ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג!

ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג!
צילום אמיר יהל

בפתחו של חודש תשרי ורגע לפני החגים כולנו רוצות להתרענן ולהגיע לשולחן החג במיטבינו כשאנו נראות זוהרות.

ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום ישראל כהן

לקראת החגים, רונית שגב, מדענית, חוקרת עור בעלת חברת הקוסמטיקה המדעית ביופור מעניקה טיפים למראה עור זוהר,  ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג: 

  1. קילוף – פילינג על בסיס חומצות אלפא הידרוקסי, אצל הקוסמטיקאית יסיר שכבות של תאים מתים מהשכבה החיצונית ביותר בעור, ויחשוף תאים בריאים וחיוניים יותר. כל מראה העור יהפוך לקורן יותר ומלא ברק. אבל… חשוב לזכור: פילינג משמעותי, מהסוג שנותן תוצאות טובות, לא כדאי לעשות יום יומיים לפני החג. זאת כדי לא להגיע לארוחת החג עם פנים מקולפות, או אדומות. קחי מינימום 4 ימים לפני החג כדי לקבל את מקסימום האפקט של עור מטופח וזוהר.
  2. העלאת רמת הלחות – בחרי בפילינג כזה המבוסס על חומצה לקטית. החומצה הלקטית (שייכת למשפחת החומצות האלפא הידרוקסי) מעלה משמעותית את רמת הלחות בעור. ועור רווי בלחות, נראה קורן יותר ומלא ברק.
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
  1. 3. עבודת בית – – אמצי תכשיר לשימוש ביתי המבוסס על החומצה הלקטית. הריכוז המומלץ – כ-10%. בתוך כשבוע, כבר תראי שעורך נראה חי ויפה יותר, צעיר יותר למראה. תכשירים כאלה מיועדים לשימוש בשעות הערב בלבד, והם זמינים לרכישה אצל הקוסמטיקאיות.
  2. התאמה – וודאי שאת משתמשת בקרם לחות התואם לעורך. אם הקרם איננו מספיק – למשל, איננו מספק מספיק לחות לאורך כל שעות היום, מראה העור ייראה מיובש. כמו עלי פרח שקמלים. קרם לחות טוב גורם לעורך להיראות במיטבו ואפילו הקמטוטים, גם אם ישנם, פחות בולטים לעין. עם הלחות הנכונה, גם הקרם המחדש בו בחרת – יעבוד יותר ביעילות.
  3. חלקיקים מחזירי אור– בבוקרו של ערב החג השתמשי בקרם לחות המכיל חלקיקים מחזירי אור, המעניקים לעורך מראה זוהר, כאילו מרחת שימר על כל הפנים. זהו ברק ייחודי ויפה כמו זה האופייני לעור מאד צעיר. הוא נשאר על העור עד לשטיפתו, בערב, לקראת השינה. שימוש בקרם לחות מסוג זה מעניק זוהר מיידי, מבלי הצורך לעשות אף טיפול בנוסף (בשילוב עם מחדש עור ישיג תוצאה שתישמר לאורך זמן).
ככה תגיעי זוהרת לשולחן החג
צילום אמיר יהל
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בקניוני עופר
הפופ אפ הראשון נפתח בקניון עופר רמת אביב ולאחר מכן...
שיתוף פעולה מהיר בין כוחות הביטחון והאכיפה בבת-ים: כך זוהה ונעצר אירוע ונדליזם בזמן אמת
עיריית בת-ים מעדכנת כי בסוף השבוע האחרון סוכל אירוע ונדליזם...
קבוצת הנדל"ן אב-גד משיקה את הדור הבא של המגורים: פרויקט רמתיים Square איכות חיים בקונספט ייחודי, בלב הוד השרון
הפרויקט יכלול שני מגדלים בני 21 ו-26 קומות, המשלבים חללים...
רצים לזכרם: המסורת המרגשת של ישיבת אמית כפר גנים
בפעם השלישית ברציפות, ובמה שהפך למסורת קבועה וערכית בישיבת אמית...
“לקחת נשימה”: תערוכה קבוצתית המציעה רגע של עצירה והתבוננות בתקופה רוויית מתח ואי־ודאות, ומבקשת להזמין את המבקרים לחוות רגעים של שקט, אור ותנועה מחודשת
גלריית האמנים שבקניון עופר רמת אביב פותחת תערוכה קבוצתית חדשה...
מרכז של קהילה, תרבות ומסורת: עיריית בת-ים מקימה פרויקט חדש ליוצאי אתיופיה בעיר
עיריית בת-ים מעדכנת על הקמת בית קהילתי ליוצאי אתיופיה, שייבנה...
היוטיוברים חוזרים: דה כהן ונבחרת הגיימרים במופעים חדשים באקספו החל מהיום עד חמישי
אחרי הדחייה שנכפתה בשל המלחמה, המופע 'איוונט ישראל' חוזר לבמה...
מבצע ברשת מלונות אדם הוטלס בחג השבועות: 20% הנחה לחופשה ברחבי הארץ
בארבעת מלונות הרשת: פיורי 41 בתל אביב, מלון 1935 בתל...
מאוחדת פתחה יחידה להתפתחות הילד במרפאת ראש העין תציע שירותי קלינאית תקשורת, עובדת סוציאלית, ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה לילדי ראש העין והסביבה בגילאי 0 עד 9
מאוחדת ממשיכה להרחיב את שירותי הבריאות בקהילה עם פתיחת יחידה...
החלקת קרטין משקמת: הפתרון המושלם לשיער בריא
החלקת קרטין משקמת   החלקת קרטין משקמת היא אחת השיטות המתקדמות והמבוקשות...
דילוג לתוכן