בכירי מיקרוסופט ביקרו בבי"ס גורדון והתרשמו!

בכירי מיקרוסופט ביקרו בבי"ס גורדון והתרשמו!
צילום: בי"ס גורדון

בכירים מחברת מיקרוסופט ביקרו בבית הספר היסודי א.ד. גורדון – חלו"ם לעתיד, בניהולה של ספיר גיגי, זאת במסגרת סיור שנועד לבחון כיצד AI וטכנולוגיות נוספות משולבות בתהליכי הלמידה.

במהלך הביקור נחשפו האורחים למרחבי למידה חדשניים, פעילויות מבוססות בינה מלאכותית, ושימוש במשחקים דיגיטליים ככלי חינוכי כגון: מינקראפט לחינוך. כמו כן, התלמידים הציגו כיצד הם עושים שימוש בטכנולוגיות של מיקרוסופט לשיפור תהליכי הוראה, יצירתיות ושיתוף פעולה.

את הביקור הובילו Jaye Richards-Hills, מנהלת תחום החינוך של מיקרוסופט במרכז, מזרח אירופה והמזרח התיכון, לורן פרטי, מנהל תחום החינוך במיקרוסופט ישראל, ודיאנה אשכנזי, מהפיתוח העסקי במיקרוסופט ישראל.

בכיתות ו', האורחים צפו בפעילות רובוטיקה מתקדמת, בהנחיית המורה סבטלנה גורודיש, שבה התלמידים השתמשו בטכנולוגיות חדשניות לפתרון אתגרים בעזרת רובוטים. בכיתה ה' של קים מליחי, הביקור התמקד במרחב היברידי ליצירת פודקאסט בית-ספרי, שבו התלמידים התנסו בכלי AI מבית מיקרוסופט כדי לעצב לוגו, לכתוב את התוכן ולהפיק את הג'ינגל לפודקאסט הראשון שלהם.

צילום: בי"ס גורדון

שיא הביקור היה בפעילות Minecraft Education, בהובלת המורה קרינה בטאט, שבה קבוצה רב-גילאית מכיתות ד' עד ו' השתתפה בפרויקט "בונים את פתח תקווה במינקראפט". התלמידים שיחזרו דיגיטלית את אתר גשר מבצע ארנון באמצעות כלים מתקדמים של מיקרוסופט, תוך פיתוח חשיבה יצירתית ושיתוף פעולה.

בכל שלב, האורחים נחשפו להשפעה העמוקה של הטכנולוגיה של מיקרוסופט על דרכי ההוראה, הפרסונליזציה של הלמידה, ופיתוח כישורים חיוניים לעתיד.

"החדשנות והמעורבות שראינו כאן הן דוגמה מצוינת לכיצד ניתן לרתום את הבינה המלאכותית והכלים הדיגיטליים של מיקרוסופט כדי לקדם חינוך מתקדם ורלוונטי", אמר לורן פרתי, מנהל תחום החינוך במיקרוסופט ישראל, על הביקור.

ראש העיר רמי גרינברג אמר "העיר פתח תקווה מובילה בלמידה חדשנית וטכנולוגית כבר מגיל צעיר מאד, ואנו שמחים כי חברת מיקרוסופט נחשפה ליכולות של התלמידים והתלמידות בבי"ס גורדון. אני מודה לחברת מיקרוסופט על שיתוף הפעולה לאורך השנים ועל הרלוונטיות ללמידה העכשווית".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
צועדים אל הבירה
לכבוד יום ירושלים, יצאו חניכי המכינה הקדם-צבאית הטכנולוגית 'בראשית' אמית...
האחות תושבת תל אביב שמובילה את תחום בריאות הציבור במרכז
לרגל שבוע האחות הבינלאומי, הכירו את חלי נוה, תושבת תל...
אירועים ופעילויות לכל המשפחה: חגיגת שבועות בבת-ים
לקראת חג השבועות תשפ"ו, עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי...
חברת החשמל: בית הספר ״נופי ים ״ בתל אביב זכה במקום הראשון בתוכנית החינוכית "נתיב האור" של חברת החשמל
כ-800 תלמידים, ראשי רשויות מקומיות, נציגי משרד החינוך ובכירים בחברת...
מותג האופנה MISS NORI פותח פופ-אפ בעופר הקניון הגדול בהשקעה של כ-350 אלף ₪
בפופ־אפ החדש יוצעו קולקציות חדשות לנשים שתכלול בין הייתר: חולצות...
גאווה לבת-ים: תלמידי העיר זכו בהוקרה מחוזית על יוזמות חברתיות פורצות דרך
בשבוע שעבר התקיים טקס ההוקרה המחוזי של מינהל חברה ונוער...
שם התערוכה: dd/mmm/yyyy (יום.חודש.שנה) - דקל הררי
אני עובד עם עיתונים. לא בגלל מה שכתוב בהם, ולא...
מנזקי המלחמה: זינוק במספר הסובלים מכאבי ראש ומיגרנה
לאחר תקופה ממושכת של מתח, נרשמת עלייה בכאבי ראש ובהתפרצות...
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה חוזר עם נס וסטילה, נסרין קדרי, קופיקו ומושיק עפיה יומיים של מוסיקה ופיתוי מתוק ומפנק
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה יתקיים בפארק יצחק אוחיון ויהפוך...
דואגים לבני ובנות הגיל השלישי ויוצרים קהילות גמלאים וגמלאיות בפתח תקווה
עיריית פתח תקווה מאמצת את מיזם “בומרנג” – מודל חדשני...
דילוג לתוכן