אושר במועצה: הקמת מתחם לגופי חירום בגת רימון

אושר במועצה: הקמת מתחם לגופי חירום בגת רימון

הערב (31.12) אישרה מועצת העיר את הצעתו של סגן ראש העיר, צדוק בן משה, להקמת מתחם חירום בגת רימון. מדובר במתחם אשר מוקצה נכון לעכשיו לטובת הקמת תחנת כיבוי אש נוספת בעיר ועל פי ההצעה יהיה ניתן לשלב באותו מתחם גם תחנות משניות של מגן דוד אדום ומשטרה. על פי ההצעה לסדר, המתחם יציע שירתי חירום והצלה לתושבי שכונות האזור הדרומי בעיר. מדובר במתחם אשר צפוי לקצר באופן משמעותי את ההגעה לאזורים אלו בפרט בשעות העומס של הבוקר ואחר הצהריים.

ראש העיר, רמי גרינברג: "מדובר בהצעה חשובה אשר תאפשר לגופי החירום לתת מענה מהיר ויעיל לתושבי העיר הגרים בשכונות הדרומיות. העיר פתח תקוה נמצאת בתנופת פיתוח ומשפחות רבות מבקשות להעתיק את מגוריהן לתחומי העיר. אנחנו כמובן מברכים על כך אך במקביל גם נערכים להרחבת מערך ההצלה והחירום לכל צרה – בתקווה שלא תבוא. בנוסף, בחודשים האחרונים אנחנו מקיימים שיתוף פעולה עם מד"א להצבת מכשירי דפיברילטור בנקודות שונות בעיר. אין ספק כי המכשירים הללו יחד עם כלל המעטפת הבריאותית שאנחנו מקנים, תביא לאיכות חיים מקסימאלית ותמנע אסונות. בריאות התושבים נמצא בראש מעייננו, ואנחנו פועלים ככל הניתן כדי שפתח תקוה תוביל באיכות החיים בה."

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תלמידי ישיבת אמית כפר גנים פיתחו אפליקציית למידה מתקדמת בשיתוף גוגל
ארבעה תלמידים מחטיבת הביניים של ישיבת אמית כפר גנים פ"ת...
שירות חדש של עיריית פתח תקווה להגברת הביטחון האישי: כל תושב יקבל את שירות האבטחה האישית-מונעת של חברת Bond ללא עלות, המונחה בינה מלאכותית וכולל סוכני בטחון הזמינים 24/7 תוך שניות. משמעות השירות המהפכני: התושב או התושבת אף פעם לא לבד!
ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג, מקדם בימים אלה מהלך...
קבוצת אורון זכתה בשני מכרזי ענק של נת"ע בפרויקט המטרו בהיקף כולל של כ-362 מיליון שקל
החברה תבצע עבודות פיתוח, קידום זמינות והעתקת תשתיות בדיפו ראשונים...
חופשה קולינרית בתל-אביב
רשת  מלונות אדם משיקה חופשה במלון פיורי 41 ובמלון 1935...
כשאומנות פוגשת את החיים
מפגש מרגש במיוחד התקיים במהלך מסע ישראלי של שכבה יב...
מחקר חדש ומדאיג של הממשל האמריקאי מצביע על סיכון גבוה בניתוחים פלסטיים הנעשים בחו"ל
יו"ר ארגון המנתחים הפלסטים אסתטיים בישראל: "גם אצלנו בארץ יש...
מאחורי העשייה היומיומית: שני סיפורי חילוץ מרגשים של המחלקה הווטרינרית בעיריית בת-ים
בשבוע האחרון הובילו צוותי המחלקה הווטרינרית של עיריית בת-ים שני...
רוצים להבטיח כיצד ינוהלו ענייניכם גם אם לא תהיו מסוגלים לעשות זאת בעצמכם? זה אפשרי
הבטחת שליטה על החלטות אישיות, רפואיות ורכושיות במקרה של חוסר...
יצירה מתוך הכאב: סרטי הגמר של אמית אלירז פתח תקווה הגיעו למסך הגדול
אירוע "מתבוננים בחיים" הראשון, פרימיירה חגיגית של ארבע יצירות דוקומנטריות...
עיריית בת-ים מחדדת הנחיות: כלל המקלטים הציבוריים נפתחו, מוסדות החינוך לא יפעלו וחופי הים סגורים
לאור המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות פיקוד העורף, עיריית בת-ים מעדכנת...
דילוג לתוכן