DYNABOOK הכריזה על ה- TECRA A40-G – לפטופ פרימיום ׳קשוח׳, קל, דק ועוצמתי במיוחד

DYNABOOK הכריזה על ה- TECRA A40-G – לפטופ פרימיום ׳קשוח׳, קל, דק ועוצמתי במיוחד
קרדיט ״דיינבוק״
  • המחשב הנייד החדש תוכנן במיוחד עבור אנשים שרוצים להתנועע בקלילות – הוא שוקל 1.47 ק״ג* והתצורה דקה ואלגנטית
  • המחשב מצוייד בדור 10 של מעבדי אינטל, Wi-Fi 6 ועם סוללה ש׳תסחוב׳ מעל 13 שעות – די והותר לכל המשוטטים בדרכים
לפטופ פרימיום ׳קשוח׳, קל, דק ועוצמתי במיוחד
קרדיט ״דיינבוק״

5 במרץ, 2020  תל אביב, ישראל. Dynabook Europe (לשעבר טושיבה) הכריזה על ה-Tecra A40-G. המחשב הנייד החדש מפגין ביצועי פרימיום, קישוריות ואבטחה מתוגברת בתצורה דקה, אך ׳קשוחה׳ ועמידה.

פרודוקטיבי בכל סביבה

ה-Tecra A40-G שוקל 1.47 ק״ג ומשדר קלילות מטעה: המחשב עבר סדרת מבדקים מהקשוחים שיש – ובתקן צבאי – כדי להבטיח עמידות בכל תנאי סביבה ומזג אוויר. הוא מצוייד בסוללה שתשרוד 13 שעות¹ ויכולות טעינה מהירה – 30 דקות טעינה יספקו 4 שעות עבודה. מסך 14” עם ציפוי מונע השתקפות מפחית את עייפות עיני המשתמשים.

עוצמתי ומקושר

המחשב נהנה ממגוון תכונות פרימיום בתחום הביצועים והקישוריות: הוא מצוייד במעבדי הדור ה-10 של אינטל ובמגוון תצורות כונני SSD. גרסת Intel® 802.11ax (WiFi 6) האחרונה, מאפשרת קישוריות מהירה ותעבורה אופטימלית המותאמת לדרישות השוק. לעובדים מרחוק קישוריות LTE אופציונאלית תספק את החיבור המתאים לרשת. לקישוריות לאביזרים חצוניים המחשב מצוייד ביציאת USB Type-C כמו גם יציאות USB 3.1 – תלוי המפרט. קישוריות נוספת מסופקת על ידי Gigabit LAN, יציאת HDMI וקורא micro-SD כמו גם USB-C אופציונאלי.

״המחשב הזה תוכנן בקפידה רבה לספק שילובב של כוח וניידות לאנשי העסקים״, אומר דמיאן ז'אום, נשיא  GmbHDynabook Europe. ״אנו מחוייבים לפיתוח ולשיפור מתמידים של קו ה-Tecra כך שיתאים לכל ארגון באשר הוא וללא קשר לגודלו, התעשייה בה הוא פועל או הדרישות ״.

אבטחה בלב

ה- A40-Gתוכנן עם מחשבה רבה על סוגיית האבטחה, כדי להבטיח ולמנוע זליגת מידע לידיים עויינות ולפושעי סייבר. בלב המערכת מצויים ה- BIOS של dynabook ו- Trusted Platform Module (TPM) שביחד שומרים על המידע מאובטח ומסלקים סיכונים של גורמי צד שלישי. SecurePad עם קורא טביעות אצבע וקורא Smart Card כמו גם Intel® Authenticate / Windows Hello לזיהוי פנים משלימים את מערך האבטחה ההדוק ומגנים מפני גישה לא מורשית.

*תלוי המודל

¹measured with Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark is a trademark of

Business Applications Performance Corporation

המחיר הצפוי למחשב – תלוי המפרט – החל מ-3,885  שקלים (לפני מע"מ).

המחשב יהיה זמין מחודש 2020, באמצעות חברת ׳מפעיל׳.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בשורה משמחת לתושבי בת-ים: פודטראק חדש בגינת נורדאו
עיריית בת-ים ממשיכה לפתח את המרחב הציבורי ולחזק מוקדי בילוי...
חולצות לגבר בעיצוב מושלם
חולצות שרוול קצר לגברים בחירת חולצות שרוול קצר לגברים היא אומנות...
המדריך המלא לקופסאות טייק אווי קרטון ומוצרים חד פעמיים לעסקים  
יתרונות קופסאות טייק אווי קרטון קופסאות טייק אווי קרטון הן פתרון...
עורך דין דיני עבודה תל אביב
עורך דין דיני עבודה תל אביב
מתי נעזר בעורך דין דיני עבודה תל אביב? תל אביב, כמרכז...
בריאות הציבור בראש סדר העדיפויות: עיריית בת-ים השמידה 410 ק״ג של בשר לא ראוי
עיריית בת-ים ממשיכה לפעול בנחישות להגנה על בריאות הציבור: אתמול...
'מנוחה נכונה פתח תקווה' בית עלמין אזרחי המתפרש על שטח של כ-10 דונם נפתח בפתח תקווה בסמוך לבית העלמין ירקון
בית עלמין לקבורה אזרחית ושוויונית נפתח בימים אלו בסמוך לבית...
הפתרונות המובילים לקיץ: מזגן נייד וטלוויזיות
יתרונות השימוש במזגן נייד מזגן נייד הוא פתרון מצוין לאנשים המחפשים...
פארק נדיר: הזמרת והיוצרת האגדית קורין אלאל ז״ל מונצחת בפתח תקווה: פארק חדש ייקרא על שמה
פארק חדש שנחנך בימים אלו בפתח תקווה יישא את שמה...
שיתוף פעולה ייחודי בין הצלמניה ורבוע כחול נדל"ן: גלריית האמנות הפתוחה על גדר פרויקט "אשרמן 32" מציגה תערוכת צילום חדשה: "תל אביב הלבנה בשחור לבן"
גדרות בטיחות סביב אתרי בנייה נועדו בדרך כלל להסתיר ולהפריד,...
תעסוקה, זכויות ואווירה משפחתית: עיריית בת-ים מפעילה את תוכנית "קפה תעסוקה"
עיריית בת-ים, באמצעות מינהל הרווחה והשירותים החברתיים, מפעילה את מרכז...
דילוג לתוכן