לקראת החגים יצא לדרך מבצע חשוב בעיר בת-ים. את המבצע הובילה יחידת השיטור העירוני בת-ים והמחלקה הווטרינרית בשיתוף פעולה של יחידת הפיצו"ח במשרד החקלאות ומחלקת רישוי עסקים של העיר בו בוצע בשבוע האחרון ביקורת בחנויות אטליז ברחבי העיר.
במהלך המבצע המשותף נתפסו כ- 880 ק"ג בשר שאינו ראוי למאכל אדם. הממצאים שנמצאו בביקורת הם בשר שפג תוקפו, בשר ללא רישיון יצרן וללא סימון כנדרש בחוק שמקורו לא ידוע ובשר במצב צבירה שאינו תקין שאופן אחזקתו בוצע בניגוד להנחיות ועלול לסכן את בריאות הסועדים.
ד"ר פרי קורל, מנהלת מחלקה ווטרינרית בעיריית בת-ים אשר הובילה את המבצע בהנחיות והמלצות לתושבים: "יש לבדוק היטב את מקור הבשר על פי תווית, ובמידת הצורך לפנות למשווקים עצמם ולשאול לגבי תוקף המוצר והאריזה. נמשיך לבצע אכיפה ללא פשרות ולהגיע לכל מקום אשר קיים בו סכנה לבריאות הציבור".