מסעדת 'רנו אמיליה' האיטלקית הופכת למסעדת ביסטרו משפחתי ישראלי

מסעדת 'רנו אמיליה' האיטלקית הופכת למסעדת ביסטרו משפחתי ישראלי
צילום: גיל רן
צילום: גיל רן

מסעדות רבות טרם הספיקו להתאושש מתקופת הקורונה ולהרחיב חזרה את הפעילות שלהם אבל לא מסעדת רנו-אמיליה. המסעדה, שידעה כמה שינויים בתקופה שהיא קיימת משתנה בהתאם לתקופה ומתאימה את עצמה לקהל היעד ולדרישות.

המסעדה שממוקמת במתחם הבורסה ברמת גן קיימת כבר כ-15 שנה כאשר בהתחלה היתה חלק מרשת ספגטים ולאחר מכן כחלק מרשת קינג ג'ורג'. בעוד רשת ספגטים פשטה את הרגל ורשת קינג ג'ורג' צמצמה למספר מינימלי של סניפים, הבעלים של המסעדה, מישל וסוזי דיין החליטו שהם לא סוגרים והופכים את המסעדה למסעדה איטלקית בשם 'רנו אמיליה'. פחות מחצי שנה לאחר הפתיחה הגיחה הקורונה לחיי כולם והמסעדה נשארה תלויה בעיקר בהזמנות ארוחות הצהריים של העובדים באזור הבורסה, אך גם זה לא הרתיע את מישל וסוזי.

צילום: גיל רן

לאחר שבוטלו האיסורים וההגבלות החליט הזוג להתאים את המסעדה לתנאים החדשים שנוצרו, ולתחזק אותה בהצלחה. ההחלטה הראשונה שקיבלו היתה להשאיר את המסעדה סגורה בסופי שבוע ולפעול בימי ראשון עד חמישי כאשר ימי שישי בבוקר ובצהריים נשארו פנויים לאירועי בוטיק שנהיו מאוד פופולאריים בתקופה זו. ההחלטה השנייה היתה לשנות את התפריט ולהפוך את המסעדה האיטלקית למסעדת ביסטרו משפחתי ישראלי.

השם נשאר, הצוות נשאר, השף נשאר והבעלים כמובן נשארו אז מה השתנה?

מסעדת רנו אמיליה החדשה לא מציעה יותר פיצות אלא מתרכזת בארוחות של בשר ותוספות או דגים ותוספות. הפסטות והלחמים המשובחים נותרו בתפריט וכמובן מנות ילדים כך שארוחת ערב במסעדה מתאימה לכל המשפחה.

צילום: גיל רן

הקורונה, כאמור, הביאה איתה לא מעט שינויים בהרגלים שלנו, אחד מהם הוא הרצון של רוב האנשים לאכול ארוחות משפחתיות במקום קרוב למקום המגורים שלהם ובמחיר המשתלם לכל כיס. כך הופך השינוי של מסעדת רנו אמיליה לרלוונטי יותר מתמיד ומוכיח, ולא בפעם הראשונה, את יכולת התפיסה וההבנה של בעלי המקום לשינויים הנדרשים בכדי לשרוד בשוק המסעדות.

http://www.renoemilia.co.il/

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קול קורא להגשת מועמדות לקבל אות יקיר/ת העיר בסימן מבצע "עם כלביא" לשנת תשפ"ה 2025
עיריית בת-ים יוצאת בקול קורא לציבור להמליץ על מועמדים ראויים...
יופי של יוזמה: בכירי ומתנדבי עמותת שניר מחלקים ערכות פנאי לילדים מרמת גן שפונו מבתיהם
בכירי ומתנדבי עמותת שניר החלו לחלק מאות ערכות פנאי לילדים...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
עיריית פתח תקווה ממשיכה ללוות את המשפחות ותפתח מינהלת בסמוך לזירת האירוע
עיריית פתח תקווה פתחה מינהלת סיוע עירונית (מ.ס.ע) ברחוב אסירי...
ראש עיריית בת-ים ביקר את הפצועים שנפגעו מהטיל שפגע בעיר בבית החולים וולפסון: "נחבק אתכם עד שתחלימו"
ראש עיריית בת-ים, צביקה ברוט, הגיע לביקור בבית החולים וולפסון,...
פרופ' עוזי רבי מונה ליו"ר מרכז מורשת יהדות בבל
פרופ' עוזי רבי הוא פרופ' מן המניין באוניברסיטת תל אביב...
המבקר אנגלמן בזירת נפילת הטיל בבת ים: "על רה"מ לוודא מתן מענה לעורף. גילינו פערים משמעותיים ביותר בתחום המיגון והמקלוט"
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, ביקר ​אמש (15.6)...
נחלת גנים המבוקשת מתחדשת: חברת אורון נדל"ן זכתה במכרז דיירים להתחדשות עירונית ברמת גן
החברה תחדש את מתחם פודים-רש"י ברמת גן * 70 יחידות...
אשטרום מגורים החלה בביצוע פרויקט התחדשות עירונית נוסף באחת השכונות המבוקשות בגוש דן
חברת יזמות הנדל"ן אשטרום מגורים קיימה היום אירוע הריסה בשכונת...
הפעילים המצטיינים העירוניים: אליה חמדני ואביב קלוגהפט, תלמידי אמית בר אילן גוש דן
'אות הפעיל המצטיין' העירוני מטעם עיריית רמת גן לשנת תשפ"ה...
דילוג לתוכן