חיבור של אלופים: 'דוני הכלב' קמע מועדון הכדורסל מכבי תל אביב וחברת 'צמח ישראפט' בעלת סדרת מוצרי מזון סופר פרימיום "Kennel Select, יעודדו מודעות לטיפוח והזנה בריאה לכלבים

חיבור של אלופים: 'דוני הכלב' קמע מועדון הכדורסל מכבי תל אביב וחברת 'צמח ישראפט' בעלת סדרת מוצרי מזון סופר פרימיום "Kennel Select, יעודדו מודעות לטיפוח והזנה בריאה לכלבים
מימין לשמאל - דורון ג'מצ'י, שרון עובד, דוני הקמע, איציק אזולאי, עדלי מרכוס ואדי בם | צילום - מועדון הכדורסל מכבי תל אביב
מימין לשמאל – דורון ג'מצ'י, שרון עובד, דוני הקמע, איציק אזולאי, עדלי מרכוס ואדי בם | צילום – מועדון הכדורסל מכבי תל אביב

מועדון הכדורסל מכבי תל אביב ו'צמח ישראפט', חברת בת של 'צמח תערובות', בעלת המותג 'Kennel Select', סדרת מוצרי מזון סופר פרימיום לכלבים, יפעלו יחד במהלך עונת הכדורסל 2021/22 לעידוד המודעות לטיפוח והזנה בריאה לכלבים. את הקמפיין יוביל הקמע של מכבי מתל אביב 'דוני הכלב', לבוש בגופיית מכבי המעוטרת במותג המזון 'Kennel Select', שיככב בפעילות ענפה עם אוהדי המועדון, במהלך המשחקים בהיכל ובקמפיינים ברשתות החברתיות, וכן בפרויקטים בשיתוף 'צמח ישראפט', בהם תתורגם האהבה לכלבים לפעילויות במגוון רבדים חברתיים.

 

אדי בם, מנכ"ל צמח ישראפט, אומר: "חיברנו בין שני מותגי על, מכבי תל אביב, קבוצת הכדורסל הלאומית של ישראל ו-'Kennel Select', שהינו מותג מזון 'סופר פרימיום', האיכותי ביותר שמיוצר בארץ. שיתוף הפעולה מהווה חיבור טבעי המבטא ערכים של הישגיות ומצוינות שאנו שותפים להם ב'צמח ישראפט' בכלל ובמותג Kennel Select בפרט. אני סמוך ובטוח כי החיבור של קמע הקבוצה 'דוני הכלב' של המדינה, שעל חולצתו מתנוסס מזון סופר פרימיום מתוצרת כחול-לבן, יוביל להנפת גביע המדינה וגביע אירופה".

 

דורון ג'מצ'י, סמנכ"ל שיווק ומכירות מועדון הכדורסל מכבי תל אביב, אומר: "מדובר בשיתוף פעולה מרענן, כזה שמעלה חיוך על פני האוהדים שלנו ובוודאי אצל מי שאוהב חיות מחמד ומגדל חיות מחמד. העובדה שמוצרי Kennel Select מיוצרים ונארזים בישראל היא ערך מוסף חשוב מאוד עבורנו".

 

סדרת 'Kennel Select' של 'צמח-ישראפט', מונה שישה מוצרי מזון סופר פרימיום לכלבים, כאשר החדש שבהם הינו ה-Kennel Select Hyper Sensitive המיוצר לראשונה בישראל ומבוסס על חלבון העתיד BSF, המופק מלרוות של זבוב החייל השחור ונחשב להיפו אלרגני, קל לעיכול ומתאים הן לכלבים בעלי רגישות לחלבונים מן החי והן לכלבים ללא רגישות למזון. כל מוצרי הסדרה הינם קלים לעיכול ובריאים מאחר ואינם מכילים חיטה, תירס או סויה.

 

'צמח-ישראפט' הינה חברת בת של 'צמח תערובות' ממפעלי עמק הירדן, מהגדולים והוותיקים בישראל, המוביל את תחום החדשנות בשוק המזון לבעלי חיים. במעבדות המזון של 'צמח ישראפט' מפתחים המדענים מוצרי מזון בריא ואנטי אלרגני ומזון המורכב מחומרי הגלם האיכותיים והמזינים ביותר, בהתאם לדרישות התזונתיות של הכלב או החתול. החברה משלבת את יכולות הייצור, המחקר והפיתוח במעבדות המפעל, עם היכרות מעמיקה בתחום חיות המחמד בארץ ובעולם, בייצור מוצרי מזון חדשניים, המתאימים לכל גודל, גיל ושלב התפתחותי של חיות המחמד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
עיריית בת-ים מחדדת הנחיות: כלל המקלטים הציבוריים נפתחו, מוסדות החינוך לא יפעלו וחופי הים סגורים
לאור המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות פיקוד העורף, עיריית בת-ים מעדכנת...
הפציעה השקופה. חודש המודעות לפוסט טראומה: כך נוירופידבק מציע תקווה חדשה לנפגעי טראומה ומלחמה
חודש יוני הוא חודש המודעות להפרעת דחק פוסט טראומטית (PTSD)...
מבית הנשיא לאירופה: תלמיד אמית בר אילן גוש דן זכה בתחרות המדענים הצעירים
הישג מדעי כחול-לבן: שגיא אפלבום, תלמיד י"ב בבית החינוך אמית...
קיץ בריא ובטוח: כך תיהנו מהים והבריכה בלי לסכן את הבריאות
עם פתיחת עונת הרחצה, החופים והבריכות מתמלאים באנשים המחפשים מפלט...
כשחינוך פוגש שליחות: שתי נשות חינוך מבת-ים נבחרו למצטיינות מחוז תל אביב
הדר כהן ויעל שימבורסקי נבחרו למצטיינות מערכת החינוך במחוז תל...
בונים מערכות אנרגיה מהשמש, הופכים סמארטפון למצלמת טבע וממציאים מחדש את השכונה כל זה קורה בשבוע המדע והסביבה 2026 ברמת גן 31.5–5.6 (יום א׳-ו׳)
האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה מזמינה את הציבור הרחב לחגיגה...
זוכרים את ימנו: בני משפחתו וחבריו של ימנו זלקה ז"ל ירוצו לזכרו במרוץ הלילה של פתח תקווה 2026
מרוץ הלילה של פתח תקווה 2026, ביוזמת עיריית פתח תקווה...
עיריית בת-ים מחברת בין נשים צעירות: קהילת "שוות" במפגש מעורר השראה במרכז הצעירים בתיה
כ-40 נשים צעירות מבת-ים השתתפו לאחרונה במפגש קהילתי מיוחד שהתקיים...
טקס ההתייחדות עם הרוגי פיגוע הטרור בדולפינריום במלאת 25 שנים לפיגוע
משרד העלייה והקליטה ועיריית תל אביב–יפו קיימו את טקס ההתייחדות...
"לא נאפשר עבירות בנייה והשתלטות על המרחב הציבורי": עיריית בת-ים מגבירה את האכיפה והמשילות בעיר
עיריית בת-ים הודיעה כי בתקופה הקרובה יחל אגף הפיקוח על...
דילוג לתוכן