Dynabook מוסיפה לקו מחשבי ה- PORTÉGÉ את ה- A30-E – מחשב נייד קל משקל ועמיד במיוחד במשימות בתנאי שטח

Dynabook מוסיפה לקו מחשבי ה- PORTÉGÉ את ה- A30-E – מחשב נייד קל משקל ועמיד במיוחד במשימות בתנאי שטח
קרדיט ״דיינבוק״

המחשב הנייד החדש, שמשקלו רק 1.2 ק״ג, מבטיח למשתמשים יכולות אבטחה וקישוריות מתוגברים, כולל BIOS מאובטח, USB-C, ו-Gigabit LAN

מחשב נייד קל משקל ועמיד במיוחד במשימות בתנאי שטח
קרדיט ״דיינבוק״

16 ביולי, 2019  תל אביב, ישראל. Dynabook Europe (לשעבר טושיבה) הכריזה על

ה-Portégé A30-E, מחשב נייד עסקי קל משקל, אמין ועמיד במיוחד, המשלב את המילה האחרונה בתחומי האבטחה והקישוריות, עבור העובדים שבדרכים. המחשב, שתוכנן לענות על צרכיהם של אנשי השטח בארגונים, ממשל ותחומי החינוך, מצטרף למותג dynabook ולשני המחשבים הניידים שכבר נושאים את הלוגו החדש: F-ortégé X30P ו-Tecra X40-F.

עמידות וניידות

ה- A30-E מפגין גוף דקיק במיוחד ומשקל של 1.2 ק״ג. מסך בהיר במיוחד נטול השתקפויות מתאים לתנאי התאורה המאתגרים ביותר בסביבה פתוחה ומוצפת שמש, וקיימת גם אופציה למצב Denergy Full H low , לבהירות מסך גבוהה אף יותר. זמן סוללה של 14 שעות מבטיח תפוקה מתמשכת ואופציה של fast boot-up  מאפשרת תחילת עבודה תוך שניות. כדי להכינו לעבודה בסביבה התובענית ביותר, יוצר המחשב תוך עמידה בתקנים צבאיים, כשהוא עבר בדרך לצרכני הקצה, מבדקי טלטלות, נפילות, לחות ועמידה בטמפרטורות גבוהות ונמוכות במיוחד.

אבטחה מקיר לקיר

ה- A30-Eערוך לשמירה על המידע יקר הערך של בעלי המחשב. כך לדוגמה, ה-BIOS שלו תוכנן ויוצר על ידי החברה עצמה, למקסום האבטחה, ובמקביל מיושמת בו מדיניות של Trusted Platform Module – TPM – שמאפשרת לארגון להחליט מראש על אישורי גישה ליציאות של המחשב. לכך יש להסיף מגוון אמצעי הגנה נוספים, המבטיחים שלא צפוי כל נזק לארגון אם המחשב ייפול לידיים לא מורשות. הן ה-BIOS והן ה- SSD, מאובטחים באשרור גישה ביומטרי ואופציה לשימוש בכרטיס חכם, או אישרור דו-שלבי. השימוש ב- Windows Hello מבוסס אינפרה-אדום, וקורא טביעת אצבע מובנה מחזקים את העמידות בפני דליפות מידע.

בתחום הקישוריות עושה מחשב שימוש ביציאת USB Type-C וכאופציה יש גם מעגן USB-C. עבור מצגות מצוייד המחשב ביציאת וידאו HDMI ושימוש בדונגל מאפשר גם חיבור VGA. יציאת Gigabit LAN מאפשרת קישוריות אינטרנט רבת עוצמה בעוד אנטנת Intel Dual Band Wireless-AC 8265 Wi-Fi מבטיחה קבלת אות WLAN חזק וברור לכל אורך הפעילות.

המחשב מציע מגוון קיבולות וסוגי כונני SSD – עד ל- 1TB PCIe SSD – בהתאמה לכל כיס ותקציב והמעבד בו הוא מצוייד הוא ה- Intel Core i7 vPro – דור 8.

