שבועות הוא חג של מסורת, זיכרונות ילדות וריחות שמחזירים אותנו הביתה. בגולדיס, המעדנייה הביתית שהפכה לשם נרדף לטעמים של פעם באיכות בלתי מתפשרת, לוקחים השנה את חג הביכורים צעד אחד קדימה ומשיקים תפריט שבועות חגיגי – כזה שמשלב בין קלאסיקה יהודית לנגיעות קולינריות עכשוויות.

כמו תמיד, בגולדיס לא מתפשרים, כל מנה מדויקת, מחומרי גלם איכותיים ובכשרות בד"ץ ירושלים העדה החרדית.
בין המנות הבולטות תמצאו:
- סלמון טרי בתיבול עשבים ירוקים, בהשראת שדות הביכורים (38 ₪ ליחידה)
- טארט ברוקולי ומנגולד בסיס בצק פריך עם רוטב רויאל, ברקולי, קישוא (139 ₪)
הקונדיטוריה של גולדיס לא שוכחת את גולת הכותרת של החג ומציעה מגוון עשיר של עוגות גבינה, בלינצ'סים וקינוחים במגוון טעמים, לדוגמא:
- עוגת אייריש קרים (220 ₪)
- עוגת גבינה פירורים בניחוח חמאה וקראנץ' (220 ₪)
- מגש מיני טארטלטים אישיים במילוי שוקולד עשיר, מיני פאי לימון, מיני פאי פיצוחים, לחגיגה מושלמת של טעמים (216 ₪)
- בלינצ'ס קרם שמנת ותות (4 יחידות – 45 ₪)
- בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה (4 יחידות – 45 ₪)
ולצד התפריט גולדיס מציעה מגוון מארזים מעוצבים ברוח החג, לדוגמא:
- מארזי פרחים לבנים בשילוב יינות ישראליים איכותיים
- מארז עם כל מה שסבתות אוהבות לנשנש, ליקר שרי, עוגיות ריבה, עוגת שטרויזל, קוקוס מהשוק, עוגיות פריכות מהעיר העתיקה, שוקולד וסוכריות (278 ₪)
- מארז אקסטרא שוקולד לאנשים שאוהבים, גן עדן של מרקם וטעם לחובבי שוקולד, ליקר שוקולד, עוגיות שוקוצ'יפס שנמסות בפה, רביעיית פרלינים עבודת יד, עוגת שוקולד עשירה במיוחד, שקית שוקולד במילוי פיצוחים, שקית שוקולד לבן לאיזון (249 ₪)
אבי דן, השף הראשי של קבוצת גולדיס, מוסיף:
"בשבילי שבועות הוא הרבה יותר מחג – הוא זיכרון של שולחן משפחתי, של טעמים של בית ושל רגעים קטנים של אושר. כמידי שנה יצרנו תפריט שמכבד את המסורת. כל מנה מספרת סיפור, כל מארז נולד מתוך מחשבה על החוויה של הלקוח – מהביס הראשון ועד לטעם שנשאר בפה. אנחנו מזמינים את כולם לחגוג איתנו את שבועות עם מנות וקינוחים שיחממו את הלב ויפנקו את החיך."