איכות מעבר לפינה: בניין יוצא דופן יוקם בקרבת מכון ויצמן

איכות מעבר לפינה: בניין יוצא דופן יוקם בקרבת מכון ויצמן
הדמיה חזית סמטת היקב- קבלן וכטל פלוס בעמ- קסם הדמיות

רחובות ממשיכה לבסס את מעמדה המבוקש, עם שילוב ייחודי בין התחדשות עירונית ואיכות חיים יוצאת דופן.

פרויקט פינוי-בינוי אקסקלוסיבי נמצא בימים אלו בישורת האחרונה לקראת קבלת היתר, הצפוי להתקבל כבר בחודש הקרוב בסמטת היקב 4, רחובות.

מיד עם קבלת ההיתר תחל הבנייה על ידי חברת "וכטל פלוס בע"מ", כאשר צפי הביצוע מוערך בכ-36 חודשים מיום העלייה לקרקע.

הפרויקט החדש יחליף מבנה ישן בן 6 יחידות דיור במבנה מגורים מודרני ואיכותי, בן 8 קומות ו-21 יחידות דיור בלבד.
מיקומו של המבנה נחשב לאסטרטגי במיוחד: באחת הסמטאות השקטות והפסטורליות ביותר בצפון העיר, הנושקת למכון ויצמן למדע ונמצאת במרחק של כ-4 דקות הליכה ממנו, ובמרחק של כ-8 דקות הליכה בלבד מתחנת הרכבת וממרכז העיר.

תמהיל הדירות בפרויקט מגוון וכולל שתי דירות גן בנות 3 חדרים, דירות מרווחות בנות 3, 3.5, 4 ו-5 חדרים, וכן פנטהאוזים מפוארים הנהנים מנוף פתוח ועוצר נשימה. לכל הדירות בפרויקט יהיה ממ"ד ותנאי התשלום יותאמו באופן גמיש מול החברה הקבלנית.

הדמיה סמטת היקב פינת הנשיא- קבלן וכטל פלוס בעמ- קסם הדמיות

הפרויקט מיועד לשלל קהלים, החל ממשפחות צעירות ומבוססות המחפשות סביבת חיים איכותית, ועד לתושבי האזור הוותיקים שלא מוכנים לותר על הנוחות של צפון העיר ומבקשים להשתדרג לנכס חדש ומודרני הכולל מעלית, חנייה ומפרט טכני עשיר, מבלי לעזוב את הסביבה המוכרת והמבוקשת.

המפרט הטכני מציב רמה אחרת של איכות חיים ושם דגש על הפרטים הקטנים ביותר: מערכת מצלמות אבטחה מתקדמת בלובי ובקומות, הכנה לעמדות טעינה לרכבים חשמליים, שקעים ייעודיים לטעינת אופניים חשמליים, מערכת מיזוג מיני-מרכזית מתקדמת, הכנה לכיריים אינדוקציה, טוחן אשפה וקולט אדים. מדובר בסטנדרט פרימיום ייחודי לפרויקט ולקבלן ששם לב לפרטים הקטנים.

 

גלי אפל קסטל, מנכ"לית סוכנות הנדל"ן "דיור פלוס" המשווקת את הפרויקט, מתייחסת לייחודיות שלו בשוק המקומי:

"מעבר לשימת הלב לתכנון ולמפרט הטכני המפנק, המיקום המדויק של הפרויקט הוא מה שהופך אותו למנצח-  צמוד למכון ויצמן, ונמצא בסמטה שקטה במרחק הליכה קצר מתחנת הרכבת וממרכז העיר. מדובר בשילוב נדיר של סמטה יפהפייה ושקטה יחד עם נגישות חסרת פשרות שכוללת את כל המתקנים והתשתיות לרווחת הדייר ברמה שאין שני לה".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מראה מחודש ציוד חדש- סניף יד שרה בפתח תקווה מתחדש
סניף יד שרה בפתח תקווה עבר לאחרונה שיפוץ פנימי שכלל...
‏מקדחה לעבודה אחת, שתי תשובות למחיר: מה באמת עולה לשאול בתל אביב?
‏עיריית תל אביב-יפו מפרסמת השאלת חפצים ב-10 שקלים, אבל במפת...
בת-ים מטפחת את דור היוצרים הבא: 19 תלמידים נבחרו לתוכנית האמנות של מחוז תל אביב
19  תלמידות ותלמידים מארבעה בתי ספר בבת-ים נבחרו להשתתף בתוכנית...
פעילות ליום הבחירות בתל-אביב: מנצלים את יום הבחירות לזמן איכות אמיתי בואו ליצור ביחד ב-SPLASH צביעת כלי קרמיקה
יש לכם יום חופש בבחירות? זה בדיוק הזמן לנצל את...
יותר מ 1,000 מטופלים בחודש הראשון: נחנך מוקד הרפואה הדחופה החדש של מאוחדת בפתח תקווה
באירוע פתיחת המלר"ד השתתפו ראש העיר רמי גרינברג, סגנו אדי...
חברת החשמל השלימה הטמנה תת קרקעית והסרת כ-400 מטרים של קווי מתח נמוך ברחוב פנקס בתל אביב
צוותי חברת החשמל השלימו עבודות להטמנה ולהסרה של קווי מתח...
פותחים שנה בתנועה: ילדי בת ים בהפנינג ספורט חגיגי
בסוף השבוע התקיים במרכז הקהילתי גורדון בבת ים הפנינג ספורט...
חוגגים חוויה בינלאומית בפתח תקווה: בכירי קניוני עופר ובכירי STORE ®LEGO בישראל השיקו באירוע VIP את החנות הרשמית של המותג
תורי ענק השתרכו לפתיחת חנות של אלפי ילדים, בני נוער...
‏אותו תאריך סיום, כללי הצלה שונים: מה יודעים על חופי בת ים באוקטובר?
עונת הרחצה הרשמית הסתיימה ב-10 באוקטובר גם בבת ים וגם...
71 הולכי רגל נפגעו בחולון בשנה אחת. האם הרחוב מתוכנן גם למי שהולך לאט?
נתוני 2025 מחזירים לסדר היום את בטיחות הולכי הרגל. מעבר...
דילוג לתוכן