bar

מיזם תיירותי בשוק פ"ת

בשבוע שעבר התקיים סיור פיילוט ראשון בשוק במסגרת מיזם תיירותי הקורם עור וגידים בשנה האחרונה, פרי עבודה משותפת של משרד הכלכלה ועיריית פתח… Read More

קצביית הבוטיק של ג'ורג' חינאווי, ברשת Wine & more המפעילה גם שירות משלוחים באזור גוש דן והשרון, משיקה תפריט בשרים מיושנים על פי מתכון משפחתי סודי

תהליך יישון הבשרים  האיכותיים של חינואווי מתקיים בין 10-40 יום, על בשרים פופולאריים כמו: פורטרהאוס, אנטריקוט על העצם, צלעות טלה, טיבון טלה, פילה… Read More

דילוג לתוכן