ראש העיר רמי גרינברג סייר במגדלי גלובל טאוורס

ראש העיר רמי גרינברג סייר במגדלי גלובל טאוורס
לשכת דובר עיריית פתח תקוה

אמש 1.5 ביקר ראש העיר רמי גרינברג במגדלי גלובל טאוורס ונפגש עם הבעלים והמנכ"ל אבי שפר, עמי מור ממשרד יסקי מור סיון, אהוד קוגוט חשב align טכנולוגיות, אליאס טנוס בעלים ומנכ"ל ב.ס.ט בנייה, במפגש השתתפו גם מהנדסת העיר חוה ארליך וסגנה יוסי קרוואני, שלמה בנימין מנהל מנהלת העסקים וההייטק ואורחים נוספים.

במסגרת הביקור הוצג בפני ראש העיר הפרויקט על כל בנייניו ושלביו.

גלובל טאוור
לשכת דובר עיריית פתח תקוה

פרויקט גלובל טאוורס משתרע על שטח של כ-20 דונם בצומת ז'בוטינסקי – יצחק רבין והוא כולל שני מגדלי משרדים בשטח של כ 110 אלף מ"ר מעל קומת מסחר של כ 10,000 מ"ר וחניון תת קרקעי המכיל כ-1550 חניות.

המגדל הראשון מתנשא לגובה של 33 קומות והשני לגובה של 37 קומות. שטח קומה הוא כ – 1,500 מ"ר. בנוסף בשטח הפרויקט יוקם מרכז קונגרסים ובניין נמוך נוסף לקופת חולים מכבי.

הבעלים והמנכ"ל אבי שפר סיפר כי מדובר במגה פרויקט שכמותו לא נעשה עוד בארץ. "מדובר בפרויקט מורכב בו היקף השירותים רחב. זיהינו בשטח הספציפי הזה פוטנציאל עצום לבניית קומפלקס של מגדלי משרדים בשילוב שטחי מסחר, רחובות פנימיים נעימים, מרחב אשר יספק בנוסף לתעסוקה לאלפי עובדים גם אתר לבילוי ופנאי. הפרויקט בשלב ביצוע מתקדם, כאשר שלד המגדל הראשון והחניונים יושלמו בשבועות הקרובים וכבר התחלנו בעבודות הגמר של השטחים המשותפים בפרויקט".

במפגש השתתף גם אהוד קוגוט חשב נציג חברת aligan  אשר רכשה חמש קומות במגדלים. משרדי החברה, המתמחה בתחום רפואת השיניים, שוכנים כעת ביהוד ובסיום העבודות הם יעתיקו את מושבם לפתח תקוה לגלובל טאוורס. נציגי החברה סיפרו כי הם קיימו לפני כן בדיקות עומק וכדאיות מיקום ב-19 אתרים שונים בארץ, והגיעו למסקנה כי המיקום של פתח תקוה בכלל וגלובל טאוורס בפרט הוא המיקום הטוב והאטרקטיבי ביותר .

גלובל טאוור
לשכת דובר עיריית פתח תקוה

ראש העיר רמי גרינברג בירך את המשתתפים ואמר "העיר פתח תקוה נמצאת בתנופת בנייה ופיתוח וכאן באזור רבין – ז'בוטינסקי יוקמו מגדלים בעירוב שימושים. מרחבים שיספקו תעסוקה לאלפי עובדים, חניונים למאות רכבים ושטחי מסחר לקניות ולבילוי. נושא התחבורה באזור ובכלל הולך ותופס תאוצה עם פתיחת הרכבת הקלה, נתיבי נסיעה לתחבורה ציבורית ושבילי אופניים. בנוסף אנו נמצאים בתכנון מתקדם של גשר לכלי רכב שיחבר בין רחוב רבין למשה דיין ויאפשר קישור לקריית אריה ולתחנת הרכבת. אנו שמים דגש רב על נושא התחבורה על מנת להיערך לתנועה הצפויה באזור. אני מאחל הצלחה רבה ליזמים ולכל בעלי העסקים אשר בוחרים לקבוע את מושבם בעיר פתח תקוה".

היזמית היא מגדלי ישראל.

תכנון הפרויקט מבוצע ע"י משרד יסקי מור סיון.

ביצוע משותף של חברת אפקון וב.ס.ט.

ניהול הפרויקט מבוצע ע"י משרד אלה בן נון.

גלובל טאוור
לשכת דובר עיריית פתח תקוה

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קרדיט Out of the Box
לראשונה בישראל: קולג’ בינלאומי חדש להכשרת צעירים לתחומי הספייסטק, החלל והתעופה, פועל מתוך הבית לחדשנות בפתח תקווה
פתח תקווה מצטרפת למפת ההכשרה הבינלאומית של תעשיות העתיד: קולג’...
מהטיים סקוור לפתח תקווה: האמן הבינלאומי טומי כהן פותח גלריית פופ אפ נודדת בעופר הקניון הגדול בפ"ת
התערוכה מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי תוצג בעופר הקניון הגדול לקהל...
לראשונה נחשפת בפתח תקווה: תערוכת "חיבוק אחרון" קולם של אבות שכולים ממלחמת חרבות ברזל
תערוכה ייחודית ומטלטלת תיפתח ברחבה המרכזית של קריית המוזיאונים יד...
פארק נדיר: הזמרת והיוצרת האגדית קורין אלאל ז״ל מונצחת בפתח תקווה: פארק חדש ייקרא על שמה
פארק חדש שנחנך בימים אלו בפתח תקווה יישא את שמה...
תעסוקה, זכויות ואווירה משפחתית: עיריית בת-ים מפעילה את תוכנית "קפה תעסוקה"
עיריית בת-ים, באמצעות מינהל הרווחה והשירותים החברתיים, מפעילה את מרכז...
Vivian בר היין החדש של פתח תקווה: צעיר, סקסי וקליל האחות הקטנה של וין אנד ויאנדה יוצאת לדרך תפריט יין נגיש, טעימות יין, תפריט טאפסים מושקע ותפריט קוקטיילים מבעבע היזם רן דור־חי משיק את Vivian בר יין חדש שמביא לעיר אנרגיה אירופאית עם חום ישראלי
סצנת הבילוי של פתח תקווה ממשיכה להתעורר והפעם עם פתיחה...
מפגש של זיכרון, ערכים ונתינה: סיירת סח"י בת-ים בערב מיוחד לזכרו של תומר נגר הי״ד
ברביעי האחרון התקיים במגדלור - החממה בבת-ים מפגש מרגש וייחודי...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025: נתניה מובילה עם 2,939 עולים שהגיעו לעיר במהלך השנה
למעלה מ־20 אלף עולים הגיעו לישראל ברקע המלחמה. כשליש מהם...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025:
תל אביב בין הערים המובילות עם 2,622 עולים שהגיעו השנה;...
חיבור בין דור העתיד לקהילה: יום התנדבות מיוחד בעמותת ברכת הכהן בבת-ים
התנדבות מרגשת ומלאת משמעות התקיימה בשבוע שעבר בבת-ים, כאשר חניכי...
דילוג לתוכן