חברי מועצת ראש העין נאבקים למען הבריאות של כולנו: "יחד נעצור את מחדל תחנת כח קסם!"

חברי מועצת ראש העין נאבקים למען הבריאות של כולנו: "יחד נעצור את מחדל תחנת כח קסם!"
קרדיט צילום: באדיבות דוברות העירייה

רז שגיא, ראש עיריית ראש העין: "זה המאבק של כל תושבי ישראל! הגיע הזמן לעצור את תרבות הקומבינה וקשרי הון שלטון על הגב של כולנו. אני קורא לכולם להגיע לעצרת המחאה שתתקיים ביום שני הקרוב"

במהלך ישיבת המועצה שהתקיימה אתמול (18.6) בעיריית ראש העין, יצא ראש העיר רז שגיא בקריאה לכולם להירתם למען המאבק נגד הקמת תחנת כח קסם, המופעלת על גז וסולר והמתוכננת לקום באזור.
חברי המועצה החליטו להתאסף לתמונה משותפת על מנת לקרוא לכל תושבי האזור, המצויים בסכנה בריאותית עקב הקמת התחנה, להגיע לעצרת החירום המתוכננת ביום שני הקרוב (24.6 בשעה 18:00) בצומת קסם ולקרוא לממשלת ישראל לעצור את המחדל.
רז שגיא, ראש עיריית ראש העין: "מדובר בתמונה של זעקה. בניגוד למקובל לא יכולנו אפילו לחייך למצלמה. ההרגשה היא שאנחנו עומדים על סף תהום ממש ברגע האמת. בחודש הבא בג"צ ידון בעתירות שהגשנו יחד עם מועצות נוספות ולכן נתאסף כולנו ביום שני הקרוב לעצרת חירום הקוראת לממשלה לעצור את המחדל! מעל חצי מיליון איש המתגוררים ברדיוס של הזיהום הישיר מהמקום המיועד לתחנה נמצאים בסכנה".
"זה המאבק של כולנו! תחנת הכח אושרה למרות שאינה עומדת בתנאי הסף, והיא מאיימת על בריאות הציבור, פוגעת קשות באיכות הסביבה וכן מהווה סכנה למאגר מי החירום של מדינת ישראל כולה. יש חלופות וראוי שההחלטה תשתנה. אני מפציר בכולם לא לתת לבעלי ההון לעשות בנו כרצונם. הגיע הזמן לעצור את תרבות הקומבינה ותהליכים המונעים משיקולים כספיים ופוליטיים. בואו להילחם איתנו כנגד התוכנית חסרת ההיגיון הזו, זה ישפיע על כל אחד ואחת מכם. זה מאבק על הבית. על החיים. על עתידנו".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
להפוך את החלל לבית
כאשר רוכשים דירה מקבלן, אחד האתגרים המשמעותיים הוא להפוך את...
ביקור מדיני ראשון לאחר המלחמה באיראן: ראש העיר צביקה ברוט אירח את שר החוץ גדעון סער ושר הפנים של גרמניה באתר פגיעת הטיל בבת-ים
היום, (29.6), נערך ביקור מדיני ראשון בישראל לאחר המלחמה באיראן,...
עושים שכונה: רשת קפה ביגה משיקה פורמט חדש של סניפים שכונתיים ברחבי הארץ תחת השם: BIGA STREET
שני הסניפים הראשונים יפתחו: בשכונת הנוריות בראשון לציון ובשכונת הנשיא...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
בשורה משמחת לחובבי היין והקולינריה: הטייסטינג רום משיק תפריט קיץ חדש ושעות שמחות מבעבעות
הטייסטינג רום בר היין הקונספטואלי שבפארק שרונה תל אביב מזמין...
לא משאירים אף אחד מאחור: בת-ים מגויסת למען הכלבים והחתולים שפונו עם משפחותיהם
מבצע "עם כלביא" הותיר חותם כואב בעיר בת-ים. בעקבות פגיעה...
שירות לפני הכל- רונלייט משיקה מרכז שירות חדש ללקוחות החברה
חברת רונלייט, מהיבואניות המובילות בישראל למוצרי אלקטרוניקה וצרכנות טכנולוגית, משיקה...
להשיג את המטרות העסקיות בעזרת שדה
היתרונות של יועצת עסקית אם אתם בעלי עסק קטן או חברה...
המדריך להצלחה כלכלית: ייעוץ פיננסי למשפחות ולעסקים, וניהול תקציב
כיום, ייעוץ פיננסי למשפחות הוא כלי חיוני בניהול כלכלי של...
עיריית פתח תקווה חוזרת לשגרת החיים ותקיים את הפסטיבלים המתכוננים ואירועי הקיץ
האירועים אשר תוכננו להתקיים בתחילת הקיץ יתקיימו במועד מאוחר יותר,...
דילוג לתוכן