נצבא מצטרפת כשותפה לפרויקט פינוי בינוי של מצלאוי ברחוב יוספטל בבת ים

נצבא מצטרפת כשותפה לפרויקט פינוי בינוי של מצלאוי ברחוב יוספטל בבת ים
קרדיט ויו-פוינט

הפרויקט שאושר על ידי הועדה המקומית והמחוזית ונמצא לקראת קבלת היתר בנייה יכלול 1,078 יחידות דיור, שטחי מסחר ושטחי משרדים

סמי מצלאוי: נחדש את בת ים כמו שחידשנו את קרית אונו

פרויקט פינוי בינוי של מצלאוי ברחוב יוספטל בבת ים
קרדיט ויו-פוינט

חברת מצלאוי חלוצת פרויקטי הפינוי בינוי בישראל חתמה על הסכם שיתוף פעולה ועסקה משותפת עם חברה מקבוצת איירפורט סיטי – נצבא. על פי ההסכם, החברה תצטרף לפרויקט פינוי בינוי שיזמה חברת מצלאוי ברחוב יוספטל בבת ים והחברות יפעלו יחד לקידום וביצוע הפרויקט.

מדובר באחד מפרויקטי הפינוי בינוי הגדולים בעיר, במסגרתו יהרסו 240 יחידות דיור ישנות וייבנו 1,078 דירות חדשות לצד שטחי מסחר ומשרדים בשטח של כ- 25,000 מ"ר . הפרויקט יתבצע בשני שלבים, הראשון כולל הריסת שני בנייני מגורים קיימים במתחם הפרויקט והקמת שלושה בנייני מגורים חדשים וכן, שטחי תעסוקה ומסחר והשלב השני כולל הריסת שלושה בנייני מגורים קיימים והקמת שלושה בנייני מגורים חדשים וכן, שטחי תעסוקה ומסחר. הפרויקט אושר על ידי הועדה המקומית והמחוזית והוא נמצא כעת בשלבי קבלת היתר לשלב הראשון.

החברות יפעלו יחד במסגרת העסקה המשותפת לצורך קידום והשלמת הפרויקט, לרבות ייזום תכנון, ביצוע ושיווק של הפרויקט. כל ההכנסות מהפרויקט תהיינה שייכות לעסקה המשותפת והוצאות הפרויקט תושתנה עליה. שיעור חלקו של כל אחד מהצדדים בכל זכות והתחייבות בקשר עם הפרויקט והעסקה המשותפת יעמוד על 50%. את ניהול, קידום התכנון, ביצוע ושיווק הפרויקט תבצע חברת מצלאוי, אשר תהיה גם הקבלן המבצע על פי הסכם בניה שנוסחו מוסכם על הצדדים.

במסגרת העסקה קבוצת איירפורט סיטי -נצבא תעמיד את ההון העצמי הנדרש לביצוע העסקה המשותפת ובנוסף תעביר למצלאוי החזר חלקי של הוצאות ותשלומים שונים בהן נשאה עד כה.

את חברת מצלאוי ייצגו עו"ד יונה גושן-גוטשטיין ועו"ד אביתר שדה ממשרד אגמון ושות' רוזנברג הכהן ושות'. את איירפורט סיטי נצבא ייצגו בעסקה עורכי הדין ירון טיקוצקי ומוטי הופמן ממשרד דורון, טיקוצקי, קנטור, עמית גרוס ושות' ועו"ד דב פישלר.

פרויקט פינוי בינוי של מצלאוי ברחוב יוספטל בבת ים
קרדיט ויו-פוינט

סמי מצלאוי, יו"ר חברת מצלאוי, ציין היום כי פינוי בינוי בעיר בת ים הוא צו השעה, החברה מקדמת את הפרויקט מזה כ- 10 שנים מתוך מטרה לספק לדיירים המתגוררים היום בדירות רעועות, דירות חדשות ומרווחות העומדות בתקנים נגד רעידות אדמה וכוללות ממ"דים להגנה מפני טילים. לדבריו, זהו אחד מהפרויקטים הגדולים של פינוי בינוי שיוצאים לדרך בעיר ובארץ כולה ובכוונתנו לחדש את מתחם יוספטל בבת ים כמו שחברת מצלאוי עשתה בקרית אונו שם החלה לאחרונה את בניית הדירה ה- 1,000 במסגרת פרויקט הפינוי בינוי הראשון בישראל".

פריאל אטיאס, מנכ"ל משותף בקבוצת איירפורט סיטי- נצבא, שמשלימה בימים אלו את פרויקט "נצבא סיטי" שבראש העין, שכונה בת 1,250 דירות, אמר כי "שיתוף הפעולה של חברת מצלאוי עם קבוצת איירפורט סיטי – נצבא יאפשר לקדם את הפרויקט מהר יותר הן מבחינת המימון והן מבחינת הביצוע".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בת-ים מצדיעה למשרתי המילואים והחיילים המשוחררים: כ-250 משתתפים בערב הוקרה מיוחד
אמש, (27.5), קיימה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף נוער וצעירים והאגף...
ניהול פרויקט בניה, בדק בית ומהנדס חברה - כל מה שצריך לדעת
ניהול פרויקט בניה ניהול פרויקט בניה הוא תחום מרכזי ומורכב הדורש...
עיריית בת-ים והשירות הווטרינרי קוראים להגברת המודעות והזהירות מפני מחלת הכלבת
עיריית בת-ים, בהובלת השירות הווטרינרי העירוני מבקשים להביא לידיעת הציבור...
ראשת העיר ליום אחד: מועצת הנוער העירונית החליפה את הנהגת בעיר במסגרת יום חילופי שלטון
יום חילופי השלטון המסורתי התקיים אתמול (26.5), במסגרתו החליפו חברי...
מצדיעים למערך ההצלה של בת-ים: בזכות ערנות ותגובה מיידית נמנע אסון בחוף הגולשים
בשעות הבוקר המוקדמות של יום שבת האחרון, (23.5), רגע לפני...
בת-ים על הבמה, גם בעולם: תלמידי הקונסרבטוריון העירוני הופיעו בפסטיבל עולמי בקפריסין
בחודש האחרון, השתתפה משלחת תלמידים מהקונסרבטוריון העירוני בבת-ים בפסטיבל העולמי...
בת-ים ממשיכה לקדם חדשנות ויזמות מקומית: תוכנית המנטורינג לעסקים קטנים הגיעה לסיומה
תוכנית המנטורינג לעסקים קטנים בבת-ים הגיעה לסיומה, כאשר ביום שלישי...
אירועים, סדנאות ופעילויות מהגיל הרך ועד הגיל השלישי: כך חגגו תושבות ותושבי בת-ים את חג השבועות ברחבי העיר
עיריית בת-ים ציינה השבוע את חג השבועות תשפ״ו עם שלל...
רשת הבינלאומית Broaster Chicken פותחת סניף דגל בקניון עופר רחובות בהשקעה של כ- 500 אלף ש״ח
הסניף החדש בכשרות הרבנות הראשית נחשב לאחד הסניפים המתקדמים של...
חוויית בילוי וקולינריה חדשה מול הים: עיריית בת-ים משדרגת את מתחם הפודטראקים בטיילת
כחלק מפיתוח מרחבי הבילוי בעיר לאורך רצועת החוף, עיריית בת-ים...
דילוג לתוכן