Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

בשורה לפתח תקוה: אושר קידום תכנית ההתחדשות העירונית בשכונת יוספטל

בשורה לפתח תקוה: אושר קידום תכנית ההתחדשות העירונית בשכונת יוספטל
freepik

אחרי מאמצים רבים, ראש העיר, רמי גרינברג קיבל את המכתב לו מייחלים אלפי תושבי שכונת יוספטל, המבשר על אישור התכנית להתחדשות עירונית בשכונת יוספטל.

אושר קידום תכנית ההתחדשות העירונית בשכונת יוספטל
freepik

חיים אביטן, יו"ר הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית, פנה אמש לראש העיר ובישר על אישור קידום התכנית להתחדשות עירונית בשכונת יוספטל: "אני שמח להודיעך כי הצעתכם לקול הקורא להכנת תכנית מתאר או מסמך מדיניות להתחדשות עירונית בשכונת יוספטל אושרה."

עוד ציין אביטן במכתבו כי במסגרת התכנית, עיריית פתח תקוה תהיה זכאית לסיוע עבור התכנית מהרשות הלאומית להתחדשות עירונית. אביטן חתם את מכתבו כי בהמשך הרשות הלאומית להתחדשות עירונית תצור קשר עם הגורמים הרלוונטיים בעירייה להמשך תהליך קידום התכנית בשכונת יוספטל.

מדובר בבשורה של ממש עבור תושבי השכונה, שכן, יוספטל נמנית בין השכונות הוותיקות בעיר, עוד מראשיתה של הקמת המדינה ואחרי שנים של בקשות בנושא, הגיעה הבשורה המיוחלת.

ראש העיר, רמי גרינברג: "עם כניסתי לתפקיד הצבתי את נושא ההתחדשות העירונית בשכונות הוותיקות בראש סדר העדיפויות העירוני. ההתחדשות העירונית תדאג לביטחונם של התושבים וכן תשפר את איכות חייהם. לצד זאת, מדובר בצו מוסרי שלי כראש עיריית פתח תקוה, לסייע ככל שניתן לשכונות שעליהן מושתתת העיר. עם קום המדינה, שכונות אלו פתחו את הצוהר לעיר המטרופולין שאנחנו רואים היום. ברצוני להודות בשמי ובשם התושבים לראש הממשלה, בנימין נתניהו ולשרים יואב גלנט ויפעת שאשא ביטון על הסיוע בתהליך קבלת האישור עליו עמלנו זמן רב. אנחנו משנים את פני עיר ואני שמח על הזכות לעמוד בראש המערכת שעושה זאת."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
15 מתוך 15 הסתיימה תחרות הכתיבה "בין עורף לחזית"
49 יוצרים מקומיים, נשים וגברים, צעירים ומבוגרים, השתתפו בתחרות הכתיבה...
בשורה לאיכות חיי התושבים בעיר: לראשונה בישראל - עיריית פ"ת תחל לאכוף רעש מרכבים ואופנועים בעזרת אמצעים טכנולוגיים ייחודיים
ועדת חוקה בכנסת אישרה היום 21/11/23 את הצו המאפשר לעירייה...
לרגל יום המודעות למוגבלויות ולזכרה של רות הודיה פרץ ז"ל
זיו לאור ירח- רסיטל פסנתר קלאסי בביצוע זיו סבג -...
הצבת מצלמות במדרחוב ההגנה העובר שיפוצים בימים אלה
במסגרת העבודות לשיפוץ מדרחוב ההגנה הוצבו במקום מצלמות אבטחה המשדרות...
תפיסת משאית ששפכה פסולת
גם בימים אלה ממשיכות סיירות הביטחון של אגף ביטחון, פיקוח...
להזמין אוכל באופן איכותי
על מנת שתוכלו ליהנות מקייטרינג שהוא איכותי וכשר באזור המרכז...
הסטודנטים באוניברסיטת תל אביב יתרמו דם לשירותי הדם של מד"א
עמדת תרומת דם של שירותי הדם של מד"א תוצב ביום...
מבוכי נפש: יבגני גופמן בתערוכת יחיד
Global Art הגלריה לאמנות גלובלית וישראלית פתיחה חגיגית : יום שישי,...
המרכז השקט יתחדש בקרוב במתחם כושר משודרג!
העירייה תחל בקרוב בהקמת מתחם כושר חדש שישמש את תושבי...
הקרנת הסרט "החתונה היוונית שלי 3" בלבד בבית הקולנוע של HOT CINEMA!
קניון עופר רחובות, מקבוצת קניוני עופר, יוצא בפעילות ייחודית להורים...