גאווה פתח תקוואית

גאווה פתח תקוואית
קרדיט אדום צלמים

טכנולוגיה חדשנית נוספת מצטרפת למשפחת טלפייר: חברת Lcontrol מאשקלון, שהוקמה לפני כעשר שנים על ידי יגאל לזר, פיתחה את תוכנת ה Sniper, המשמשת לבקרת מבנה ולשליטה ובקרה במערכות הביטחון של הבניין המודרני. תוכנת ה-Sniper ידועה בקלות התקנתה, בידידותה למשתמש, ובגמישותה להתממשקות עם מערכות צד שלישי.
עם רכישת Lcontrol השלימה טלפייר את סל הפתרונות שתציע ללקוחותיה לניהול הבניין המודרני וביניהם: מגדלי מגורים, בנייני משרדים, מרכזים מסחריים, מפעלים תעשייתיים, מלונות, מוסדות ציבור (בתי חולים, מרכזי תרבות, מוזיאונים, מוסדות חינוך וכו') רשתות שיווק, מרלו"גים, לקוחות ביטחוניים תשתיות לאומיות, Data Centers ועוד.

קרדיט אדום צלמים

Lcontrol תפעל באופן עצמאי, כחברת בת של טלפייר, תחת הנהלתו של יגאל לזר, שנשאר בעל מניות ושותף בחברה. בין לקוחות Lcontrol ניתן למצוא כבר היום את אוניברסיטת בן גוריון, את הקו האדום של הרכבת הקלה בגוש דן, חברת ברינקס ועוד. Lcontrol תמשיך לשרת את לקוחות החברה הקיימים והעתידיים על הצד הטוב ביותר גם לאחר שינוי אופי הבעלות.

שגיא רובין, מנכ"ל טלפייר: "רכישת LCONTROL היא מהלך נוסף המקדם אותנו להגשמת האסטרטגיה העסקית, במסגרתה נציע ללקוחותינו סל פתרונות טכנולוגיים לניהול הבניין המודרני. זהו צעד נוסף באתגר להעמיד מערך של פתרונות חכמים, הצופים פני עתיד בניהול הבניין המודרני, באמצעות שילוב מערכות קיימות עם טכנולוגיות מתקדמות לטובת ייעול משאבי הבניין ושמירה על בטיחותו ובטיחות יושביו. אין לי ספק שצירוף הצוות המוכשר של Lcontrol בראשות יגאל לזר יהווה תוספת חשובה למשפחת טלפייר ואני בטוח שהרכישה תניב הצלחות עסקיות משמעותיות בטווח זמן קצר".

יגאל לזר, בעלי חברת LCONTROL: "אנחנו שמחים להצטרף למשפחת טלפייר. אין לנו ספק שהטכנולוגיות שפיתחנו, לצד המערך השיווקי והעסקי של טלפייר ירחיב את יריעת הלקוחות שלנו ויביא לעולם פתרונות טכנולוגיים משולבים שטרם חשבנו עליהם עד כה".

העסקה נחתמה ואושרה בימים האחרונים. העסקה לוותה על ידי עו"ד יוני אבני מצד טלפייר וע"י ורו"ח אורון כהן מצד Lcontrol.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מחפשים פעילות לילדים באוגוסט? חודש של טעמים: רשת ההמבורגרים BBB ומותג הילדים המוביל כראמל משיקים סדנאות 'שף צעיר'.
רשת ההמוברגרים המובילה בישראל BBB תקיים במהלך חודש אוגוסט את...
"העתיד נבנה על ידי מי שמעזות ליצור אותו"
"אליסקוד" מקהילות הטכונולוגיה והחינוך המובילות בישראל עבור נערות ונשים צעירות...
בבת-ים לומדים אנגלית מגיל צעיר: תוכנית העשרה חדשה בצהרוני הגנים מעניקה לילדים כלים ראשונים לשפה בדרך חווייתית
לראשונה בבת-ים, ילדי הגנים בצהרוני "ניצנים" נהנים מתוכנית העשרה ללימוד...
ממשיכים לחזק את מערכת הבריאות: המחזור השני של תוכנית "נתיב לרפואה" לרופאים עולים נפתח בשיבא
רופאים מ 8 מדינות שונות החלו השבוע את הכשרתם במסגרת...
מרעיון למציאות: בנות ובני הנוער של תוכנית "מטאור" הפכו קיר ציבורי ליצירת אמנות
בנות ובני הנוער של תכנית "מטאור", בהובלת טרמינל לעיצוב וקרן...
תלמידי תיכון מפעילים מעבדת חקר מוח בבית הספר
המודל החדשני הוצג בכנס השנתי של מרכז אלו״ן לנוירופדגוגיה, הפועל...
הם פשוט לא מרגישים צמא - המלכודת השקטה של הקיץ שמסכנת את הגיל השלישי
קשיש בן 88, חיוני ופעיל, יצא ליהנות במפגש חברתי בשמש....
אשכול שומרון, הוד השרון ודרום השרון: 42 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך המתנדבים והכוננים של מגן דוד אדום
לאחרונה הגיע לסיומו קורס חובשי רפואת חירום של מד"א בהדרכתם...
מותג האופנה לנשים PLAN B מבית מעצב האופנה רונן חן פותח פופ-אפ בקניון עופר רחובות
הפופ-אפ יפעל במהלך חודש ימים וישיק קולקציית חדשות לנשים לקיץ...
במרכז ההדרכה המתקדם של מד"א: דור המדריכים הבא של הפראמדיקים הוכשר על ידי בכירי המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) בתחום החייאת יילודים ופגים
במסגרת תוכנית "מתקדמים למצוינות" של מגן דוד אדום וכחלק מהכשרת...
דילוג לתוכן