מגזין הצרכנות הגדול בבריטניה: ״מדפסות הזרקת הדיו המצוידות במכלי דיו חוסכות כסף רב לטווח הארוך״

מגזין הצרכנות הגדול בבריטניה: ״מדפסות הזרקת הדיו  המצוידות במכלי דיו חוסכות כסף רב לטווח הארוך״
קרדיט: EPSON

Which?, מגזין ואתר הצרכנות מהגדולים והיותר משפיעים בעולם, יצא לבחון את עלויות השימוש בין מדפסות הזרקת דיו העושות שימוש במחסניות מתכלות ובין מדפסות הזרקת הדיו שעברו לשימוש במכלי דיו גדולים והמסקנה, לאור מחקר בן שישה חודשים: ״ אם אתם מדפיסים מסמכים, עמודי אינטרנט ותמונות באופן סדיר ומודאגים בשל עלויות הדיו הגבוהות, הרי ששימוש במדפסות הזרקת דיו בעלות מכלי דיו הוא הוא הפתרון״.

קרדיט: EPSON

Which? שהקדישו בעבר לא מעט סקרים וכתבות לעלויות הגבוהות של הדיו להדפסה החליטו לבחון מקרוב את מגמת יצרניות מדפסות הדיו – ובראשן חלוצת התחום והמובילה הבלתי מעורערת שלו – חברת EPSON, לעבור למדפסות הזרקת דיו מבוססות מכלי דיו במקום מחסניות. ״מדובר במדפסות שהצרכן ממלא בעצמו את הדיו״, אומרים עורכי הסקר. ״המדפסות אמנם עולות מעט יותר ברכישה, אבל חוסכות הרבה מאוד כסף לטווח הארוך״. בבדיקות נבחנו בין השאר כמה מדגמי ה-EcoTank הפופולריים של EPSON כמו גם מספר דגמים מתחרים.

קרדיט: באדיבות Which?

לדברי איתי מרום, מנהל מכירות מוצרי צריכה, Epson ישראל, החידוש הטכנולוגי של EPSON הביא עימו למהפיכה צרכנית תודות למרווחי מילוי גדולים משמעותית מול מדפסות המשתמשות במחסניות דיו. ״אנו מחזיקים בנתח השוק הגדול ביותר בקטגוריה של מדפסות בעלות מכלי דיו ומציעים כיום בקו מוצרי EcoTank יותר מ- 20 דגמים המציעים פתרונות הדפסה למגוון רחב של לקוחות ואפילו פתרונות ללקוחות שמדפיסים בגודל A3,  בין אם מדובר בלקוחות ביתיים, משרדיים או חובבי צילום שמחפשים פתרון חסכוני ואיכותי להדפסת תמונות״.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מעל ל- 200 פעילויות והתנדבויות לכל הגילאים: עיריית בת-ים מחזקת את החוסן הקהילתי ומזמינה את תושבות ותושבי העיר להצטרף לשלל הפעילויות במקלטים ברחבי העיר
מאז תחילת מבצע "שאגת הארי", עיריית בת-ים בשיתוף מחלקת קהילה...
*בצל המלחמה: משרד העלייה והקליטה מחלק תעודות עליה לעולים חדשים עד הבית*
משרד העלייה והקליטה החל ביוזמה מיוחדת לחלוקת תעודות עליה לעולים...
רשת קפה ביגה פותחת סניף דגל בקניון עופר רחובות בהשקעה של 2 מיליון ₪
לדברי יאיר מלכה מבעלי ביגה: “דווקא בתקופה מורכבת ומאתגרת זו,...
קהילה במדים: עיריית בת-ים נותנת מעטפת עירונית למגויסים למילואים ולמשפחותיהם
עיריית בת-ים מבקשת להביע הערכה עמוקה לתושבות ותושבי העיר משרתי...
רעיונות למתנות ייחודיות ומקוריות
רעיונות למתנות בחירת רעיונות למתנות יכולה להיות מאתגרת, במיוחד כשמחפשים משהו...
בצל מבצע "שאגת הארי": העיריה תקיים קריאות מגילה ציבוריות במרחבים מוגנים
בעירית בת-ים נערכים לחגוג את חג הפורים בצל מצב החירום:...
מאות עולים חדשים השתתפו בכנס מיצוי זכויות בתל אביב
את הכנס יזמו משרד העלייה והקליטה ואגף הקליטה של עיריית...
"מלקטת בשבילי הנרטיב" נעמה בן –משה תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית : יום חמישי ה- 5.3.2025 בשעה : 18:30...
פורים מדליק ולא דליק: כך נחגוג בבת-ים בשמחה ואחריות
לקראת חג הפורים, עיריית בת-ים, בשיתוף כבאות והצלה לישראל, מפרסמת...
הפנינג פורים ענק במתחם עופר בילו סנטר OUTLET
נגני רחוב, עמדות איפור, עמדות ג'אגלינג, בלונאים, עמדת קליעת צמות,...
דילוג לתוכן