התקבל היתר בנייה לפרויקט "אביסרור בנרקיסים" בראשון לציון

התקבל היתר בנייה לפרויקט "אביסרור בנרקיסים" בראשון לציון
אביסרור משה ובניו-S.Aצילום אוויר

הפרויקט נבנה בשכונה חדשה על השטח של בסיס צריפין שהתפנה וכולל 3 בניינים

בני 18 קומות ו-207 דירות חדשות 

חברת אביסרור מדווחת כי קיבלה היתר בנייה לפרויקט המגורים "אביסרור בנרקיסים " בשכונת "נרקיסים" החדשה במזרח ראשון לציון, הנבנית על שטח בסיס צריפין שהתפנה. מדובר בשלושה בניינים בני 18 קומות ו-207 דירות חדשות. עבודות החפירה והדיפון כבר החלו בשטח וכעת התקבל היתר בנייה מלא.

אביסרור פתחה לאחרונה את הפרויקט לשיווק, והיא מציעה למכירה בשוק החופשי דירות 3-6 חדרים בקומות הגבוהות של הבניינים: דירות 5 חדרים מפוארות בשטח של 125 מ"ר + מרפסת בשטח 13 מ"ר במחיר של 2.48 מיליון שקל, ודירות 6 חדרים בשטח של 137 מ"ר + מרפסת בשטח 13 מ"ר במחיר של 2.66 מיליון שקל.

הפרויקט קרוב מאוד לצירי תנועה מרכזיים – כביש 431, כביש 44 וכביש 6, ומרחק הליכה קצר מתחנת הרכבת ראשונים של רכבת ישראל. לאחרונה נפתח מחלף חדש המחבר את השכונה ליתר חלקי העיר. הפרויקט נבנה בסטנדרט גבוה וכולל מעליות מפוארות, לובי כפול ושטחים משותפים נוספים לרווחת הדיירים. על התכנון אחראי משרד רן בלנדר אדריכלות ובינוי ערים.

לדברי יורם אביסרור, סמנכ"ל שיווק ומכירות באביסרור משה ובניו, "אנו שמחים על קבלת היתר הבנייה בפרויקט ומאמינים כי רמת הביקושים בו תהיה גבוהה מאוד. מדובר בחלון הזדמנויות מצוין לרכוש דירה ולהצטרף לפרויקט במיקום מנצח ובסטנדרט בנייה גבוה מאוד. השכונה החדשה מושכת אליה אוכלוסייה איכותית מראשון לציון וכן מהערים הסמוכות חולון, בת ים, רחובות, נס ציונה ובאר יעקב. מדובר במשפרי דיור שמחפשים דירות גדולות ומרווחות, או במצמצמי דיור שעוזבים וילות ומחפשים חווית מגורים שלמה".

שכונת "נרקיסים" נבנית על אדמת מחנה צריפין שפונה כבר במסגרת מעבר בסיסי צה"ל לדרום. השכונה תכלול כ-4,000 יחידות דיור, 29 אלף מ"ר לשטחי מסחר ו-56 מ"ר לתעסוקה, בתי ספר ושטחים ירוקים. השדרה הראשית של השכונה אמורה להיות המשך של שדרות ירושלים שעוברות במרכז ראשון לציון, וצפויה לכלול קטע של הרכבת הקלה, בנייני מגורים עם חזית מסחרית, וכן בנייני משרדים. בצדה המזרחי של השכונה יוקם פארק מטרופוליני גדול, שיהיה משותף לבאר יעקב וראשון לציון.

אביסרור בנקיסים- ראשון לציון
אביסרור משה ובניו-S.Aצילום אוויר
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
גלו את עולמות הציפויים: פתרונות מתקדמים לאחזקה
ציפוי אפוקסי לבטון: עמידות ואלגנטיות לאורך שנים  ציפוי אפוקסי לבטון הוא...
בהשקעה של מאות אלפי שקלים יפתח בראשון הקרוב 20.7 סניף חדש בתל אביב לתכנית יזהר
הסניף החדש יישא את שמו של איסר פולניצר ז"ל -...
מאוחדת פותחת שתי מרפאות חדשות תחת קורת גג אחת: טיפול בפוסט טראומה, חרדות והתמכרויות
כשברקע עדיין מתנהלת המלחמה הארוכה מול חמאס, איומי הטילים הבלתי...
עשור של עשייה חברתית למען ילדי העיר- עיריית בת-ים בשיתוף פעולה עם עמותת "תיק לכל תלמיד"
לקראת שנת הלימודים הקרבה, מינהל החינוך בעיריית בת-ים יצאו בשיתוף...
שירותי הסעות מקצועיים בירושלים
כאשר מתכננים טיול בירושלים, חשוב לדאוג להסעות לטיולים בירושלים בצורה...
המוזיאון הראשון שלי חוויה גדולה לקטנטנים במתחם התרבות בפתח תקווה
מתי בפעם האחרונה עצרתם עם הילדים להסתכל על עץ בשלכת?...
החלה הריסת הבניין ברחוב ירושלים 45 - מוקד הפגיעה הישירה במבצע "עם כלביא" שגבתה את חייהם של תשעה תושבים
עיריית בת-ים פתחה הבוקר, (חמישי, 10.7), בשלב משמעותי בתהליך השיקום...
לראשונה בעיר: בת-ים תארח את תחרות הטקבול הארצית על חוף הים
ביום שני הקרוב, (15.7), תתקיים לראשונה בבת-ים תחרות טקבול נושאת...
קו פ"ת - אילת יפעל במתכונת מתוגברת
קיץ חם!  קו 399  פתח תקווה - אילת יפעל במתכונת...
נשיא המדינה במערך הכבאות וההצלה: ״אני מזהיר ומתריע מפני אסון אקלימי, ממש כהתרעה אסטרטגית לקראת הקיץ. זה מחייב את כל המערכות בארץ להיות מודעים ובמוכנות מלאה״
נשיא המדינה יצחק הרצוג, ביקר היום, יום שלישי, י״ב בתמוז,...
דילוג לתוכן