450 תלמידים מ-34 בתי ספר השתתפו היום (שני) בגמר חידון זה"ב (זהירות בדרכים), שהתקיים בסימן "ביחד ננצח!"

450 תלמידים מ-34 בתי ספר השתתפו היום (שני) בגמר חידון זה"ב (זהירות בדרכים), שהתקיים בסימן "ביחד ננצח!"
קרדיט: ליאור שמחי

לאחר פעילות שהתקיימה בבתי הספר בנושא זהירות בדרכים ולאחר שלאורך היום התקיים חידון שמטרתו העלאת המודעות של התלמידים והתלמידות לנושא הבטיחות בדרכים וכללי ההתנהגות הנכונים להליכה ורכיבה בטוחים, זכתה יעל דורן מבית ספר אהוד מנור במקום הראשון וקיבלה כפרס אופניים וקסדה.

ראש העיר רמי גרינברג בירך את המשתתפים ואמר: "כללי הבטיחות בדרכים נועדו כדי לשמור על החיים של משתמשי הדרך, שלכם, של הולכי הרגל ורוכבי האופניים. אנו בעיריית פתח תקווה עושים כל שניתן כדי לקדם התנהגות בטוחה בדרך. אנו בונים מדרכות רחבות, שבילי הליכה, שבילי אופניים, גשרים לחצייה בטוחה, מקיימים לימודי העשרה בבתי הספר ועוד, והכל כדי שתחזרו הביתה בשלום!".

"המטה לבטיחות בדרכים בעיר שם לו למטרה את הטמעת התנהגות בטוחה וזהירה בדרך כטיפוח לערכים לאחריות ומחויבות אישית לשמירה על החוק ומתן הזכות לערך החיים״ אמר שלומי ערה מנהל המטה לבטיחות בדרכים בעיר, והוסיף כי ״החידון נועד לקדם את המודעות של תלמידי העיר לנושא הבטיחות בדרכים תחום אשר עומד בראש סדר העדיפויות העירוני״.

את המעמד כיבדו בנוכחותם סגן רה"ע וראש מינהל החינוך ומחזיק תיק התנועה סרחיו גולצמן, טלי טולדנו מנהלת אגף חינוך יסודי, לילך שנקמן מנהלת אגף התנועה, המדריכה המחוזית משה"ח איטן דינר, מנהל מחוז מרכז ברלב"ד דני רביד וראש העיר רמי גרינברג שנשא כאמור דברים והעניק את התעודה והפרס לזוכה במקום הראשון יעל שואן מבית ספר אהוד מנור, שזכתה באופניים וקסדה.

בנוסף, כלל המתמודדים קיבלו תעודה וקסדה. את הבוקר פתחה להקת הזמר של בית ספר הס.

קרדיט: ליאור שמחי
קרדיט: ליאור שמחי

 

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מרגש: משט ורוד לרגל חודש המודעות לסרטן השד בהשתתפות חולות ומחלימות
הבבוקר שישי (23.10) נערך במרינה בהרצליה משט ורוד לרגל חודש...
מסורת של מצוינות: 100% זכאות לבגרות באולפנת אמית גבעת שמואל
מחזור תשפ"ה באולפנת אמית גבעת שמואל סיים עם 100% זכאות...
שיא חדש במערכת החינוך בבת-ים: 92.8% זכאות לבגרות בשנת תשפ"ה לצד זינוק בחינוך הטכנולוגי ועלייה בהישגים במתמטיקה ואנגלית
מערכת החינוך בבת-ים ממשיכה לרשום הישגים מרשימים: על פי נתוני...
מראה מחודש ציוד חדש- סניף יד שרה בפתח תקווה מתחדש
סניף יד שרה בפתח תקווה עבר לאחרונה שיפוץ פנימי שכלל...
בת-ים מטפחת את דור היוצרים הבא: 19 תלמידים נבחרו לתוכנית האמנות של מחוז תל אביב
19  תלמידות ותלמידים מארבעה בתי ספר בבת-ים נבחרו להשתתף בתוכנית...
יותר מ 1,000 מטופלים בחודש הראשון: נחנך מוקד הרפואה הדחופה החדש של מאוחדת בפתח תקווה
באירוע פתיחת המלר"ד השתתפו ראש העיר רמי גרינברג, סגנו אדי...
חוגגים חוויה בינלאומית בפתח תקווה: בכירי קניוני עופר ובכירי STORE ®LEGO בישראל השיקו באירוע VIP את החנות הרשמית של המותג
תורי ענק השתרכו לפתיחת חנות של אלפי ילדים, בני נוער...
לא משאירים אף אחד מאחור: תלמידי ביה"ס חמ"ד תחכמוני בבת-ים יזמו מהלך למניעת חרמות וחיזוק השייכות
עיריית בת-ים גאה ביוזמה החברתית של תלמידי בית הספר חמ”ד...
חנות נפתחת בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה
קבוצת GROUP TOR  (תור גרופ) גאה להכריז על פתיחתה החגיגית...
"קניתי לו חולצה והאמנתי שילבש אותה": אמו של שורד השבי אלי-ה כהן ריגשה את תלמידי אמית בר אילן פ"ת
במלאת 3 שנים לפרוץ מלחמת התקומה, התארחה בתיכון התורני אמית...
דילוג לתוכן