תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

התערוכה, המיועדת לשוק המקצועי, תיערך ב-10 בפברואר בהאנגר 11 שבנמל תל אביב בהשתתפותם של למעלה מ-1,000 שפים ומנהלי מטבחים מוסדיים * לצד תערוכה, הדגמות והשקות של מוצרי המזון החדשניים ביותר בתחום הקולינריה מן הצומח, ייערכו גם הרצאות ופאנלים מיוחדים העוסקים בעתיד המזון ובמגמות החזקות והמעניינות ביותר בשוק המזון

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

שיתוף פעולה מיוחד בין תנועת Meatless Monday ועמותת ויגן פרנדלי מביא את הדבר הגדול הבא לתל אביב: לראשונה, תיערך בהאנגר 11 שבנמל תל אביב תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח, בה יוצגו המגמות העולמיות של עתיד המזון, לצד כל החידושים והפיתוחים האחרונים בתחום המזון הצמחוני והטבעוני שיוצגו על ידי עשרות חברות מובילות בענף.

במהלך התערוכה ייערכו הדגמות וטעימות למוצרי מזון חדשים וייחשפו מוצרים שטרם נראו בארץ או בעולם. בשטח התערוכה יוצבו כ-40 דוכני מזון מיוחדים, בהם יחשפו מיטב החברות את מוצרי המזון הטעימים והמתקדמים ביותר. זאת במטרה להעניק לשפים, לחברות ההסעדה, למסעדנים ולחברות בישראל להתרשם מההיצע הנרחב של מזון איכותי וחדשני מן הצומח, ולשלב אותו בתפריטיהם.

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

בין החברות שיציגו בתערוכה נמצאות 'זוגלוס' מבית זוגלובק, אסם נסטלה, טבעול, משק ויילר, משו משו, משק צוריאל, מרינה, טבע-דלי, nice to meat, the nuts chef, תפוז טרי, חמים וטעים ועוד.

במקביל לתערוכה, ייהנו המשתתפים גם מהרצאות ופאנלים שיעסקו בחידושים האחרונים בתחום הקולינריה, ביתרונות הכלכליים והבריאותיים שבקידום מזון מבוסס צומח ובמגמות הביקוש העולמיות. לו"ז ופירוט מלא של ההרצאות- מצ"ב.

התערוכה מיועדת לקהל המקצועי וייקחו בה חלק אלפי שפים, חברות הסעדה, מסעדנים, ספקים, יצרנים, אנשי פוד-טק ויזמים, שיוכלו להתרשם מההיצע הרחב, ליצור היכרויות ושיתופי פעולה בתחום הקולינרי ולהעניק לציבור הרחב- אותו הם מאכילים מדי יום- את ההזדמנות ליהנות ממזון טעים, בריא ומקיים יותר.

אור בנימין, העומדת בראש תנועת Meatless Monday: "הביקוש לאוכל טעים ובריא יותר מן הצומח נמצא בצמיחה מטורפת בשנים האחרונות. חברות ההסעדה ומסעדנים שמבחינים בביקוש הגובר מרחיבים ומשפרים את היצע המנות, ויצרניות המזון – וותיקות כמו גם חדשות – מפתחות ומשווקות מגוון הולך וגדל של פתרונות להסעדה מוסדית. החדשנות בתחום הפודטק מביאה מוצרים מן הצומח שממש מדמים את הטעם והמרקם של בשר, ביצים וחלב, והתחום הלוהט כרגע זה בשר מתורבת – שהוא בשר לכל דבר רק בלי בעל החיים.  באי הכנס יחשפו לכל זה ועוד, כנס שבו הקולינריה בישראל פוגשת את הפודטק ועולה מדרגה".


