DYNABOOK הכריזה על ה- TECRA A40-G – לפטופ פרימיום ׳קשוח׳, קל, דק ועוצמתי במיוחד

DYNABOOK הכריזה על ה- TECRA A40-G – לפטופ פרימיום ׳קשוח׳, קל, דק ועוצמתי במיוחד
קרדיט ״דיינבוק״
  • המחשב הנייד החדש תוכנן במיוחד עבור אנשים שרוצים להתנועע בקלילות – הוא שוקל 1.47 ק״ג* והתצורה דקה ואלגנטית
  • המחשב מצוייד בדור 10 של מעבדי אינטל, Wi-Fi 6 ועם סוללה ש׳תסחוב׳ מעל 13 שעות – די והותר לכל המשוטטים בדרכים
לפטופ פרימיום ׳קשוח׳, קל, דק ועוצמתי במיוחד
קרדיט ״דיינבוק״

5 במרץ, 2020  תל אביב, ישראל. Dynabook Europe (לשעבר טושיבה) הכריזה על ה-Tecra A40-G. המחשב הנייד החדש מפגין ביצועי פרימיום, קישוריות ואבטחה מתוגברת בתצורה דקה, אך ׳קשוחה׳ ועמידה.

פרודוקטיבי בכל סביבה

ה-Tecra A40-G שוקל 1.47 ק״ג ומשדר קלילות מטעה: המחשב עבר סדרת מבדקים מהקשוחים שיש – ובתקן צבאי – כדי להבטיח עמידות בכל תנאי סביבה ומזג אוויר. הוא מצוייד בסוללה שתשרוד 13 שעות¹ ויכולות טעינה מהירה – 30 דקות טעינה יספקו 4 שעות עבודה. מסך 14” עם ציפוי מונע השתקפות מפחית את עייפות עיני המשתמשים.

עוצמתי ומקושר

המחשב נהנה ממגוון תכונות פרימיום בתחום הביצועים והקישוריות: הוא מצוייד במעבדי הדור ה-10 של אינטל ובמגוון תצורות כונני SSD. גרסת Intel® 802.11ax (WiFi 6) האחרונה, מאפשרת קישוריות מהירה ותעבורה אופטימלית המותאמת לדרישות השוק. לעובדים מרחוק קישוריות LTE אופציונאלית תספק את החיבור המתאים לרשת. לקישוריות לאביזרים חצוניים המחשב מצוייד ביציאת USB Type-C כמו גם יציאות USB 3.1 – תלוי המפרט. קישוריות נוספת מסופקת על ידי Gigabit LAN, יציאת HDMI וקורא micro-SD כמו גם USB-C אופציונאלי.

״המחשב הזה תוכנן בקפידה רבה לספק שילובב של כוח וניידות לאנשי העסקים״, אומר דמיאן ז'אום, נשיא  GmbHDynabook Europe. ״אנו מחוייבים לפיתוח ולשיפור מתמידים של קו ה-Tecra כך שיתאים לכל ארגון באשר הוא וללא קשר לגודלו, התעשייה בה הוא פועל או הדרישות ״.

אבטחה בלב

ה- A40-Gתוכנן עם מחשבה רבה על סוגיית האבטחה, כדי להבטיח ולמנוע זליגת מידע לידיים עויינות ולפושעי סייבר. בלב המערכת מצויים ה- BIOS של dynabook ו- Trusted Platform Module (TPM) שביחד שומרים על המידע מאובטח ומסלקים סיכונים של גורמי צד שלישי. SecurePad עם קורא טביעות אצבע וקורא Smart Card כמו גם Intel® Authenticate / Windows Hello לזיהוי פנים משלימים את מערך האבטחה ההדוק ומגנים מפני גישה לא מורשית.

*תלוי המודל

¹measured with Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark is a trademark of

Business Applications Performance Corporation

המחיר הצפוי למחשב – תלוי המפרט – החל מ-3,885  שקלים (לפני מע"מ).

המחשב יהיה זמין מחודש 2020, באמצעות חברת ׳מפעיל׳.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
עיריית בת-ים פותחת חלון לים התיכון: אירוע סוכות במחווה חגיגית לזמר הים-תיכוני באמפי בעיר
עיריית בת-ים מזמינה את תושבי העיר והציבור הרחב לאירוע סוכות...
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור: רחובות, פתח תקווה, רמת גן ובת ים
דיירי בניין שנפגע מטיל ברחובות נותרו ללא טיפול מהעירייה, עד...
במיקום הכי מבוקש ברחובות – פרוייקט מגורים יוקרתי מביא נוף חדש לרחוב הנשיא הראשון ברחובות
במיקום מהמבוקשים בצפון רחובות, בסמוך למכון ויצמן, יוצא לדרך פרויקט...
עיריית פתח תקווה חנכה אמש את גשר השבעה באוקטובר, המחבר בין פארק יצחק אוחיון לשכונת נווה גן, מעל ציר הרב מלכה.
הטקס התקיים במעמד ראש העיר, רמי גרינברג, ובהשתתפות בני משפחות...
בת-ים מתגייסת מהלב: מתנדבות העיר קיבלו אות הוקרה והצטיינות מצה"ל
אמש, 8.9, במסגרת טקס מצטייני קצין הלוגיסטיקה, עלו שלוש נשים...
משלוחים בארץ: השילוח המהיר והיעיל
משלוחים בארץ - פתרון מהיר ונוח לכל צורך כאשר אנחנו מדברים...
קצין הטכנולוגיה והאחזקה הראשי בביקור במכללה הטכנולוגית אמית פתח תקווה: "המצוינים ביותר הם אלו שלא ויתרו למרות הקשיים"
בפתיחת שנת הלימודים תשפ"ו התקיים במכללה הטכנולוגית אמית פתח תקווה...
מותג האופנה לצעירות RUBY BAY פותח סניף דגל בעופר בילו סנטר המשלב אאוטלט לצד קולקציות חדשות ועדכניות. הסניף דגל ניפתח בהשקעה הנאמדת בכ 360 אלף ₪
מותג האופנה לצעירות  RUBY BAY משיק חנות דגל במתחם הקניות...
בת־ים ממשיכה במסורת עם "מסע אל האופק" – תוכנית פורצת דרך לבניית עתיד הצעירים המשוחררים
עיריית בת־ים ובתיה – המרכז לצעירים ממשיכה בגאווה, כבר בפעם...
עיריית תל אביב-יפו, התיאטרון הלאומי הבימה ותיאטרון השעה הישראלי: "קזבלן בפארק"
המחזמר האייקוני, בכיכובו של איתי לוי, מגיע לבמה ענקית תחת...
דילוג לתוכן