ראש עיריית בת-ים, צביקה ברוט, נגד סגירת סניף בנק הפועלים בשכונת רמת יוסף: "לבחון מחדש את ההחלטה, ולהשאיר את הסניף פעיל במקומו הנוכחי לרווחת הלקוחות"

ראש עיריית בת-ים, צביקה ברוט, נגד סגירת סניף בנק הפועלים בשכונת רמת יוסף: "לבחון מחדש את ההחלטה, ולהשאיר את הסניף פעיל במקומו הנוכחי לרווחת הלקוחות"

הפנייה נעשתה ע"י ראש העיר למנכ"ל בנק הפועלים, דב קוטלר, בעקבות  הודעת הבנק על כוונתו לסגור את הסניף הותיק אשר רבים מלקוחותיו הינם קשישים או בעלי מוגבלויות

ראש העיר, צביקה ברוט, שלח היום (26/7) מכתב למנכ"ל בנק הפועלים, דב קוטלר, ובו הוא מבקש את התערבותו המיידית למניעת סגירת סניף רמת יוסף בעיר, במיוחד ככזה המשרת אוכלוסיות קשישים ובעלי מוגבלויות. הפנייה נעשתה בעקבות כוונת הבנק לסגור את הסניף, שכן עם סגירתו ייאלצו תושבים המעוניינים בשירותי בנקאות לנסוע לקצה השני של העיר לסניפי הבנק הממוקמים בשכונת רמת הנשיא, המצבה או אפילו בחולון.

"בשבועות האחרונים הודיע בנק הפועלים על כוונתו לסגור את סניף הבנק הממוקם בשכונת רמת יוסף בבת-ים. מדובר בסניף ותיק במשרת רבים מתושבי השכונה." כתב ראש העיר והוסיף על ההשלכות בעקבות סגירת הסניף . "החלטתכם לסגור את הסניף עלולה להביא לפגיעה ברבים מלקוחות הבנק שהינם קשישים או בעלי מוגבלויות, אשר יתקשו לעבור לקבלת שירות בסניפים האחרים שהינם מרוחקים באופן משמעותי ובלתי סביר." לשון המכתב.

עוד כתב: "אני פונה אליך לבחון מחדש את ההחלטה, ולהשאיר את הסניף פעיל במקומו הנוכחי לרווחת לקוחותיכם, שכאמור רבים מהם לא יכולים להגיע לסניפים אחרים ואינם שולטים היטב ביכולת לבצע פעולות מקוונות. אין לי ספק כי ההחלטה שכזו תתקבל ע"י הלקוחות הנאמנים שלכם כצעד משמעותי המעיד כאלף עדים על הנאמנות שהבנק רוחש ללקוחותיו, כפי שהם רחשו לו כל השנים."

ראש העיר ברוט אף הציע את סיוע העירייה לנושא: "אשמח לעמוד לרשות הבנק ולסייע באמצעות העירייה ככל שרק ניתן על מנת לאפשר את המשך פעילותו של הסניף במיקומו הנוכחי בשכונת רמת יוסף ובכך לסייע לרווחת התושבים".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מד"א-הצלה פתח תקווה וארגון "עזר מציון" בשיתוף שירותי הדם של מד"א קוראים לציבור להגיע ביום רביעי (15.3) לפתח תקווה ולתרום דם בהתרמה המסורתית שמתבצעת פעמיים בשנה
עקב המחסור במנות דם, מד"א-הצלה פתח תקווה, ארגון "עזר מציון"...
עיריית פתח תקווה משיקה סוכן שירות דיגיטלי מבוסס AI באתר העירייה
עיריית פתח תקווה ממשיכה לקדם חדשנות בשירות לתושב, והשיקה לאחרונה...
יום של אור ועור: יום הפוגה, פינוק וכייף לנשים מתנדבות מקו העימות וממועצת 'מבואות החרמון'
במחווה מרגשת של נתינה וחיזוק קהילת נשות צפון הארץ, אירחה...
"תפילה לאדם": אירועי יום הזיכרון לשואה ולגבורה תשפ"ו
עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי העיר לציין את יום...
סיום מבצע “כנפי הארי”: למעלה למעלה מ-600 אלף ישראלים נכנסו ויצאו מישראל ולישראל
שרת התחבורה רגב הנחתה הבוקר לסגור את מפקדת אלון שפעלה...
מסקר שערכה עמותת 'הראש הכרוני שלי' עולה: מעל למחצית מחולי המיגרנה מדווחים על עלייה בתדירות ההתקפים מאז תחילת המלחמה וכ 90% נאלצו להיכנס למרחב מוגן בזמן התקף 53% מהמשיבים הם תושבי המרכז
פייגא מרקס, יו"ר עמותת 'הראש הכרוני שלי': "ממצאי הסקר מוכיחים...
נפתח לתנועה רחוב שלמה בן יוסף בבת-ים שנפגע על ידי הטיל האיראני במבצע ״עם כלביא״
עיריית בת-ים מודיעה על פתיחתו מחדש לתנועה של רחוב שלמה...
גבר לקה בדום לב במקלט בתל אביב, צוותי מד״א ביצעו בו פעולות החייאה מתקדמות וליבו שב לפעום
הערב, בשעה 20:42, התקבל דיווח במוקד 101 של מד״א במרחב...
למרות שהיו תחת אזעקות וירי טילים: מתנדבי מרחב ירקון של מד"א לא ויתרו על המסורת ואספו, ארזו וחילקו 500 חבילות מזון במסגרת "קמחא דפסחא" למשפחות לרגל חג הפסח
תחת מגבלות מבצע "שאגת הארי", השלימו השבוע מתנדבי מד"א במרחב...
כיצד קלפי טיפול, משחקים לפיתוח מיומנויות חברתיות ומתנות ליום המשפחה יכולים לשפר את חייכם 
קלפי טיפול – כלי עזר משמעותי בתהליכי טיפול קלפי טיפול הם...
דילוג לתוכן