תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

התערוכה, המיועדת לשוק המקצועי, תיערך ב-10 בפברואר בהאנגר 11 שבנמל תל אביב בהשתתפותם של למעלה מ-1,000 שפים ומנהלי מטבחים מוסדיים * לצד תערוכה, הדגמות והשקות של מוצרי המזון החדשניים ביותר בתחום הקולינריה מן הצומח, ייערכו גם הרצאות ופאנלים מיוחדים העוסקים בעתיד המזון ובמגמות החזקות והמעניינות ביותר בשוק המזון

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

שיתוף פעולה מיוחד בין תנועת Meatless Monday ועמותת ויגן פרנדלי מביא את הדבר הגדול הבא לתל אביב: לראשונה, תיערך בהאנגר 11 שבנמל תל אביב תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח, בה יוצגו המגמות העולמיות של עתיד המזון, לצד כל החידושים והפיתוחים האחרונים בתחום המזון הצמחוני והטבעוני שיוצגו על ידי עשרות חברות מובילות בענף.

במהלך התערוכה ייערכו הדגמות וטעימות למוצרי מזון חדשים וייחשפו מוצרים שטרם נראו בארץ או בעולם. בשטח התערוכה יוצבו כ-40 דוכני מזון מיוחדים, בהם יחשפו מיטב החברות את מוצרי המזון הטעימים והמתקדמים ביותר. זאת במטרה להעניק לשפים, לחברות ההסעדה, למסעדנים ולחברות בישראל להתרשם מההיצע הנרחב של מזון איכותי וחדשני מן הצומח, ולשלב אותו בתפריטיהם.

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

בין החברות שיציגו בתערוכה נמצאות 'זוגלוס' מבית זוגלובק, אסם נסטלה, טבעול, משק ויילר, משו משו, משק צוריאל, מרינה, טבע-דלי, nice to meat, the nuts chef, תפוז טרי, חמים וטעים ועוד.

במקביל לתערוכה, ייהנו המשתתפים גם מהרצאות ופאנלים שיעסקו בחידושים האחרונים בתחום הקולינריה, ביתרונות הכלכליים והבריאותיים שבקידום מזון מבוסס צומח ובמגמות הביקוש העולמיות. לו"ז ופירוט מלא של ההרצאות- מצ"ב.

התערוכה מיועדת לקהל המקצועי וייקחו בה חלק אלפי שפים, חברות הסעדה, מסעדנים, ספקים, יצרנים, אנשי פוד-טק ויזמים, שיוכלו להתרשם מההיצע הרחב, ליצור היכרויות ושיתופי פעולה בתחום הקולינרי ולהעניק לציבור הרחב- אותו הם מאכילים מדי יום- את ההזדמנות ליהנות ממזון טעים, בריא ומקיים יותר.

אור בנימין, העומדת בראש תנועת Meatless Monday: "הביקוש לאוכל טעים ובריא יותר מן הצומח נמצא בצמיחה מטורפת בשנים האחרונות. חברות ההסעדה ומסעדנים שמבחינים בביקוש הגובר מרחיבים ומשפרים את היצע המנות, ויצרניות המזון – וותיקות כמו גם חדשות – מפתחות ומשווקות מגוון הולך וגדל של פתרונות להסעדה מוסדית. החדשנות בתחום הפודטק מביאה מוצרים מן הצומח שממש מדמים את הטעם והמרקם של בשר, ביצים וחלב, והתחום הלוהט כרגע זה בשר מתורבת – שהוא בשר לכל דבר רק בלי בעל החיים.  באי הכנס יחשפו לכל זה ועוד, כנס שבו הקולינריה בישראל פוגשת את הפודטק ועולה מדרגה".


