אמש (רביעי) בשעות הערב, התקיים מבצע אכיפה נוסף בשכונות השונות ברחבי העיר וזאת בהמשך להנחיית ראש העיר רמי גרינברג להגביר את האכיפה במהלך הקיץ, כנגד מעשי ונדליזם במרחב הציבורי, כגון רכיבה לא בטוחה על אופניים וקורקינטים חשמליים, חניה אסורה, רעש ועוד.

את הפעילות הוביל האגף לביטחון, פיקוח וחירום בניהולו של יריב סנדלון, עם מחלקות השיטור העירוני, הסיירות, הצוותים הרכובים, המשל"ט, הקב"טים והפיקוח העירוני. הצוותים התפזרו ברחבי העיר, בגינות, במרכזים המסחריים – בשכונות ובמרכז העיר ואכפו עבירות מתחומים שונים בדגש על עבירות בטיחות וכאלו הפוגעות באיכות חיי התושבים. כך למשל ניתנו דוחות על רכיבה על קורקינט ללא קסדה, דוחות על רכיבה על אופניים ללא קסדה, דוחות על חניה באדום לבן, חציה ברמזור אדום, דוחות על רכיבת אופניים על מדרכה, דוחות על ונדליזם, רעש, זריקת פסולת במרחב הציבורי ועוד.
סך הכול ניתנו כ-90 דוחות.
עיריית פתח תקוה תמשיך לשמור על הסדר הציבורי ולעשות כל שנדרש כדי להבטיח את שלומם וביטחונם של תושבי ותושבות העיר, כך מסר ראש העיר רמי גרינברג.