100 שנים. עיר אחת. חגיגה היסטורית: בת-ים חושפת את הלוגו הרשמי ופותחת את חגיגות המאה

100 שנים. עיר אחת. חגיגה היסטורית: בת-ים חושפת את הלוגו הרשמי ופותחת את חגיגות המאה
קרדיט צילום- דוברות בת-ים

עיריית בת־ים משיקה באופן רשמי את חגיגות שנת ה־100 להיווסדה של העיר, שיצוינו לאורך השנה הקרובה בשורה של אירועים, מופעי ענק, פעילויות קהילתיות וחוויות לכל המשפחה.

מאה שנים חלפו מאז הונחו היסודות לעיר שעל שפת הים. מאז הקמת העיר בשנת 1926 כמושבה קטנה, צמחה בת־ים והפכה לאחת הערים המתפתחות והמובילות בישראל, עם מערכת חינוך מצטיינת, תנופת התחדשות עירונית מהגדולות בארץ, קהילות מגוונות ורצועת חוף מהיפות בישראל.

קרדיט צילום- דוברות בת-ים

לרגל שנת המאה חושפת העירייה גם את הלוגו הרשמי שילווה את כלל אירועי החגיגות. הלוגו מספר את סיפורה של בת־ים לאורך מאה שנות קיומה: באפס הימני משולבים סמלי המורשת וההיסטוריה של העיר, בהם מגדל המים, בניין המצבה ובניין העירייה ההיסטורי, המייצגים את השורשים שעליהם נבנתה בת־ים. באפס המרכזי נראים קו הרכבת הקלה, המגדלים החדשים וההתחדשות העירונית המשמעותית העוברת על העיר בשנים האחרונות- סמל להתפתחות, לצמיחה ולחדשנות.

הקו המחבר בין חלקי הלוגו מסמל את המסע שעברה העיר לאורך השנים- מהחזון של המייסדים אל העיר המודרנית, החדשנית והמתקדמת כיום, תוך שמירה על ערכיה ומורשתה.

קרדיט צילום- יורי דיבינסקי

עם השקת הלוגו הרשמי התעוררו היום, 25.6, תושבות ותושבי העיר לקמפיין עירוני רחב היקף, שנפרס בכל רחבי בת־ים על גבי שלטי חוצות- בילבורדים, מכוונים, מסכים דיגיטליים ובפלטפורמות הדיגיטליות השונות. כחלק מהשקת חגיגות שנת המאה והבאתן לכל תושב ותושבת בעיר.

חגיגות המאה יכללו במהלך השנה הקרובה שורה של אירועי ענק ומופעים של האמנים המובילים והאהובים בישראל, לצד אירועים מיוחדים שיחשפו בהמשך. העיר כולה תהפוך לבמה חגיגית אחת גדולה המשלבת תרבות, קהילה, מוזיקה, ספורט, פנאי ועוד.

קרדיט צילום- ודים סוחרבסקי

התוכנית המגוונת נבנתה כך שתעניק מענה לכל תושבי העיר- מהגיל הרך ועד לגיל השלישי. בין היתר יתקיימו אירועי: תרבות, קהילה, נוער וצעירים, אזרחים וותיקים, פעילויות ספורט ויוזמות חינוכיות שיחגגו את סיפורה הייחודי של בת־ים ואת האנשים שבנו אותה לאורך השנים.

ראש העיר בת-ים, צביקה ברוט: "מאה שנים הן הרבה יותר מציון דרך היסטורי. הן סיפורם של אנשים – של דורות של תושבים שבנו כאן קהילה חזקה, עיר פורצת דרך ובית חם למאות אלפי משפחות. בת־ים של שנת 2026 היא עיר שמכבדת את עברה, גאה בהישגיה ומביטה קדימה בביטחון אל העתיד.

שנת המאה היא הזדמנות לחגוג את כל מה שהופך את בת־ים למיוחדת – האנשים, הקהילות, החינוך, התרבות, רצועת החוף, ההתחדשות העירונית והחזון שממשיך להוביל אותנו. הלוגו החדש מבטא בדיוק את החיבור הזה בין המורשת המפוארת של העיר לבין החדשנות והצמיחה שמעצבות את בת-ים של המאה הבאה. אני מזמין את כל תושבי העיר לקחת חלק בחגיגות ולהיות שותפים לפרק הבא והמרגש בסיפורה של בת-ים."

קרדיט צילום- ודים סוחרבסקי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נפרדים מחובש מתנדב במד"א נצח ישראל ישראל-טוב ז״ל ״אדם שאפשר היה לסמוך עליו גם ברגעים הקשים ביותר״
מגן דוד אדום מרכין ראש עם פטירתו של נצח ישראל ישראל-טוב ז״ל...
100 שנים. עיר אחת. חגיגה היסטורית: בת-ים חושפת את הלוגו הרשמי ופותחת את חגיגות המאה
עיריית בת־ים משיקה באופן רשמי את חגיגות שנת ה־100 להיווסדה...
מענה למחסור באחיות ובאחים: המרכז הרפואי שמיר והמכללה האקדמית רמת גן משיקים תוכנית פורצת דרך להכשרת אנשי רווחה וגריאטריה לסיעוד
שיתוף פעולה בתחום הסיעוד בין המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא)...
"האמת שלא סיפרנו" פתיחה חגיגית: יום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:00 מיקום: גלריה לוטן, סמטת מזל אריה 19א, יפו העתיקה אוצרת ומפיקת התערוכה : אורלי דביר. אמנית מוצגת אנה פונדיק
LOST SOUL · ציירת ואנימטורית · ילידת 1965. אנה פונדיק...
ציון דרך: מחזור א' של תיכון תורני אמית בר אילן פתח תקווה סיים את לימודיו
תלמידי כיתה י"ב בבית החינוך התורני אמית בר אילן פתח...
על קו התפר של תל אביב, רמת גן וגבעתיים: יוצא לדרך פרויקט בלב אחד מאזורי הביקוש החמים בישראל
עסקת קומבינציה חדשה מצטרפת לגל ההתחדשות שעובר על נחלת יצחק....
פרויקט שני של קטה גרופ בגליל ים יוצא לדרך: מחיר הדירות החל מ- 2.98 מיליון שקל עבודות הבניה להקמת הפרויקט החלו. היקף ההשקעה בפרויקט עומד על כ309 מיליון שקל. היקף המכירות הצפוי 356 מיליון שקל
חברת קטה גרופ יוצאת בשיווק של פרויקט המגורים השני שלה...
קלאסי בשבת | גלריה צימבליסטה כינור ספרדי גיא פיגר (כינור) ודניאל שץ (גיטרה) 4.7.26 | |שבת | 11:00 | תל אביב
גלריה צימבליסטה מזמינה לקונצרט סיום העונה של סדרת „קלאסי בשבת"...
אליפות ישראל בדריפטים תיערך השבוע בהיכל הטוטו חולון עם 60 מהנהגים המובילים בישראל
אחרי ההצלחה הגדולה והביקוש האדיר בשנה שעברה, הספורט המוטורי חוזר...
נמר באולם הבחינות: למה לחץ מבחנים הוא בעצם כלי העבודה הכי טוב שלכם?
הלב דופק, הידיים מזיעות והחומר נמחק מהזיכרון? חמי גפן, ראש...
דילוג לתוכן