לדברי דמיאן ז'אום, נשיא Dynabook Europe GmbH, ה- A30-E מדגים היטב את המחוייבות של החברה לספק למגזר העסקי מחשבים ניידים עמידים, רבי עוצמה ומאוד שימושיים. ״אנו מודעים לכך שדפוסי עבודה משתנים ומתאימים את הפתרונות והטכנולוגיות שאנו מציעים למשתמשי הקצה שלנו – בהתאם. במחשב החדש יש הפגנה של מומחיות הנדסית בשילוב תכונות מתקדמות שתומכים בדרכים חדשות לעבודה – ובמחיר נגיש״.

המחיר הצפוי למחשב – תלוי המפרט – החל מ- 2990 ₪ (לפני מע"מ).

המחשב החדש יהיה זמין באוגוסט 2019 באמצעות חברת ׳מפעיל׳.

 

אודות Dynabook Inc.

במשך מעל ל-30 שנה המחשבים הניידים של טושיבה והטכנולוגיות בהן הם צויידו, היוו את הסטנדרט לתעשייה כולה בתחומי חדשנות, איכות ואמינות מוצר. כעת, עם הרכישה על ידי תאגיד Sharp ותחת המותג החדש Dynabook, ממשיכה החברה במסורת של אספקת ערך מוסף ותמיכה בשותפים העסקיים ובלקוחות ברחבי העולם.

אודות מפעיל

"מפעיל' הוקמה לפני כ-80 שנה כחברה המתמחה במתן פתרונות כוללים לארגונים ועסקים בתחומי טיפול בפלט ארגוני ושירותים עסקיים מבוססי תמיכה ושרות מתמשכים. החברה התאימה עצמה לשינויים הטכנולוגיים שחלו במהלך השנים, והתמקדה במתן פתרונות כוללים בתחום ההדמיה, הדפוס המקצועי והמחשוב לעסקים וארגונים בכל סדר גודל.

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קהילה במדים: עיריית בת-ים נותנת מעטפת עירונית למגויסים למילואים ולמשפחותיהם
עיריית בת-ים מבקשת להביע הערכה עמוקה לתושבות ותושבי העיר משרתי...
רעיונות למתנות ייחודיות ומקוריות
רעיונות למתנות בחירת רעיונות למתנות יכולה להיות מאתגרת, במיוחד כשמחפשים משהו...
בצל מבצע "שאגת הארי": העיריה תקיים קריאות מגילה ציבוריות במרחבים מוגנים
בעירית בת-ים נערכים לחגוג את חג הפורים בצל מצב החירום:...
מאות עולים חדשים השתתפו בכנס מיצוי זכויות בתל אביב
את הכנס יזמו משרד העלייה והקליטה ואגף הקליטה של עיריית...
"מלקטת בשבילי הנרטיב" נעמה בן –משה תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית : יום חמישי ה- 5.3.2025 בשעה : 18:30...
פורים מדליק ולא דליק: כך נחגוג בבת-ים בשמחה ואחריות
לקראת חג הפורים, עיריית בת-ים, בשיתוף כבאות והצלה לישראל, מפרסמת...
הפנינג פורים ענק במתחם עופר בילו סנטר OUTLET
נגני רחוב, עמדות איפור, עמדות ג'אגלינג, בלונאים, עמדת קליעת צמות,...
הפתרון המושלם למרפסת ולחצר: פתרונות לסגירת מרפסת, בניית פרגולות ופנלים אלומיניום
פתרונות לסגירת מרפסת כיום, פתרונות לסגירת מרפסת הופכים ליותר ויותר פופולריים...
בת-ים מצדיעה למנהיגות הוותיקה: הסתיימה הכשרת מועצת האזרחים הוותיקים במסגרת "מוני 100"
בשבוע שעבר, בטקס חגיגי ומרגש הוענקו תעודות סיום לחברי וחברות...
כיצד להשתמש בסרטוני וידאו לשיפור העסק שלך
יתרונות של סרטוני הדרכה השימוש בסרטוני הדרכה הפך לכלי מרכזי לעסקים...
דילוג לתוכן