טקס פעיל מצטיין מחוזי לשנת תשפ"ב התקיים אמש בעיר פ"ת

טקס פעיל מצטיין מחוזי לשנת תשפ"ב התקיים אמש בעיר פ"ת
קרדיט אמיר בן חיים

אתמול אירחה העיר פתח תקוה את הטקס המחוזי לאות הפעיל המצטיין במסגרת התכנית "התפתחות אישית ומעורבות חברתית". פעילים מכל הארץ התכנסו ובאו לטקס המרגש שהתקיים אמש בתיאטרון הבית גולדה בפ"ת.
העיר זכתה לארח את הטקס היוקרתי לאור העובדה כי דור שניידר, תלמיד תיכון בן גוריון, זכה השנה באות המצטיין הארצי!
לטקס הוזמנו נציגויות מחוז ת"א, ביניהם: בת ים, תל אביב יפו, קריית אונו, נתניה, הרצליה, רמת השרון, אור יהודה, חולון, רמת גן, גבעתיים ואזור.
הטקס התקיים במעמד ראש העיר רמי גרינברג , גב' חיה שיטאי מנהלת המחוז, סרחיו חביאר גולצמן ראש מינהל החינוך, רמי הופנברג מנהל מינהל החינוך, ד"ר ירדנה חדד מנהלת האגף לחינוך על יסודי, אורטל שוקרון מנהלת אגף חברה נוער וצעירים, נתלי בטאט מנהלת המחלקה להתנדבות רשותית בחינוך , עדי אורן מנהל מנהל חברה ונוער, מפקחי מחוז ונציגות משרד החינוך ממנהל חברה ונוער .

קרדיט אמיר בן חיים

ראש העיר רמי גרינברג בירך את כלל התלמידים והתלמידות שזכו באות ההצטיינות ואמר: "אתם, במעשיכם מהווים דוגמא ומופת להתנהלות חברתית יוצאת דופן, לנתינה ולתרומה לקהילה. תרומתכם לחוסנה של החברה הוא עצום ובמעשיכם אתם מחזקים את הקהילה כולה. יישר כוח על ראיית האחר ועל פועלכם למען הקהילה ולמען החברה שלא לשם קבלת תמורה, כל זאת תוך למידה משמעותית בבית הספר".
ד"ר ירדנה חדד מנהלת האגף לחינוך על יסודי, אמרה "אני גאה בתלמידנו! מעורבותם של התלמידים בקהילה ותרומתם המשמעותית מעוררת השראה. יישר כוח לתלמידים, לתלמידות ולצוותי ההוראה המלווים אותם".
19 מצטיינים מהמחוז הגיעו לטקס, ביניהם שלושה מצטיינים מפתח תקוה:
דור שניידר, מצטיין ארצי, מתיכון בן גוריון על תפקידו כסגן יו"ר מועצת התלמידים והנוער הארצית, נציג מחוזי וכסיו"ר המועצה העירונית. כמו כן, על היותו שגריר בארגון ליד, על הקמת קבוצת שווים המסייעת לתלמידם כבדי שמיעה בהיבטים חברתיים ולימודיים. על לקיחת חלק נכבד בהקמת היחידה לחדשנות בעיר. על המסירות, המחויבות ובנועם הליכותיו, מהווה דמות מופת ומודל חינוכי עבור בני הנוער.
ליהיא ממן, מתיכון אחד העם, על תרומתה הרבה, בכל גלגלי המועצות, ועל כהונתה כמזכ"לית במועצת התלמידים והנוער הארצית ועל כהונתה בתפקידים שונים (יו"ר מחוז בעבר, יו"ר ועדה בעירונית) ובהובלת פרויקטים חשובים למען הקהילה ובני הנוער. על ייצוגה באופן מופתי את בני הנוער הרבים במחוז ובארץ. מהווה מודל להשראה למנהיגות נוער.
אביב גליס, מאולפנת ישורון, על תרומתה לחברה ולקהילה, בזכות פעילותה להצלת חיים במד"א, כאחראית על שכבת המתנדבים הצעירה וכמפעילת מוקד קורונה. כמו כן, בזכות פעילותה בבני עקיבא בשבט "יובל", המשלב ילדים עם צרכים מיוחדים ועל הובלת יוזמות חברתיות ומגוונות באולפנה. מהווה מודל לחיקוי לנוער מתנדב ותורם למען הקהילה.
אתי רביאן המפקחת הרשותית בירכה את התלמידים. והתלמידות על עשייתם וציינה כי הם התגשמותה של מטרת החינוך "לחנך אדם להיות אוהב אדם". שיתוף הפעולה בין בתי הספר בהובלת רכזות המעורבות, מקומות התנסות והמחלקה להתפתחות אישית ומעורבות חברתית הינם מודל לרבים.
ראש העיר סיכם ואמר כי "זהו כבוד עבורנו לארח את הטקס המחוזי ואני מבקש לחזק את כל 19 המצטיינים ולהביע את הערכתי הרבה להם ולכל הפעילים והפעילות בעיר ובארץ. מרגש לראות אצלנו בעיר את כל התלמידים והתלמידות המשלבים למידה והתנדבות למען הקהילה. חוסנה של הקהילה הוא באחדותה, במעורבותה ובאכפתיות של חבריה וחברותיה. תודה והערכה לכל הצוותים החינוכיים על עשייה יומיומית, ערכית ומשמעותית".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מחוז המרכז בצמרת הזכאות להארכת זמן בבגרויות
57% מתלמידי מחוז המרכז קיבלו מבתי הספר הארכת זמן בבחינות...
אלופי ההסברה
הישג לתלמידי בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: דוד...
ביטחון התושבים מעל הכל: עיריית בת-ים פתחה במבצע אכיפה רחב נגד רכיבה מסוכנת בקורקינטים ואופניים חשמליים
בסוף השבוע האחרון, פתחה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף הפיקוח והשיטור...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בעופר הקניון הגדול פ"ת
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים...
דיירים, שימו לב: הטעויות בדרך להתחדשות עירונית
כך תעברו התחדשות עירונית נכון: הנה כל הטעויות שדיירים עושים...
פרס א.מ.י למפעל חיים יוענק לכוריאוגרפית נעה ורטהיים ולמנכ"ל להקת "ורטיגו" עדי שעל במסגרת אירועי "מחול ישראלי 2026"
ערב חד פעמי בו הלהקות הגדולות של המחול הישראלי על...
שיתוף פעולה מהיר בין כוחות הביטחון והאכיפה בבת-ים: כך זוהה ונעצר אירוע ונדליזם בזמן אמת
עיריית בת-ים מעדכנת כי בסוף השבוע האחרון סוכל אירוע ונדליזם...
קבוצת הנדל"ן אב-גד משיקה את הדור הבא של המגורים: פרויקט רמתיים Square איכות חיים בקונספט ייחודי, בלב הוד השרון
הפרויקט יכלול שני מגדלים בני 21 ו-26 קומות, המשלבים חללים...
“לקחת נשימה”: תערוכה קבוצתית המציעה רגע של עצירה והתבוננות בתקופה רוויית מתח ואי־ודאות, ומבקשת להזמין את המבקרים לחוות רגעים של שקט, אור ותנועה מחודשת
גלריית האמנים שבקניון עופר רמת אביב פותחת תערוכה קבוצתית חדשה...
היוטיוברים חוזרים: דה כהן ונבחרת הגיימרים במופעים חדשים באקספו החל מהיום עד חמישי
אחרי הדחייה שנכפתה בשל המלחמה, המופע 'איוונט ישראל' חוזר לבמה...
דילוג לתוכן