החלו העבודות לבניית הסקייטפארק הראשון בבת-ים

החלו העבודות לבניית הסקייטפארק הראשון בבת-ים
קרדיט להדמיות: ברוידא מעוז אדריכלות נוף בע"מ

ראש העיר צביקה ברוט יחד עם קהילת הסקייטרים בעיר קיימו טקס הנחת אבן פינה לציון תחילת עבודות בניית הסקייטפארק הראשון בעיר: "עד היום חובבי הסקייטבורד בבת ים נאלצו לנסוע לערים אחרות- תכף יגיעו לבת-ים מכל הארץ"

 

החלו עבודות בניית הסקייטפראק הראשון בבת-ים, אשר יהיה חלק מפארק תצפית הים ויתפרס על שטח של 2500 מ"ר של מתקנים, מדשאות, פינות ישיבה ופינות מונגשות, בתי קפה, פודטראקים, ברזיות והצללות והכל עם נוף משגע לים. פארק תצפית הים הנבנה בים אלו נמצא במקום הגבוה ביותר של העיר ועובר מתיחת פנים של האזור כולו ויהיה לאחד הפארקים היפים ביותר בגוש דן.

בתכנון הפארק שמו דגש וחשיבות רבה שמרחב הגלישה ישולב בצורה הטובה ביותר בסביבה הירוקה של הפראק.  משטחי הבטון המאפיינים מתקני גלישה ישולבו עם "אצבעות ירוקות" שמרככות את המראה הנוקשה ויוצרות חיץ למניעת שימוש בגדרות, מה שמשאיר את המרחב פתוח ונעים. המבואה הצפונית אל פארק תצפית הים היא גם המבואה לסקייטפארק, מקום להתכנסות הסקייטרים  הבאים לגלוש וגם לאלה הבאים לצפות במתרחש. סביב משטחי הבטון ימוקמו גבעות דשא שמאפשרות ישיבה וצפייה. הפארק יהיה כמובן נגיש ויאפשר הגעה לכל המעוניין.

בטקס הנחת אבן הפינה, שנערך השבוע, במעמד ראש העיר צביקה ברוט, מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק החינוך אלי יריב, סגן ראש העיר יהודה הרוש, מחזיק תיק הספורט ירון לוי וקהילת הסקייטרים בעיר, הכריזו בשמחה על תחילת העבודות שעתידות להסתיים תוך כשנה.

ראש העיר אמר נרגש: "הסקייטפארק הראשון בבת-ים יצא לדרך! עד היום חובבי הסייקטבורד בבת-ים נאלצו לנסוע לערים אחרות, אבל עם סיום העובדות יגיעו סקייטרים מכל רחבי הארץ ליהנות מהסקייטפארק הכי חדש וברמה הכי גבוהה בישראל- אשר מוקם בימים אלו בפארק תצפית הים עם נוף לים והאמצעים החדשנים ביותר."

קרדיט להדמיות: ברוידא מעוז אדריכלות נוף בע"מ
קרדיט להדמיות: ברוידא מעוז אדריכלות נוף בע"מ
קרדיט להדמיות: ברוידא מעוז אדריכלות נוף בע"מ
קרדיט להדמיות: ברוידא מעוז אדריכלות נוף בע"מ
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
השגת מימון מהיר – הדרך הנכונה לצמיחה כלכלית
מהי הלוואה לכל מטרה חוץ בנקאית? בעידן הכלכלי המודרני, יותר ויותר...
אירוע מרגש לזכרה של אסתר פירון ז"ל: עמותת "הגל שלי" מציינת שותפות עמוקה עם בת-ים וקהילת טורונטו
עמותת "הגל שלי" קיימה היום (7.5) אירוע חגיגי ומרגש לציון...
יום הזיכרון בקריית החינוך בן גוריון נס ציונה, לזכרם ולכבודם של הנופלים.
ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, נערך טקס...
מגוון פעילויות לגיל הרך בבת-ים: המרכזים הקהילתיים והמרכז לגיל הרך בעיר מציגים תכנית עשירה עם שלל חוויות לילדים והורים
עיריית בת-ים והחברה לתרבות פנאי וספורט בהובלת המרכזים הקהילתיים והמרכז...
להיראות ולהרגיש במיטבך עם מוצרי טיפוח לעור
עור שמן מתאפיין בנראות מבריקה ובהפרשת חלב מוגברת, ולעיתים עשוי...
"בתים מבפנים" - אירוע האדריכלות הגדול בישראל יתקיים בתל־אביב-יפו זו השנה ה-19
כ-200 אתרים, סיורים, שיחות ומפגשים בכל רחבי העיר – בבתים...
מלאכים, תקווה ויצירה: תערוכת יחיד חדשה בבת-ים שתציג את יצירותיה של האמנית חנה ברק אנג'ל
עיריית בת-ים מזמינה את תושבי ותושבות העיר לתערוכת "תפילה" של...
משפחות חללי חרבות ברזל ואנשי תרבות ורוח השתתפו בערב השקת הספר "אם אתם קוראים את המילים האלה"
ערב השקה לפרויקט הספרותי-דוקומונטרי הראשון מסוגו "אם אתם קוראים את...
מגנטים מסלול מכוניות: משחק של דמיון ותנועה
עבור ילדים שאוהבים לשלב בנייה עם משחק דינמי, מגנטים מסלול...
פסטיבל היין של פתח תקווה חוזר – שני ערבים של טעמים, מוזיקה וחוויה בלתי נשכחת!
פסטיבל היין המסורתי של פתח תקווה יתקיים גם השנה, ויתפרס...
דילוג לתוכן