חברת קידום אתרים המובילה בישראל
מקומונט תל אביב – חדשות מקומיות של העיר תל אביב
  • חדשות תל אביב והסביבה
    • חדשות פתח תקווה
    • חדשות בת ים
    • חדשות בני ברק
  • צרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • דעות
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות תל אביב והסביבה
    • חדשות פתח תקווה
    • חדשות בת ים
    • חדשות בני ברק
  • צרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • דעות
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
כתבות אחרונות במקומונט תל אביב:
  • 3 פברואר, 2022 טיפים לתכנון החופשה המושלמת בצפון 
  • 24 נובמבר, 2021 מלונות בתל אביב
  • 29 אוקטובר, 2021 מלונות בירושלים אחרי תקופת הקורונה – מה השתנה ואיך להנות מהחופשה שלכם
  • 6 אוקטובר, 2021 עונת הרחצה הסתיים רשמית אתמול ב 05.10.2021
  • 12 יולי, 2021 לצאת לחופשה עם הבייבי שלכם
  • 5 יולי, 2021 היתרונות של הזמנת מלונות בירושלים מבעוד מועד
  • 20 דצמבר, 2020 השתלות שיער, תיירות אסתטית ומה שביניהם
  • 2 נובמבר, 2020 שייט בנמל תל אביב כמו שלא הכרתם – עם כאן על הים אפשר לצאת לחופשה גם בארץ
  • 19 אוקטובר, 2020 נופש במקום הכי נמוך בעולם – שילוב של נופש ובריאות
  • 3 ספטמבר, 2020 חשיפה לגולן מציג: צימרים בצפון עם בריכה פרטית – מה חשוב לדעת?
מקומונט תל אביב – חדשות מקומיות של העיר תל אביב
  • חדשות תל אביב והסביבה
    • חדשות פתח תקווה
    • חדשות בת ים
    • חדשות בני ברק
  • צרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • דעות
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות תל אביב והסביבה
    • חדשות פתח תקווה
    • חדשות בת ים
    • חדשות בני ברק
  • צרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • דעות
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
ראשי » דעות » נאור גולדברג הבעלים של הראשון בניקיון: “שמרו על איכות הסביבה!”

נאור גולדברג הבעלים של הראשון בניקיון: “שמרו על איכות הסביבה!”

כתב מקומונט 15 דצמבר, 2020

היקום בו אנו חיים הוא היחיד שיש לנו. בשל כך, חשוב ביותר לשמור עליו ככל הניתן – ולוודא כי הוא נקי, לא מזוהם, ירוק וחיוני. בפועל, עשרות השנים האחרונות מביאות עמן הרס של הסביבה בה אנו חיים – כאשר יערות, אדמות מסוגים שונים וכן הלאה הולכים ומאבדים את המרקם התקין שלהם. בשלב קריטי זה, עלינו לשים את הדגש – ולקדם את הפעילות לטובת איכות הסביבה. נאור גולדברג, ללא ספק, רואה זאת כערך עליון.

נאור גולדברג הבעלים של הראשון בניקיון: "שמרו על איכות הסביבה!"
מקור pixabay

אנו נהנים להביט בטבע בערוץ נשיונל ג’אוגרפיק, לצפות בחיות בסרטים דוקומנטריים – אך בפועל, נדמה כי לא רבים מאתנו אכן מקדישים את זמנו לטובת העולם בו אנו חיים. איכות הסביבה היא ללא ספק ערך חשוב, ועלינו לקדם אותו ככל האפשר. נאור גולדברג, בעלי חברת “הראשון בניקיון“, רואה בשמירה על איכות הסביבה כפעולה חשובה מאין כמוה. החל ממחזור, תרומה לארגונים ירוקים שונים ואילך – מדובר בפעולות משמעותיות, מהן נהנה חזרה בבוא הזמן. חשבו על כך גם אתם.

נאור גולדברג – למחזר, לתרום לקהילה ולשמור על העולם שלנו

כאמור, העולם בו אנו חיים הוא היחידי שיש לנו, האחד והיחיד שמאפשר לנו לחיות ולהתנהל כפי שאנו רוצים וחולמים. אם זאת, ישנה הסכנה שלא נוכל להמשיך לעשות זאת עוד זמן רב. זאת לאור העובדה שיערות, חופי ים, אגמים וכן הלאה הולכים ומאבדים את חיוניותם לאורך השנים. 

בשביל לסייע לסביבה לחזור לשגרה מבורכת, כמו גם לשמור על אקו-סיסטם תקין וראוי, עלינו להקפיד על פעילות ירוקה – וקידום איכות הסביבה. נאור גולדברג, למשל, רואה בכך ערך עליון, כאשר הוא מקפיד לתרום את חלקו חזרה לחברה בכלל – ולסביבה בפרט.

נאור גולדברג, בעלי חברת “הראשון בניקיון”, רואה בקריירה שלו מימוש עצמי – אך גם מבין כי החיים האישיים חשובים לא פחות. ומישור זה בא לידי ביטוי גם בסביבה בה הוא חי. בדומה לביטוי – “no man is an island”, כך הוא מאמין כי העולם אותו אנו חולקים צריך להתקיים באופן המיטבי ביותר.

החל מתרומה לארגונים ירוקים שונים כדוגמת גרינפיס, מחזור תדיר ועוד – נאור גולדברג מזהה את חשיבותה של שמירה על הסביבה שלנו, ומקפיד לבצע שלל פעולות חשובות מדי יום ביומו. 

על חשיבות איכות הסביבה – עם נאור גולדברג

הטבע הירוק, החופים הכחולים, החיות המוגנות – כל אלו ואחרים בעלי חשיבות מכרעת על חיינו. בשל כך, עלינו לסייע במשירה עליהם ככל הניתן. נאור גולדברג מבין זאת – ופועל לכך בעצמו. 

קבוצת מקומונט

קבוצת מקומונט

כל הזכויות שמורות לקבוצת מקומונט. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

חדשות תל אביב היום אונליין במקומונט תל אביב - כל החדשות עדכונים ומבזקים בערים פתח תקווה, בת ים, חולון, רמת גן והסביבה. כאן תוכלו לדעת על כל מה שקורה באזור תל אביב יפו ולהתעדכן בחדשות המקומיות הכי חמות של גוש דן.

אתרי קבוצת מקומונט: | חדשות גבעתיים ורמת גן | חדשות ירושלים | חדשות הצפון | חדשות הדרום | חדשות הגליל | חדשות השרון | חדשות חיפה
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס