, עם תנורים מסתובבים, תנורי תאים וסוגים שונים שיתאימו לצרכים שלכם בצורה המדויקת ביותר. התוצאה? מאפים מושלמים שנאפו בקפידה ובקצב האידאלי מבחינתכם. דרך אגב, גם מיקסר תעשייתי, מחמצות להכנת לחם ומרדדי בצק יעזרו לכם להגיע לתוצאות מדויקות תוך שאתם חוסכים זמן, מאמץ והמון אנרגיות.
מוסים ועוגות קרות? מאיצים תהליכים
אם הזכרנו את ההתפחה ואת החשיבות העצומה שלה, כדאי לזכור שיש גם מצבים שבהם אנחנו צריכים דווקא לקרר – וכמה שיותר מהר. זה נכון בעיקר כשאנחנו מכינים עוגות מוס, ובוודאי בהכנת עוגות שכבות או קינוחי כוסות. בין שלל מוצרים או ציוד למאפיות אפשר למצוא היום גם שוק פריזר, זה שמאפשר לנו להקפיא את המוצרים בקצב מואץ הרבה יותר. כך אפשר לחסוך זמן, ובמקום להמתין שעות להקפאה – התוצאה תגיע הרבה יותר מהר. הפתרונות הייחודיים של "א.ס. סוכנויות" הם שיאפשרו לכם לבחור בדיוק את מה שנכון לכם ולעסק, ואתם מוזמנים ליצור קשר בטלפון 08-9302260.