מאות רופאי שיניים ומומחים השתתפו בכנס בינתחומי של כללית סמייל במתחם האירועים לאגו בראשון לציון

מאות רופאי שיניים ומומחים השתתפו בכנס בינתחומי של כללית סמייל במתחם האירועים לאגו בראשון לציון
צילום: יח"צ

מאות רופאי שיניים ומומחים מרשת מרפאות כללית סמייל, מקבוצת שירותי בריאות כללית, השתתפו בכנס בין תחומי בנושא שיקום הפה ומשמרת במתחם האירועים לאגו בראשל"צ. בכנס הרצו מיטב המומחים והמרצים בתחום, ביניהם מהפקולטה לרפואת שיניים של הדסה והאוניברסיטה העברית ובית הספר לרפואת שיניים על שם גולדשלאגר של אוניברסיטת תל-אביב.

כנס רופאי שיניים
צילום: יח"צ

"כאשר בנינו את התכנים בכנס עמדה לנגד עינינו הרפורמה בהכנסת טיפולי שיניים לאוכלוסייה המבוגרת לסל הבריאות" מספר ד"ר אורון שמואלי, מנהל רפואי של מרחב מרכז בכללית סמייל ומי שעמד בראשות הוועדה המארגנת של הכנס, "אין ספק  כי הטיפול באוכלוסייה של גילאי 75 ומעלה מציב התמודדות עם אתגרים משלה בפני הרופא המטפל. אתגרים אלו ובד בבד עם  יכולת שיפור מיומנות באו לידי ביטוי בהרצאות של פרופ' יוסי ניסן, ד"ר ארי גליקמן וד"ר גיא פרידמן, מומחים בשיקום הפה".

כנס רופאי שיניים
צילום: יח"צ

ד"ר יצחק נברו מנהל רפואי של מרחב צפון בכללית סמייל ושותף בהנחיית הכנס מסביר כי "יחד עם ההתכוונות לטיפול במאות אלפי הזכאים לטיפול, חברי שרותי בריאות כללית בגילאי 75 ומעלה, לא שכחנו את הטיפולים האסתטיים שהדרישה להם הולכת וגוברת בקרב קהל מטופלינו". ד"ר יובל וינד  וד"ר אפרת לבזובסקי, פרסו בפני קהל המשתתפים חלק מאפשרויות הטיפול האסתטי בשיניים. ד"ר מיכל דקל-שטיינקלר וד"ר אלדד שרון, מומחים לשיקום הפה, פרסו גם הם מגוון פתרונות אסתטיים במשנן האחורי.

ד"ר חגי סלוצקי, רופא שיניים ראשי של כללית סמייל ומומחה ברפואת שיניים ציבורית, מסביר "חתמנו את הכנס בדילמה המעניינת ביותר של השנים האחרונות – האם לשמר את השן בטיפול שורש, בחידוש טיפול שורש ולעיתים בטיפול שורש כירורגי בקצה השורש, או לחילופין לעקור את השן שבספק ולהחליפה בשתל ושיקום על גבי השתל. הדילמה הוצגה בצוותא בהרצאה משותפת של פרופ' איגור צסיס, מומחה בטיפולי שורש (אנדודונטולגיה) וד"ר שיפרה לברטובסקי, מומחית בשיקום הפה, אשר מנהלים כל אחד בתחומו את תוכנית ההתמחות באוניברסיטת תל אביב" ד"ר סלוצקי מוסיף ומסביר "הדילמה האם לשמר את השן בכל מאמץ או לוותר כדי לשמר את עצם הלסת ולאפשר שתלים ושיקום על גבי שתל, מתגברת לאור כך שהחל מחודש אוקטובר, במידה ולאיחול שינוי במדיניות של הממשלה העתידה להתגבש, ייכנס בסל הבריאות השיקום למטופלים מעל גיל 80 ויכלול גם תותבת על גבי 2 שתלים בלסת התחתונה".

כנס רופאי שיניים
צילום: יח"צ

מאות המשתתפים, מיטב רופאי השיניים והמומחים של כללית סמייל מבית כללית שרותי בריאות, יצאו מלאים בידע העדכני ביותר ועשירים יותר בתובנות שיעזרו לטיפול במיליון המטופלים המגיעים ל-100 מרפאות כללית סמייל ברחבי הארץ.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
עושים שכונה: רשת קפה ביגה משיקה פורמט חדש של סניפים שכונתיים ברחבי הארץ תחת השם: BIGA STREET
שני הסניפים הראשונים יפתחו: בשכונת הנוריות בראשון לציון ובשכונת הנשיא...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
לא משאירים אף אחד מאחור: בת-ים מגויסת למען הכלבים והחתולים שפונו עם משפחותיהם
מבצע "עם כלביא" הותיר חותם כואב בעיר בת-ים. בעקבות פגיעה...
להשיג את המטרות העסקיות בעזרת שדה
היתרונות של יועצת עסקית אם אתם בעלי עסק קטן או חברה...
המדריך להצלחה כלכלית: ייעוץ פיננסי למשפחות ולעסקים, וניהול תקציב
כיום, ייעוץ פיננסי למשפחות הוא כלי חיוני בניהול כלכלי של...
בר הקיץ קו ראשון לים נפתח מחדש: קונטנטו חוזר עם תפריט קיץ חדש וכשר, קוקטיילים משובחים אווירה ונוף שאין בשום מקום אחר
HOUR  -  1+1 על תפריט האלכוהול בימים א-ה בין השעות...
הבחירה המושלמת לעיצוב הבית 
מזנונים כאשר מדובר בעיצוב פנים, הבחירה במזנונים מעץ מלא היא בחירה...
עיצוב פנים לבית: להכניס חיים לחללים שלכם
מהו תהליך תכנון אדריכלי? כאשר אנו דנים בתכנון אדריכלי, חשוב להבין...
פתח תקווה: ממשיכים בחידוש, שידרוג ופיתוח מרכז העיר
התקדמות בעבודות לחידוש רחוב חובבי ציון, אחד הרחובות הוותיקים בפתח...
שותפות חוצת יבשות: עיריית בת-ים מברכת את שגרירות טייוואן וארגון "פתחון לב" על תרומה מרגשת למען תושבי העיר שנפגעו מאסון פגיעת הטיל האיראני
עיריית בת-ים מברכת על שיתוף פעולה מרגש וייחודי בין שגרירות...
דילוג לתוכן