הכנס ייערך ביום ב', 10.02, בהאנגר 11, נמל ת"א, בין השעות  11:00-18:00 

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

לו"ז האירוע:

11:00                      התכנסות ופתיחת דוכנים לקהל הרחב

11:50-12:15          דברי פתיחה אור בנימין יו"ר ועד מנהל Meatless Monday
ועמרי פז, מנכ"ל ויגן פרנדלי.
12:15-12:30          גדעון בכר – מנהל אקלים משרד החוץ

12:30-13:00         "חדשנות ועתיד החלבון"
ניר גולדשטיין, מנכ"ל  Good Food Institute

13:00-13:30         "איך למנף עסקית את המגמה הקולינרית החזקה בעולם"

עמרי פז, מנכ"ל  Vegan-Friendly

13:30-14:15         פאנל: "עתיד הבשר",
בהנחיית אור בנימין יו"ר ועד מנהל Meatless Monday,
משתתפים: Aleph Farms, SuperMeat, וד"ר תום בן אריה – מדען הראשי Good Food Institute                        

14:45-15:30        פאנל: "פלטפורמות שיווק"
בהנחיית "מסעדנים חזקים ביחד"
משתתפים: נציגי  חברות וארגונים רסט, רול, משלוחה, ויגן פרנדלי

 

15:30-16:00       "למה מזון מן הצומח כדאי כלכלית?"

אבי שטייניץ, שף ויועץ קולינרי


16:30-17:00       "איך עושים את זה בריא?"

ליהי יפה, דיאטנית קלינית

 

17:00-17:45       שיח: מנות מן הצומח בעסקי המזון: איך עושים את זה נכון
אורי שביט יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים מן הצומח

טל האוזן שפית קונדיטורית

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"בתים מבפנים" - אירוע האדריכלות הגדול בישראל יתקיים בתל־אביב-יפו זו השנה ה-19
כ-200 אתרים, סיורים, שיחות ומפגשים בכל רחבי העיר – בבתים...
מלאכים, תקווה ויצירה: תערוכת יחיד חדשה בבת-ים שתציג את יצירותיה של האמנית חנה ברק אנג'ל
עיריית בת-ים מזמינה את תושבי ותושבות העיר לתערוכת "תפילה" של...
משפחות חללי חרבות ברזל ואנשי תרבות ורוח השתתפו בערב השקת הספר "אם אתם קוראים את המילים האלה"
ערב השקה לפרויקט הספרותי-דוקומונטרי הראשון מסוגו "אם אתם קוראים את...
מגנטים מסלול מכוניות: משחק של דמיון ותנועה
עבור ילדים שאוהבים לשלב בנייה עם משחק דינמי, מגנטים מסלול...
פסטיבל היין של פתח תקווה חוזר – שני ערבים של טעמים, מוזיקה וחוויה בלתי נשכחת!
פסטיבל היין המסורתי של פתח תקווה יתקיים גם השנה, ויתפרס...
קניון עופר רמת אביב מציג: הרצאות מרתקות וערבי תרבות אינטימיים, והפעם לאה שנירר בהרצאתה המרתקת "אנחנו פה רק לסיבוב"
במסגרת מפגשי תרבות אינטימיים עם מיטב המרצים בישראל, קניון עופר...
תלמידי אמית בר אילן פ"ת סיירו בחברת צ'ק פוינט
תלמידי כיתת המחוננים ותלמידים מצטיינים נוספים משכבה ח' בבית החינוך...
תקווה לקפה: פסטיבל הקפה הראשון של פתח תקווה
אם אתם חושבים שקפה הוא רק משקה, זה הזמן לשנות...
הקולקציה החדשה של מותג האופנה אלף אלף לקיץ 2025 בעיצוב אפרת לוין ואילת הרמל
מזמינה כל מתלבשת למצוא את הקול הייחודי שלה ומשלבת בין...
להקת הפלמנקו רמנגאר גאה להציג: DARABAR מסע בחזרה לעצמנו שבגוף מופע פלמנקו משובח בהשתתפות 14 רקדנים, זמרים, גיטריסטים וכלי הקשה! ניהול אמנותי: קרן ואבנר פסח רקדנית אורחת: דגה פדר
 להקת הפלמנקו רמנגאר מיסודם ובניהולם האמנותי של קרן ואבנר פסח...
דילוג לתוכן