יו"ר ההסתדרות בסיור במרחב ת"א-יפו: "הודות לעוצמתנו נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל, בלי שביתות והפגנות"

יו"ר ההסתדרות בסיור במרחב ת"א-יפו:  "הודות לעוצמתנו נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל, בלי שביתות והפגנות"
צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

במהלך הסיור נפגש יו"ר ההסתדרות עם ועדים ועובדים מהאזור *** בביקור במכון התקנים הישראלי אמר: "מנסים לקעקע את קיומו של המכון בשורה של רפורמות, אני פה היום כדי לומר לכם שהבית הזה על עובדיו ימשיך להתקיים"

יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד ערך היום (ב') ביקור במרחב תל אביב-יפו. את הסיור הוביל יו"ר המרחב גרשון גלמן, ובמהלכו נפגש בר-דוד עם ועדים ועובדים רבים מהמרחב.

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

את הסיור פתח יו"ר ההסתדרות בבית החולים וולפסון שם נפגש עם המנכ"לית ד"ר ענת אנגל, הנהלת בית החולים ו-ועד העובדים. ד"ר אנגל סקרה בפני בר-דוד את מצב בית החולים כמו גם את חזונו ואת משימותיו, והדגישה את יחסי העבודה הטובים בין הוועד להנהלה. "האתגר המרכזי הוא לייצר תקינה מסודרת לעובדי מנהל ומשק, בשיתוף פעולה של האוצר והסתדרות", הדגיש המנהל האדמיניסטרטיבי יניב פוגל.

בהמשך נפגש יו"ר ההסתדרות עם נציגי העובדים במשרדי קריית הממשלה בתל אביב. כמו כן סייר בר-דוד במכון התקנים הישראלי שם נפגש עם ההנהלה, העובדים ו-ועד העובדים בראשות יו"ר הוועד סמי שלום. בר-דוד אמר למאות העובדים אשר נכחו במפגש, "מנסים לקעקע את קיומו של המכון בשורה של רפורמות, אני פה היום כדי לומר לכם, שהבית הזה על עובדיו ימשיך להתקיים כפי שהיה עד היום".

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות

את הסיור חתם יו"ר ההסתדרות באסיפת פורום ועדים מהמרחב. בר-דוד הודה ליו"ר המרחב גרשון גלמן ולוועדים על השותפות והעשייה הברוכה והבטיח כי מרחב ת"א-יפו ימשיך להיות עוצמתי וחזק. יו"ר ההסתדרות סיפר לנוכחים כי" היחסים עם שר האוצר וצוותו מצוינים כתוצאה של עבודה קשה וארוכה". כמו כן הוסיף כי "הודות לעוצמה הפוליטית של ההסתדרות, נגיע לשכר מינימום של 6,000 שקל בלי שביתות ובלי הפגנות".

לסיור התלוו מנכ"ל ההסתדרות ורמ"ט יו"ר ההסתדרות עו"ד אופיר אלקלעי; יו"ר נעמת חגית פאר; יו"ר נעמת במרחב ענת עוז; יו"ר אגף ארגון ומרחבים וסגן יו"ר ההסתדרות אבי יחזקאל; מנכ"ל האגף רפי סדן ובכירים נוספים.

צילום: אגף הדוברות בהסתדרות
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
לשבת יחד ולזכור: עגלת הקפה שהפכה לסמל של חיבור וגעגוע
ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופעולות האיבה תהפוך עגלת הקפה...
עצמאות 78 בבת-ים במתכונת שונה: חגיגות קהילתיות במוקדים שונים ברחבי העיר
ראש העיר בת-ים, צביקה ברוט: "כשלוחמינו נמצאים מעבר לגבול ואחינו...
אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה וחגיגות יום העצמאות תשפ"ו - םתח תקווה
טקסים מרגשים ביום הזיכרון ושפע של אירועים בשכונות העיר בהתאם...
דור העתיד פוגש את שייקספיר אנסמבל פספורט מציג: חלום ליל קיץ לילדים בעקבות "חלום ליל קיץ" מאת ויליאם שייקספיר שבת, 2 במאי 2026 | 10:30 | 12:30 מוזיאון תל אביב לאמנות
בלב תקופה מורכבת, שבה המציאות מאתגרת את תחושת היציבות והחוסן...
הישג טכנולוגי בצל המלחמה: תיכון אמית בר אילן גוש דן התברג בחמישייה הראשונה של מדעי המחשב בישראל
נתוני משרד החינוך לשנת תשפ"ד, שנחשפו לאחרונה, מציבים זרקור על...
בת-ים זוכרת: עצרת מרכזית ועדויות חיות – כך צוין יום השואה והגבורה בעיר
אמש, יום ב׳, 13.4, עיריית בת-ים ציינה את ערב יום...
am:pm מביאה את קצבית Meat Market M25 לסניפי הרשת ומשלימה את חוויית המזווה האורבני
לאחר שהביאה אל תוך השכונה את חוויית המעדנייה הקלאסית ואת...
החינוך העל יסודי ממשיך לטפח מצוינות טכנולוגית בקרב נערות בבתי הספר בעיר
תוכנית “ממריאות”, מתוכניות המצוינות של המרכז לחינוך סייבר, מתרחבת בעיר...
מד"א-הצלה פתח תקווה וארגון "עזר מציון" בשיתוף שירותי הדם של מד"א קוראים לציבור להגיע ביום רביעי (15.3) לפתח תקווה ולתרום דם בהתרמה המסורתית שמתבצעת פעמיים בשנה
עקב המחסור במנות דם, מד"א-הצלה פתח תקווה, ארגון "עזר מציון"...
גלריה צימבליסטה גאה להציג לראשונה: אֶרֶץ אֶרֶץ אָרֶץ, שמעי דבר עפרה צימבליסטה / אלה ליטביץ
אוצרת: סאלי הפטל נוה, גלריה צימבליסטה, תל אביב. פתיחה חגיגית:...
דילוג לתוכן