לראשונה בישראל: מרכז חדשנות עולמי לטכנולוגיות ספורט הוקם באיצטדיון בפ"ת

לראשונה בישראל: מרכז חדשנות עולמי לטכנולוגיות ספורט הוקם באיצטדיון בפ"ת
קרדיט: עיריית פתח תקווה

לאחר שזכו ב"קול קורא" שפרסמה עיריית פ"ת והחברה לפיתוח פ"ת, נחנך מרכז עולמי לחדשנות טכנולוגית בספורט באצטדיון שלמה ביטוח בפתח תקוה על ידי HYPE Sports Innovation המנהלת קהילה של 40,000 חברים, מועדונים ומותגי על גלובליים המקדמים חדשנות בספורט.

 

קרדיט: עיריית פתח תקווה

עשרות מוזמנים בכירים מהארץ ומהעולם (בזום) דוגמת ג'י-לורן אפשטיין – מנהל השיווק הגלובלי של UEFA ורוד ננר, סגן נשיא מועדון הפוטבול וושינגטון, השתתפו ביום שלישי 11.5 בטקס חניכת המרכז העולמי לחדשנות טכנולוגית בספורט באצטדיון שלמה ביטוח בפ"ת.

Sports Innovation  HYPE הינה חברה ישראלית אשר הקימה את מרכז החדשנות ותפעיל אותו, מנהלת במקביל את רשת המאיצים הגדולה בעולם בתחום החדשנות בספורט, ומאגדת בתוכה מאות מותגים, מועדונים, מומחים ומשקיעים – כולם פועלים במטרה משותפת לפתור את האתגרים האמיתיים של התעשייה ולהניב תשואות לכל השותפים והמשקיעים.

הייפ החליטה להקים דווקא בישראל מרכז חדשנות גלובלי ובחרה באצטדיון שלמה ביטוח בפ"ת כמקום מושבה שיהווה כר ניסויים לפיתוחים השונים שישנו את חווית הצפייה והצריכה של הספורט על ענפיו השונים, בשותפות עם קבוצות ונבחרות מהליגות הטובות בעולם, NFL, NBA, פיב"א, אופ"א, אדידס, פומה, ריבוק ועוד.

לטקס הגיעו גם טובי שמלצר מבעלי שלמה ביטוח- נותנת החסות לאצטדיון, לירון גולדנברג מנכ"ל החברה לפיתוח פ"ת, בעלי ומנכ"ל HYPE אמיר רווה וצוות HYPE, מנכ"ל הפועל פ"ת אבי יחיאל, רועי הסינג מנכ"ל המכביה, רפי סויד מייסד ובעלי מוקד אמון, ד"ר מיקי הרלינג, סטרטאפיסטים ואורחים נוספים.

קרדיט: עיריית פתח תקווה

רמי גרינברג, ראש עיריית פ"ת: "מרכז חדשנות לפיתוח הספורט הינו מיזם ייחודי שיקדם את הספורט בעיר באופן יוצא דופן כיאה לספורט במאה ה-21 ויהווה "בית לסטארט-אפים" בתחומי חדשנות טכנולוגית עסקית בתחומי הספורט בעיר. אני מאחל הצלחה לחברת HYPE Sports Innovation ואין לי ספק כי המרכז לחדשנות יהווה נדבך נוסף להפיכתה של פתח תקוה לעיר המטרופולין הגדולה והמשמעותית ביותר שמובילה גם בתחומי החדשנות, הפיתוח והספורט".

לירון גולדנברג, מנכ"ל החברה לפיתוח פ"ת: "אצטדיון שלמה ביטוח מהווה אבן שואבת לפעילות בילוי, פנאי וספורט. שיתוף הפעולה שלנו עם Hype יוביל לפיתוח וקידום יוזמות חדשנות טכנולוגיות בענפי הספורט השונים. המרכז החדש יהווה פלטפורמה להרחבת הפעילות היזמית בעיר וייצוא טכנולוגיות ופיתוחים מפתח תקווה לעולם כולו".

אמיר רווה, בעלי HYPE: "אנחנו שמחים על שיתוף הפעולה עם עיריית פתח תקוה והחלפ"ת סביב פעילות שמבחינתו מייצגת החלטה אסטרטגית להקמת מרכז חדשנות אשר יהפוך את ישראל למרכז פיתוח מוביל בתחום טכנולוגיות הספורט. במרכז החדש תוקם גם מעבדה אשר תאפשר לחברות נבחרות לפתח ולבחון בתנאי אמת את הטכנולוגיות שלהן בשיתוף עם מותגים ושותפים בינלאומיים".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מצטיין פיקוד העורף: הרב עופר ארן, ראש ישיבת אמית אלירז פ"ת
הרב עופר ארן, ראש ישיבת אמית אלירז פתח תקווה, העוסק...
טקסי יום השואה שהתקיימו הבוקר- יום הזיכרון לשואה ולגבורה
הבוקר התקיים טקס לזכר קדושי טרנסניסטריה שנספו בשואה, בהשתתפות ראש העיר רמי...
אנדרטה חדשה לזכר חללי פעולות האיבה שנרצחו במהלך מלחמת חרבות ברזל
אמש (שני) נחנכה אנדרטה חדשה לזכר חללי פעולות האיבה שנרצחו...
מאוחדת חנכה מרפאת שיניים חדשה בפתח תקווה
מרפאת "אולימפיה" נועדה להרחיב את השירותים הניתנים במרפאה הוותיקה באם...
עוקצים את המטרד: עיריית פתח תקווה משדרגת את המאבק ביתושים בעזרת טכנולוגיה ביולוגית חדשנית
כמדי שנה, עיריית פתח תקווה מבצעת הדברת יתושים, אך השנה...
בשורה קולנארית: רשת 'המקסיקני' פותחת סניף דגל ראשון במרכז הארץ
הסניף החדש יפתח במתחם המזון בעופר הקניון הגדול בהשקעה של...
עורך דין לענייני גירושין
עורך דין מנוסה שייתן לכם את המענה המקיף ביותר בדיני המשפחה
מהו תפקידו של עורך דין לענייני גירושין? בתהליך הגירושין, חשוב מאוד...
פסטיבל האביב באולפנית אמית ישורון: חגיגה של יצירה, זיכרון וקהילה
בשבוע שעבר צוין באולפנית אמית ישורון פתח תקווה, פסטיבל האביב...
סלמון אפוי - טייסטינג רום - קרדיט חיים יוסף
בשורה משמחת לחובבי היין: הטייסטינג רום יישאר פתוח במהלך חול המועד פסח הקרוב
הטייסטינג רום, בר יין קונספטואלי אשר ממוקם במבנה טמפלרי בפארק...
עיריית פתח תקווה השיקה מרכז לגיל הרך על שמם של שירי, אריאל וכפיר ביבס שנרצחו בשבי חמאס
עיריית פתח תקווה, אשר שמה לעצמה מטרה ערכית להנציח את...
דילוג לתוכן