הכנס ייערך ביום ב', 10.02, בהאנגר 11, נמל ת"א, בין השעות  11:00-18:00 

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

לו"ז האירוע:

11:00                      התכנסות ופתיחת דוכנים לקהל הרחב

11:50-12:15          דברי פתיחה אור בנימין יו"ר ועד מנהל Meatless Monday
ועמרי פז, מנכ"ל ויגן פרנדלי.
12:15-12:30          גדעון בכר – מנהל אקלים משרד החוץ

12:30-13:00         "חדשנות ועתיד החלבון"
ניר גולדשטיין, מנכ"ל  Good Food Institute

13:00-13:30         "איך למנף עסקית את המגמה הקולינרית החזקה בעולם"

עמרי פז, מנכ"ל  Vegan-Friendly

13:30-14:15         פאנל: "עתיד הבשר",
בהנחיית אור בנימין יו"ר ועד מנהל Meatless Monday,
משתתפים: Aleph Farms, SuperMeat, וד"ר תום בן אריה – מדען הראשי Good Food Institute                        

14:45-15:30        פאנל: "פלטפורמות שיווק"
בהנחיית "מסעדנים חזקים ביחד"
משתתפים: נציגי  חברות וארגונים רסט, רול, משלוחה, ויגן פרנדלי

 

15:30-16:00       "למה מזון מן הצומח כדאי כלכלית?"

אבי שטייניץ, שף ויועץ קולינרי


16:30-17:00       "איך עושים את זה בריא?"

ליהי יפה, דיאטנית קלינית

 

17:00-17:45       שיח: מנות מן הצומח בעסקי המזון: איך עושים את זה נכון
אורי שביט יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים מן הצומח

טל האוזן שפית קונדיטורית

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
דברים פשוטים"- אלי גרוס, אוצר : איתי גבאי
"דברים פשוטים"- אלי גרוס תערוכת יחיד גלריית Arttillery רח' התנופה 5 קריית המלאכה תל אביב פתיחה...
האמן הבינלאומי סאם חלבי מציג לראשונה בקניון רמת אביב: "יחד בדרך לתקווה" מייצג המשלב טכניקות מסורתיות ועכשוויות השופך צבע ואופטימיות לקראת מציאות חדשה
האמן הבינלאומי סאם חלבי משיק את מייצגו החדש: "יחד בדרך...
ארגון יוצאי מרכז אירופה קיים את הוועידה ה-56 במרכז רבין בתל אביב
הוועידה ה-56 של ארגון יוצאי מרכז אירופה התקיימה הבוקר הוועידה ה-56...
תל אביב-יפו מנגנת קיץ- שני פרויקטים מוזיקליים הפתוחים לקהל הרחב
"צלילי קיץ 2025" ו"פינת רחוב: במה פתוחה"- מוזיקה חיה תחת כיפת...
עיריית תל אביב-יפו: מועד חדש ללילה לבן 2025 ברחבי תל אביב- יפו
עיריית תל אביב-יפו שמחה לבשר כי אירוע "לילה לבן"  שנדחה...
ממשיכים לקדם יוזמות לטובת אנשי המילואים והקבע
לאור התמשכות המלחמה, קיים היום (חמישי) ראש העיר רמי גרינברג...
חווית יצירה בלתי נשכחת בקרמיקה בירושלים
אם אתם מחפשים פעילות מהנה ומעשירה לכל המשפחה, כדאי לכם...
קולולו חוגג את הרוח האמריקאית: שבוע ג'ק דניאל'ס וקולינריה בהשראה אמריקאית
לרגל ה־4 ביולי – בר הקוקטיילים קולולו בפתח תקווה יוצא...
היקב ההיסטורי בלב המושבה יהפוך למרכז לצעירים
לאחר שהוועדה לשימור אתרי מורשת בעיריית פתח תקווה אישרה לקדם...
חגיגה קולינארית יוקרתית: לראשונה קניון עופר רמת אביב פותח מתחם קולינארי ייחודי בימי שישי: "לה בוקרייה" מבית WEEKEND MARKET
המתחם יפעל בימי שישי באופן קבוע בחודשים הקרובים ויכלול  שפע...
דילוג לתוכן