שיתוף פעולה בין מכבי לעירית בת ים- מוקד חיסונים

שיתוף פעולה בין מכבי לעירית בת ים- מוקד חיסונים
קרדיט: דוברות עיריית בת ים

ממשיכים במאמץ להגברת כמות המתחסנים בעיר: עיריית בת-ים הקימה מוקד ייחודי בשיתוף קופת חולים "מכבי" המסייע לתושבי העיר להתחסן

 

עיריית בת-ים בשיתוף קופת חולים מכבי פתחה היום (24/2) לראשונה מוקד טלפוני חדש וייחודי, במטרה לסייע ולאתר תושבות ותושבים ותיקים, בני 60 ומעלה, שטרם הצליחו להתחסן- להגיע להתחסן במתחם החיסונים של מכבי ברחוב הדדי בעיר.

שיתוף הפעולה הראשון  מסוגו מתבצע על ידי מוקד שמורכב מעובדי העירייה וסטודנטים מתנדבים, שיוצרים קשר עם כל בנות ובני 60 ומעלה, תושבי העיר, שעדיין לא התחסנו, ובודק כיצד ניתן לסייע במהירות וביעילות על מנת שיקבלו את החיסון מציל החיים.

 

במסגרת פעילות המוקד הוקצו רכבי עירייה שזמינים באופן מיידי להסיע את תושבי העיר למתחם החיסונים או לחילופין לקבוע מועד עתידי להתחסנות או במקרים אחרים לעלות במעמד השיחה את הרופא המטפל להתייעצות רפואית וקבלת מידע במטרה לתאם מועד לחיסון.

 

כאמור, המוקד החדש מיועד לתושבים ותושבות מגיל 60 ומעלה ולאוכלוסיות בסיכון שלא הצליחו לקבוע מועד לחיסון או נתקלו בקשיים, יפעל במשך יומיים, היום (24/2) וביום שני הקרוב (1/3), ובמידת הצורך ימשיכו עיריית בת ים בישתוף קופת החולים מכבי בימים נוספים. המוקד החל לעבוד ב-9 בבוקר, וצפוי לעבוד ברציפות עד השעה 21:00 בערב.

 

צעד זה, הוא חלק ממערך שלם שמבצעת העירייה בחודשיים האחרונים לעידוד החיסונים בקרב התושבים. במהלך השבועות האחרונים הקימה העירייה בשיתוף הגורמים הרלוונטיים מוקדי התחסנות ללא קביעת תור ברחבי העיר, ושבוע הבא צפויה העירייה להמשיך בפעילות זו על מנת להמשיך את מגמת העלייה באחוזי המתחסנים.

 

ראש העיר, צביקה ברוט:  "אני מודה לקופת החולים מכבי על שיתוף הפעולה המבורך הייחודי והחשוב מאין כמוהו, יחד עם עובדי העירייה ומתנדבים רבים יצאנו למבצע חשוב ומציל חיים. כל תושבי העיר מוזמנים ליצור קשר ואנו נעשה כל הדרוש בכדי להקל ולסייע בקביעת תור בהקדם האפשרי. החיסון הוכח כבטוח ומציל חיים, והוא הגורם המרכזי להורדת התחלואה בעיר והחזרה לשגרה בטוחה."

קרדיט: דוברות עיריית בת ים
קרדיט: דוברות עיריית בת ים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ביקור מדיני ראשון לאחר המלחמה באיראן: ראש העיר צביקה ברוט אירח את שר החוץ גדעון סער ושר הפנים של גרמניה באתר פגיעת הטיל בבת-ים
היום, (29.6), נערך ביקור מדיני ראשון בישראל לאחר המלחמה באיראן,...
לא משאירים אף אחד מאחור: בת-ים מגויסת למען הכלבים והחתולים שפונו עם משפחותיהם
מבצע "עם כלביא" הותיר חותם כואב בעיר בת-ים. בעקבות פגיעה...
מוסדות החינוך בבת-ים חזרו לפעילות מלאה עם סיום מבצע "עם כלביא"
עיריית בת-ים מודיעה כי הבוקר (25.6) נפתחו כ-95% ממוסדות החינוך...
שותפות חוצת יבשות: עיריית בת-ים מברכת את שגרירות טייוואן וארגון "פתחון לב" על תרומה מרגשת למען תושבי העיר שנפגעו מאסון פגיעת הטיל האיראני
עיריית בת-ים מברכת על שיתוף פעולה מרגש וייחודי בין שגרירות...
מרחב בטוח לכולם: הושלמה הנגשה מלאה במקלט בית הספר משה שרת בבת-ים לטובת שהיית תושבים בעלי מוגבלויות וקשישים
עיריית בת-ים מעדכנת כי, הושלמה הנגשה מלאה במקלט בית הספר...
מרחב של תקווה: עיריית בת-ים מפעילה מערך פעילויות הפגה לילדי העיר במקלטים
בעיצומם של ימים מתוחים ובצל איום מתמשך, עיריית בת-ים, באמצעות...
ראש עיריית בת-ים ביקר את הפצועים שנפגעו מהטיל שפגע בעיר בבית החולים וולפסון: "נחבק אתכם עד שתחלימו"
ראש עיריית בת-ים, צביקה ברוט, הגיע לביקור בבית החולים וולפסון,...
האנשים שמגיעים לזירה עוד לפני כוחות החירום: בעיר בת ים, ימונו "שגרירים" מוסמכים למצבי קיצון, בכל בניין ישנו שגריר שיכול לסייע בהכוונת כוחות הסיוע קישור למוקדי העירייה והמדינה וטיפול ראשוני בפצועים
האנשים שמגיעים לזירה עוד לפני כוחות החירום: בעיר בת ים,...
רגע מרגש בתוך ההרס: שני גורי כלבים אותרו חיים בדירה שניזוקה מההדף ופונתה בבת-ים
בעיצומו של מאמץ כואב ומורכב לאיתור נעדרים בזירת פגיעת הטיל...
המבקר אנגלמן בזירת נפילת הטיל בבת ים: "על רה"מ לוודא מתן מענה לעורף. גילינו פערים משמעותיים ביותר בתחום המיגון והמקלוט"
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, ביקר ​אמש (15.6)...
דילוג לתוכן