דואגים לחתולי הרחוב – גם בזמן משבר הקורונה

דואגים לחתולי הרחוב – גם בזמן משבר הקורונה
תמונות: דוברות עיריית בת ים

המחלקה הווטרינרית תספק למאכילי החתולים מזון לחתולים

המזון יסופק למאכילי חתולים שעמדת האכלה בטווח 100 מטר מביתם, בהתאם להנחיות משרד הבריאות. מאכילים חתולים מוזמנים להודיע לוטרינר העירוני באמצעות מייל אודות  תחנות האכלה המרוחקות מבתי מגורים, והשירות הווטרינרי ידאג לסייע להמשך האכלת החתולים גם בתנאי החירום.

אוכל לחתולים תרומה
תמונות: דוברות עיריית בת ים

לא שוכחים אף אחד – עיריית בת-ים דואגת גם לחתולי העיר: עם כניסתן של הנחיות הממשלה החדשות לתוקף, והגבלת טווח היציאה מהבית, נערכה המחלקה הווטרינרית בהוראת ראש העיר צביקה ברוט לעזור לחתולי העיר, כדי להבטיח את המשך האכלתם השוטפת ברחבי העיר. מידי יום הווטרינר העירוני, ד"ר משה ננקין ואנשי המחלקה מבצעים סקירה בתחנות ההאכלה הפזורות ברחבי העיר לבדוק כי ישנם מזון ומים בתחנות.

פיזור המזון בעמדו נעשה ע"י המחלקה הווטרינרית הודות תרומה שקיבלה המחלקה מחברת "בית ארז" מקבוצת מילטין, של כ-40 ק"ג מזון לחתולים. המזון שהתקבל כתרומה ישמש גם עבור חלוקתו למאכילי חתולים רשומים ע"י המחלקה הווטרינרית. החלוקה תתקיים מחר ה- 7/4, יום ו-ג, בין השעות 09:00-10:00 במחלקה הווטרינרית בשד' העצמאות 41.

מאכלי החתולים מתבקשים להגיע למחלקה בהתאם להוראות משרד בריאות. חלוקת המזון תעשה עד גמר מלאי, ותשמש את המאכלים החתולים למילוי עמדות האכלה בימי הפסח וגם לאחר מכן.

אוכל לחתולים תרומה
תמונות: דוברות עיריית בת ים

בנוסף, המחלקה תמשיך לסייע למאכילי החתולים אשר לא יכולים להגיע לנקודות האכלה, ומזמינה לשלוח למייל: [email protected] נקודות האכלה המרוחקות מבתי מגורים, והשירות הווטרינרי יפעל להמשך האכלתם גם בתנאי החירום, ותוך הקפדה על הנחיות הממשלה, משרד הבריאות והשמירה על בריאות הציבור.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
עיריית בת-ים מחדדת הנחיות: כלל המקלטים הציבוריים נפתחו, מוסדות החינוך לא יפעלו וחופי הים סגורים
לאור המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות פיקוד העורף, עיריית בת-ים מעדכנת...
הפציעה השקופה. חודש המודעות לפוסט טראומה: כך נוירופידבק מציע תקווה חדשה לנפגעי טראומה ומלחמה
חודש יוני הוא חודש המודעות להפרעת דחק פוסט טראומטית (PTSD)...
מבית הנשיא לאירופה: תלמיד אמית בר אילן גוש דן זכה בתחרות המדענים הצעירים
הישג מדעי כחול-לבן: שגיא אפלבום, תלמיד י"ב בבית החינוך אמית...
קיץ בריא ובטוח: כך תיהנו מהים והבריכה בלי לסכן את הבריאות
עם פתיחת עונת הרחצה, החופים והבריכות מתמלאים באנשים המחפשים מפלט...
כשחינוך פוגש שליחות: שתי נשות חינוך מבת-ים נבחרו למצטיינות מחוז תל אביב
הדר כהן ויעל שימבורסקי נבחרו למצטיינות מערכת החינוך במחוז תל...
בונים מערכות אנרגיה מהשמש, הופכים סמארטפון למצלמת טבע וממציאים מחדש את השכונה כל זה קורה בשבוע המדע והסביבה 2026 ברמת גן 31.5–5.6 (יום א׳-ו׳)
האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה מזמינה את הציבור הרחב לחגיגה...
זוכרים את ימנו: בני משפחתו וחבריו של ימנו זלקה ז"ל ירוצו לזכרו במרוץ הלילה של פתח תקווה 2026
מרוץ הלילה של פתח תקווה 2026, ביוזמת עיריית פתח תקווה...
עיריית בת-ים מחברת בין נשים צעירות: קהילת "שוות" במפגש מעורר השראה במרכז הצעירים בתיה
כ-40 נשים צעירות מבת-ים השתתפו לאחרונה במפגש קהילתי מיוחד שהתקיים...
טקס ההתייחדות עם הרוגי פיגוע הטרור בדולפינריום במלאת 25 שנים לפיגוע
משרד העלייה והקליטה ועיריית תל אביב–יפו קיימו את טקס ההתייחדות...
"לא נאפשר עבירות בנייה והשתלטות על המרחב הציבורי": עיריית בת-ים מגבירה את האכיפה והמשילות בעיר
עיריית בת-ים הודיעה כי בתקופה הקרובה יחל אגף הפיקוח על...
דילוג לתוכן