DYNABOOK משיקה את ה-Tecra A40-E – לפטופ עסקי, ׳קשוח׳, מאובטח ומקושר

DYNABOOK משיקה את ה-Tecra A40-E –  לפטופ עסקי, ׳קשוח׳, מאובטח ומקושר
קרדיט דיינבוק.

 

  • המחשב הנייד החדש, שמשקלו רק ¹47 ק״ג, תוכנן לניידות מקסימלית בתצורה דקה במיוחד
  • במפרט: ביצועי פרימיום, אבטחה וקישוריות
DYNABOOK משיקה את ה-Tecra A40-E
קרדיט דיינבוק.

7 באוקטובר, 2019  תל אביב, ישראל. Dynabook Europe (לשעבר טושיבה) הכריזה על התוספת האחרונה בקו המחשבים הניידים בסידרת Tecra: ה- A40-E – מחשב עסקי מאובטח שתוכנן לענות על כל צרכיו של העובד בדרכים.

ה- A40-E הוא מחשב קל משקל (1.47 ק״ג) וסוללה שמספיקה ל-13.5 שעות עבודה מאומצת.  תכונת Quick Charge מאפשרת תוך חצי שעת טעינה לקבל 4 שעות עבודה מלאות. המחשב מציע מסך Full HD בגודל ״14, עם אפקט Anti-glare, להפחתת אימוץ עיני המשתמשים והשפעות תאורה חיצונית. ה- A40-E אף תוכנן לעמידות בתנאי שטח קשים – כמתבקש ממחשב שמבלה את מיטב ימיו בתנאי חוץ לא קלים. הוא בנוי על מרכב מגנזיום בתצורת כוורת, הקל בכ-40 אחוז מהפלסטיק והעמיד במיוחד. המחשב הארגונומי, אף עבר מגוון מבדקים בתקן צבאי לבדיקת עמידותו בנפילות, טמפרטורות, לחות ואבק.

״ה- A40-E פותח מתוך ראייה של העובד המודרני, זה שמבלה חלק גדול מזמנו מחוץ למשרד בתנאי ׳שטח׳״, אמר דמיאן ז'אום, נשיא  GmbHDynabook Europe. ״ההשקה מדגימה היטב את המחוייבות שלנו לחדשנות בתחום הצפוף באירופה של מחשבים ניידים לעסקים ומרחיב את טווח המחשבים שאנו יכולים להציע כיום למשתמשי הקצה – תחת המיתוג מחדש שלנו״.

 

הגנה מפרצות אבטחה

ה- A40-E פותח עם מגוון תכונות מובנות לשמירה על המידע בדרכים ולמתן שקט נפשי למשתמש וידיעה שהוא מוגן בפני פרצות אבטחה. ה-BIOS של המחשב החדש תוכנן ויוצר על ידי החברה עצמה, למקסום האבטחה ובנוסף משולב במחשב Trusted Platform Module – TPM, שמאחסן בבטחה את המידע. זיהוי גישה דו-שלבי מגן מפני התחברויות לא מורשות, במידה והמחשב אבד או נגנב וקורא טביעת אצבע כלולל אף הוא כסטנדרט, עם אופציה לקורא כרטיסי חכם וזיהוי פנים.

 

קישוריות  נוחה עם ביצועים מרשימים

תודות למגוון יכולות קישוריות, ה- A40-E מתאים הן לעבודה מחוץ למשרד והן בתוכו. יציאת USB Type-C ובהתאם למפרט, יציאה אחת או שתיים של USB 3.1, זאת בנוסף ל-Gigabit LAN, יציאת HDMI וחריץ micro-SD. מעגן USB-C אופציונלי מספק אפשרויות קישוריות נוספות. המחשב מצוייד באנטנה Dual Band Wireless-AC 8265 Wi-Fi של אינטל להתחברות מהירה לאינטרנט. קישוריות LTE אופציונלית מבטיחה חיבור אינטרנט גם בדרכים. המחשב מצוייד במעבד אינטל דור 8 ובמגוון אפשרויות אחסון, כולל 3 אופציות לכונני SSD עד 1 טרה.

 

המחיר הצפוי למחשב – תלוי המפרט – החל מ- 3990 שקלים (לפני מע"מ).

ה- A40-E יהיה זמין מנובמבר 2019, באמצעות חברת ׳מפעיל׳.

 

¹ המשקל תלוי המפרט הטכני הסופי

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
להשיג את המטרות העסקיות בעזרת שדה
היתרונות של יועצת עסקית אם אתם בעלי עסק קטן או חברה...
המדריך להצלחה כלכלית: ייעוץ פיננסי למשפחות ולעסקים, וניהול תקציב
כיום, ייעוץ פיננסי למשפחות הוא כלי חיוני בניהול כלכלי של...
בר הקיץ קו ראשון לים נפתח מחדש: קונטנטו חוזר עם תפריט קיץ חדש וכשר, קוקטיילים משובחים אווירה ונוף שאין בשום מקום אחר
HOUR  -  1+1 על תפריט האלכוהול בימים א-ה בין השעות...
הבחירה המושלמת לעיצוב הבית 
מזנונים כאשר מדובר בעיצוב פנים, הבחירה במזנונים מעץ מלא היא בחירה...
עיצוב פנים לבית: להכניס חיים לחללים שלכם
מהו תהליך תכנון אדריכלי? כאשר אנו דנים בתכנון אדריכלי, חשוב להבין...
פתח תקווה: ממשיכים בחידוש, שידרוג ופיתוח מרכז העיר
התקדמות בעבודות לחידוש רחוב חובבי ציון, אחד הרחובות הוותיקים בפתח...
שותפות חוצת יבשות: עיריית בת-ים מברכת את שגרירות טייוואן וארגון "פתחון לב" על תרומה מרגשת למען תושבי העיר שנפגעו מאסון פגיעת הטיל האיראני
עיריית בת-ים מברכת על שיתוף פעולה מרגש וייחודי בין שגרירות...
עיריית פתח תקווה ממשיכה להרחיב את פריסת המיגון בעיר: החל מיום שישי הקרוב תחל התקנה של 70 מיגוניות נוספות ברחבי העיר
ראש העיר רמי גרינברג אישר בימים האחרונים תוספת תקציב לטובת...
מרחב בטוח לכולם: הושלמה הנגשה מלאה במקלט בית הספר משה שרת בבת-ים לטובת שהיית תושבים בעלי מוגבלויות וקשישים
עיריית בת-ים מעדכנת כי, הושלמה הנגשה מלאה במקלט בית הספר...
מרחב של תקווה: עיריית בת-ים מפעילה מערך פעילויות הפגה לילדי העיר במקלטים
בעיצומם של ימים מתוחים ובצל איום מתמשך, עיריית בת-ים, באמצעות...
דילוג לתוכן