יום עצמאות 76: מסע ישראלי בוויסקי בר מוזיאון

יום עצמאות 76: מסע ישראלי בוויסקי בר מוזיאון
קרדיט: אסף קרלה

בוויסקי בר מוזיאון בשרונה, מציינים את יום העצמאות במהלך כל חודש מאי ומזמינים אתכם להכיר 4 מזקקות ישראליות במסע אחד במחיר 95 ₪.

בוויסקי-בר מוזיאון מוגש התפריט המוכר והאהוב הכולל מנות כמו: קרפצ'יו פילה בקר, סינטה מעושנת, אסאדו על העצם, אנטריקוט מעושן, פילה בקר, פריים ריב, קינוחים ייחודיים שמכינים במקום, המשלבים בתוכם ניחוחות וטעמי וויסקי ועוד.

המסע הישראלי כולל:

GOLANI BLACK קצרין | 46% אחד הביטויים המנצחים של מזקקת גולני שמזוקק משילוב של 50% שעורה ו-50% חיטה ומתיישן בחביות אלון אמריקאי חדשות וחרוכות שמקנות לוויסקי טעמים עמוקים של עץ וקרמל וטופי.

M&H ELEMENTS SHERRY תל אביב | 46% ביטוי מסדרת האלמנטס של מזקקת M&H שהתיישן בשילוב של חביות אקס בורבון וחביות שרי אולורוסו ופדרו חימנז. ארומה של פרי אדום וקרמל, גוף בינוני עם פירותיות עדינה וסיומת של שוקולד טבק ועץ. הזוכה בתואר הוויסקי סינגל מאלט הטוב בעולם! בתחרות WORLD WHISKIES AWARDS לשנת 2023.

SLINGSHOT ORIGINAL מושב זנוח | 45% וויסקי ישראלי בסגנון Kentucky Bourbon, מזוקק מ-60% תירס, 30% חיטה ו-10% שעורה מונבטת. מתיישן בחביות אלון אמריקאי חרוכות. ניחן בטעם עשיר של חיטה מקורמלת עם תבלינים ולחמיות מתוקה.

YERUSHALMI MOUNT MORIAH ירושלים | 46% סינגל מאלט צעיר ממזקקת ירושלמי החדשה, שמייצרת את מותג הוויסקי המעושן הראשון בישראל. מעושן לרמה של 35 PPM ומתיישן בשילוב של חביות אלון צרפתי חרוכות וחביות שהכילו רום. מיוצר בסדרות של 1,500 בקבוקים וכל בקבוק ממוספר. טעמים של עשן חמאתי עם נגיעות בשרניות ונימה של פרי יער.

קרדיט: אנטולי מיכאלו
קרדיט: אנטולי מיכאלו

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תקווה לקפה: פסטיבל הקפה הראשון של פתח תקווה
אם אתם חושבים שקפה הוא רק משקה, זה הזמן לשנות...
הקולקציה החדשה של מותג האופנה אלף אלף לקיץ 2025 בעיצוב אפרת לוין ואילת הרמל
מזמינה כל מתלבשת למצוא את הקול הייחודי שלה ומשלבת בין...
להקת הפלמנקו רמנגאר גאה להציג: DARABAR מסע בחזרה לעצמנו שבגוף מופע פלמנקו משובח בהשתתפות 14 רקדנים, זמרים, גיטריסטים וכלי הקשה! ניהול אמנותי: קרן ואבנר פסח רקדנית אורחת: דגה פדר
 להקת הפלמנקו רמנגאר מיסודם ובניהולם האמנותי של קרן ואבנר פסח...
קבוצת FOX פותחת שתי חנויות דגל בעופר רחובות: חנות קונספט לAMERICAN EAGLE הצמודה ומחוברת לחנות קונספט של מותג AERIE
קבוצת FOX פותחת השבוע שתי חנויות דגל חדשות בקניון עופר...
מיזם העיצוב DUART (דוארט) משתתף השנה בפעם השלישית ביריד האמנות והעיצוב "צבע טרי" ויציג תערוכה קבוצתית של אמנים ישראלים מובילים: "סובייקטיבי בלבד"
מיזם האוצרות DUART (דוארט) משתתף השנה ביריד האמנות והעיצוב “צבע...
איך לבחור חברת הפקה מושלמת לאירוע שלך?
תכנון אירוע, בין אם מדובר בחתונה מרגשת, תערוכה עסקית או...
מתי כדאי לפנות אל עורך דין מומחה למקרקעין?
מקרקעין הוא תחום סבוך במיוחד. מעבר למורכבות המשפטית, בכל עסקת...
היתרונות של עבודה מועדפת בצפון ישראל
עבודה מועדפת בצפון ישראל מציעה חוויה ייחודית ומעשירה עבור אלו...
סיכום הטקסים ביום הזיכרון - פתח תקווה
אמש, יום הזיכרון לחללי צה"ל ולנפגעי פעולות האיבה התקיים הטקס המרכזי...
בדיקות קרקע מקצועיות להבטחת יציבות הפרויקט שלך
כאשר מדובר בתכנון וביצוע של פרויקטים בנדל"ן או בתשתיות, ישנה...
דילוג לתוכן