מותג התכשיטים PANDORA (פנדורה) בחר לפתוח את חנות הקונספט החדשה שלו בישראל, בסטנדרט הבינלאומי, בעופר הקניון הגדול פתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר, בהשקעה הנאמדת בכ־1 מיליון שקל.
קבוצת “סיטי טיים ישראל”, היבואנית והמשווקת הרשמית של PANDORA בישראל, משיקה בימים אלה את החנות החדשה והמשודרגת במיקום מרכזי בקניון. החנות עוצבה בהתאם לקונספט הבינלאומי העדכני של PANDORA, המשלב עיצוב יוקרתי ומודרני עם חוויית קנייה, אישית ומתקדמת.

החנות החדשה משתרעת על שטח של כ 70 מ"ר ומציעה חוויית אירוח ייחודית כמו: עמדת חריטה אישית וחדשנית המאפשרת להתאים את התכשיט באופן אישי באמצעות חריטת מסר, שם או הקדשה ולהפוך אותו לפריט בעל משמעות אישית ורגשית.
נעמי סימן טוב, מנכ”לית עופר הקניון הגדול בפתח תקווה, מסרה: “אנו שמחים על פתיחת חנות הקונספט החדשה של PANDORA, המהווה נדבך נוסף בהתחדשות תמהיל המותגים בקניון ובהמשך השדרוג של חוויית הלקוחות שלנו. PANDORA הוא מותג בינלאומי מוביל, ואנו מברכים על הבחירה בעופר הקניון הגדול כבית לחנות הקונספט הראשונה בישראל ומאחלים לה הצלחה רבה.”

יוני קצן, סמנכ”ל פיתוח עסקי בקבוצת סיטי טיים, מסר: “אנו נרגשים להשיק את חנות הקונספט החדשה של PANDORA בפתח תקווה. המעבר לחנות חדשה לחלוטין, המעוצבת לפי הסטנדרט הבינלאומי הגבוה ביותר של המותג ובשילוב טכנולוגיית החריטה האישית, הוא חלק מהמחויבות שלנו להעניק ללקוחותינו את חוויית הקנייה והאירוח המרגשת והמתקדמת ביותר שיש לעולם התכשיטים להציע.”
עופר הקניון הגדול בפתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר, נחשב לאחד משלושת הקניונים המובילים בישראל. הקניון משתרע על כ־40,000 מ”ר של שטחי מסחר ומארח מדי יום למעלה מ־25,000 מבקרים. בקניון כ־220 חנויות של מותגים מובילים ובינלאומיים, בהם ZARA, VICTORIA’S SECRET, CALZEDONIA, STRADIVARIUS, NARS, INTIMISSIMI, NIKE, FOOT LOCKER, MANGO, ADIDAS, I-OPTIC, PANDORA, DIESEL, JO MALONE LONDON, &M, I-DIGITAL, TOUS H& ועוד.
