פרויקט EAST CONCEPT בשכונת נוריות ד' בראשון לציון: 126 דירות נמכרו בפרויקט מחיר למשתכן בשלושה ימים בלבד!

פרויקט EAST CONCEPT בשכונת נוריות ד' בראשון לציון: 126 דירות נמכרו בפרויקט מחיר למשתכן בשלושה ימים בלבד!
באדיבות אורון נדל"ן

פרויקט EAST CONCEPT של חברת אורון נדל"ן בשכונת נוריות ד' בראשון לציון שובר שיאים: מתוך 139 הדירות המיועדות לזוכי 'מחיר למשתכן', נמכרו 126 דירות בתוך שלושה ימים בלבד * בחודש הקרוב, תצא אורון נדל"ן גם למכירת יחידות הדיור לשוק החופשי בפרויקט

חברת אורון נדל”ן ערכה במהלך השבוע החולף שלושה ימי מכירות בפרויקט EAST CONCEPT בשכונת נוריות (מתחם ד') בראשון לציון. במתחם זה צפויה החברה להקים 174 יח"ד, ומתוכן- 139 יח"ד יימכרו במסגרת 'מחיר למשתכן'. שאר הדירות, יימכרו בשוק החופשי.
במהלך ימי המכירות, המתקיימים במקביל ללחימה העזה מדרום ומצפון, נמכרו 126 יח"ד ובכך השלימה החברה את מכירתן של למעלה משני שלישים בפרויקט ב-3 ימים בלבד.
בין הרוכשים, התרגשו באורון נדל"ן לפגוש 5 זוכים שהגיעו אל הכנס ישירות משירות מילואים פעיל באחת הגזרות.
מדובר בשלב השני בפרויקט EAST CONCEPT בשכונת נוריות בראשון לציון, בו צפויה אורון נדל"ן להקים 3 בניינים בני 8 ,12 ו-21 קומות עם תמהיל דירות מגוון, הכולל דירות בנות 3,4,5,5.5,6 חדרים, בתכנון עדכני ומודרני ומתוך חשיבה המאפשרת מגוון רחב של אפשרויות מגורים המתאימות לכל סוגי המשפחות.
בסה"כ בפרויקט EAST CONCEPT ייבנו 9 בניינים הכוללים 390 יח"ד, מתוכן 312 יח"ד הנמכרות במסגרת מחיר למשתכן ו-78 יח"ד נוספות יימכרו לשוק החופשי.
הפרויקט מציע מיקום מנצח הממוקם בקרבה לצירי תנועה ראשיים ולמרכז מסחרי, קרבה לפארק הגן בעברית, לגני ילדים ולמוסדות חינוך.
יצחק סער, סמנכ"ל שיווק באורון נדל"ן: "אנו מברכים את 126 הרוכשים, שייהנו מסטנדרט הבניה הגבוה של אורון נדל"ן. מכירת רובו המוחלט של הפרויקט בתוך שלושה ימים בלבד מעידה על האמון המלא שנותנים בנו הרוכשים, בטח בתקופה זו, בה כל החלטה כלכלית נשקלת בזהירות רבה. שכונת נוריות בראשון לציון היא ללא ספק אחד מאזורי המגורים המבוקשים ביותר היום, ובחודש הקרוב נצא לדרך גם במכירת יחידות הדיור הנוספות בפרויקט, המיועדות לשוק החופשי".

באדיבות אורון נדל"ן

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בעקבות הנחיות פיקוד העורף: גולדיס מרחיבה את השירותים - ישיבה במקום בסניף בני ברק, משלוחים מוגברים, וקינוח מפנק בעסקית
בעקבות ההקלות האחרונות של פיקוד העורף, רשת המעדניות גולדיס מודיעה...
החל מהיום (18.6.25) ועד סיום המלחמה תתאפשר חניה חינם בכחול לבן ברחבי העיר פתח תקווה.
אין שינוי במדיניות החניה באזורים בהם מותרת החניה לבעלי תו...
המבקר אנגלמן בפתח תקווה ובהרצליה: "השלמנו ביקורת על טיפול הממשלה בפינוי אזרחים ותיקים ואנשים עם מוגבלות. נעקוב אחר הטיפול באוכלוסיות אלו"
המבקר אנגלמן ובכירי משרדו סיירו באתרים שנפגעו מטילים איראניים בפתח...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בפתח תקווה: ״יש לי חדשות בשביל המשטר האיראני - אתם פשוט טועים, אתם חושבים שאתם תעייפו אותנו ותערערו את הביטחון העצמי שלנו אבל שום דבר לא יערער את הישראלים״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שני, כ׳ בסיוון,...
פרופ' עוזי רבי מונה ליו"ר מרכז מורשת יהדות בבל
פרופ' עוזי רבי הוא פרופ' מן המניין באוניברסיטת תל אביב...
המבקר אנגלמן בזירת נפילת הטיל בבת ים: "על רה"מ לוודא מתן מענה לעורף. גילינו פערים משמעותיים ביותר בתחום המיגון והמקלוט"
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, ביקר ​אמש (15.6)...
נשיא המדינה במוקד הפגיעה בבת ים: ״נעבור את התקופה הזו, ונוכל לאפשר אולי בעתיד אופק טוב יותר של השתלבות במרחב, של הסרת האיום האיראני שהוא איום קיומי ומשמעותי שלא היה ברירה אחרת אלא לתקוף אותו.״
״הטילים לא מבחינים בין יהודים לבין מוסלמים לבין נוצרים, או...
רשת ההמבורגרים 'מי מה מו' פתוחה לאיסוף עצמי ומתגברת את מערך המשלוחים חווית משלוח עדכנית וקציצת בשר ייחודית ועסיסית
רשת ההמבורגרים מי מה מו מציעה מערך משלוחים הכולל קופסאות...
עיצוב פנים דירות קבלן – הדרך להפוך את הבית לייחודי
כאשר מדברים על עיצוב פנים דירות קבלן, מדובר בתהליך קריטי...
We will dance again: יובל רפאל ועומרי סאסי על במה אחת!
לאחר חודשים של ציפייה – 'קהילת שבט הנובה' חושפת לראשונה...
דילוג לתוכן