ייעוץ למסעדות חיוני ומסייע בכל שלב לחייהן. במיוחד בעת ההקמה אבל גם בהתנהלות השוטפת. הוא נדרש בהמשך כאשר מגמות שונות בשוק משתנות, בעת תחרות, לצורך גיבוש קונספט חדש ובנסיבות אחרות. בתקופות טובות יש צורך לשמור על רווחיות העסק, ובזמני מצוקה, לשמור על שרידותו וכן הלאה. חברת NEW REST ניהול, ייעוץ והקמת מתחמי מזון עוסקת בתחום וניתן לקבל ממנה מידע חשוב.
ייעוץ למסעדות – פרטני וממוקד
ייעוץ למסעדות כולל נושאים שונים. קולינאריים, טכניים לטובת הקמת עסק, אחרים לניהולו המיטבי ועוד. הוא יכול להגיע עד לפרטים הקטנים. היתרון בקבלת שירות כזה מיועץ הוא רב. היועץ מגיע למסעדה ובוחן אותה ממבט חיצוני. כך הוא יכול לראות פרטים וכשלים מזווית שאיננה רגשית. מה שלא נכון לומר לגבי נקודת המבט של בעל העסק עצמו. מנהל המסעדה שקוע רבות בניהול הסיזיפי והמאתגר ולא יכול לראות בעיות שונות. מעבר לכך שיועץ חיצוני מקבל מידע ומוזן כל העת על התפתחויות וחידושים בתחום. הוא יודע לזהות מגמות קולינאריות ואחרות ויכול לכוון את הבעלים אליהם.
ייעוץ בנושאים שונים
הקמת מסעדה כוללת שלושה שלבים. אפיון, תכנית עסקית ובחירת ישות ורישומה ברשויות. בכל שלב כזה יש מקום להתייעצויות. ייעוץ ספציפי כולל נושאים שהם בליבת העיסוק. כך, התפריט המותאם לקטגוריה בה המסעדה פעילה, חישובי עלויות עבודה הכולל כמות עובדים בעת לחץ או רגיעה, שיטות הגשת השירות, אופן הקמת מטבח וניהולו, בחירת ספקי מזון וציוד וכדומה. הכול נועד למקסם את היכולות של השף והצוות המסייע להגשת שירות אולטימטיבי הכולל אוכל איכותי ומושלם.
שירות מקיף
חברת NEW REST ניהול, ייעוץ והקמת מתחמי מזון עוסקת בתחום ומומלץ לקבל ממנה שירות מקצועי עם יחס אישי. הוא כולל ירידה לפרטים עם ראייה כוללת, המלצות שונות, עצות חשובות וליווי ככל הנדרש. מנהלי החברה הינם בעלי ידע רב וניסיון עשיר המגיעים מהכרת התחום לעומק, התמחות בו ומתן שירותים איכותיים ללקוחות רבים לאורך השנים. ברשותם תשתית מקצועית מעולה אותה הם יעמידו לטובת כל לקוח נזקק, ואין זה משנה אם הוא חדש או ותיק.